Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Kako uopšte možete da mislite o ženama? Zamislite da neko misli o vašoj majci ili sestri.
Smoke Weed Everyday!
Moral attack
Kad pola njih provocira da misliš o tome, obuče haljinicu extra silm fit i extra short, štikle od 20 cm, 3 kile šminke, isto ko da gledaš Lisu Ann

Kad pola njih provocira da misliš o tome, obuče haljinicu extra silm fit i extra short, štikle od 20 cm, 3 kile šminke, isto ko da gledaš Lisu Ann

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
U desnu ili u lijevu ?Sabinho je napisao/la:U najmanju ruku finoStipe je napisao/la:kad ste svi navalili evo i od mene nesto
EDIT: Vidi li se sad??
DRUG NEBI TI PUNCA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lijevom rukom kucam, desnom mislim na nju.
Ne znam kako je mogla obuci kupaci kostim na moru, zamislite da neko gleda vase majke ili sestre dok su na moru a ono u kupacem kostimu. Pa nema smisla stvarno. 

- legenda reala
- Kontakt:
Sve će njoj na onom svijetu goriti, to što je otkrila

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja ne znam kako bi vi mogli oženiti ovakvu curu i da onda poslije rizikujete da se ljudi čak i okreću za njom na ulici.
Smoke Weed Everyday!
Prednost dajem desnojbagrcavi je napisao/la:U desnu ili u lijevu ?Sabinho je napisao/la:U najmanju ruku finoStipe je napisao/la:kad ste svi navalili evo i od mene nesto
EDIT: Vidi li se sad??

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
#JaToBurazJebemEvoMene je napisao/la:Ja ne znam kako bi vi mogli oženiti ovakvu curu i da onda poslije rizikujete da se ljudi čak i okreću za njom na ulici.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako vas nije stid ovo gledat, zamislite da neko gleda vasu majku ili sestru
moram malo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
#JaskačemponjimaSteph je napisao/la:#JaToBurazJebemEvoMene je napisao/la:Ja ne znam kako bi vi mogli oženiti ovakvu curu i da onda poslije rizikujete da se ljudi čak i okreću za njom na ulici.
- tyler durden
- Kontakt:
EvoMene je napisao/la:Ja ne znam kako bi vi mogli oženiti ovakvu curu i da onda poslije rizikujete da se ljudi čak i okreću za njom na ulici.

A ne vjerujem da se sad furaju i ovim na FB-u.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I meni je naslovnica puna svjedocanstava
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lajk i stavim ti ______!
(**** STOP)

(**** STOP)

Mene bi bilo stid objavit ovakvo svjedočanstvo, pa inteligentnost, nema štaHigh je napisao/la:
A ne vjerujem da se sad furaju i ovim na FB-u.
Ocjene nisu nikakav parametar za neko znanje ili dar. Kolega iz srednje škola je imao sve 2 i 3 a matematika 5, mislim da je bio i prvi na državnom iz matematike. Kasnije je to i upisao u Sarajevo gdje je kako sam čuo sve ispite zakucao na vrijeme. Prije niko ne zna zadatke, on za 10 minuta 99 od 100 mogućih bodova ima, s tim da se profesor na njega dere što je žurio
A katastrofalno je da se objavluje sve i svašta na fb. Svakim danom mi je sve draže što nisam na tom zlu 21 vijeka.

A katastrofalno je da se objavluje sve i svašta na fb. Svakim danom mi je sve draže što nisam na tom zlu 21 vijeka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stabilna četvorka iz stočarstva. Ne znam šta želite više od čovjeka.
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Ima neko isti problem? Znaci kad udem na fb odma pocne stopat i firefox/chrome (not responding) evo vec 2 dan , nemoguce zadrzati se vise od 10 sekundi :/ 

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
Kod mene je tako uvijek i sve, ne samo fb.
I svako malo restart radi. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!