NK Zvijezda Gradačac

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jun 2013, 23:34

cesc4 je napisao/la:Zvjezdasi ako moze samo jedno pitanje , jel znate vi ko je Amir Durgutovic cini mi se da se tako zove , rekose mi da je nekad bio pomocni trener tu ? Imal tu istine kakve ?
Dugogodisnji pomocni trener u Zvijezdi, bio asistent Curguzu, Jovicu, Kunticu i Odovicu.Prije toga vodio omladinske selekcije Zvijezde.Prije par dana polozio za PROFI licencu pri NS BiH.
Igracku karijeru zapoceo u Zvijezdi, odakle je otisao u Borac iz Banjaluke sa kojim osvaja Kup Jugoslavije, poslije igrao u Turskoj.
http://en.wikipedia.org/wiki/Amir_Durgutovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto pitas, je li to treba preuzeti neki klub ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jun 2013, 23:39

Bosanski zmaj je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Zvjezdasi ako moze samo jedno pitanje , jel znate vi ko je Amir Durgutovic cini mi se da se tako zove , rekose mi da je nekad bio pomocni trener tu ? Imal tu istine kakve ?
Dugogodisnji pomocni trener u Zvijezdi, bio asistent Curguzu, Jovicu, Kunticu i Odovicu.Prije toga vodio omladinske selekcije Zvijezde.Prije par dana polozio za PROFI licencu pri NS BiH.
Igracku karijeru zapoceo u Zvijezdi, odakle je otisao u Borac iz Banjaluke sa kojim osvaja Kup Jugoslavije, poslije igrao u Turskoj.
http://en.wikipedia.org/wiki/Amir_Durgutovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto pitas, je li to treba preuzeti neki klub ?
Evo brate moj javise mi sad da preuzima Bratstvo , Nuceta su nam vec smjenili a on ce ga zamjenit al idalje je nezvanico ... Znaci kako ti to opisa on je dobar neki ?
www.nkbratstvogracanica.com

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 jun 2013, 23:53

Vodio je nakratko Zvijezdu kao prvi trener ( kada je Ninkovic podnio ostavku, u sezoni 2009/10, 8 utakmica) ali poslije toga vise nije samostalno vodio seniorski tim, bio je cijelo vrijeme prvi pomocni trener ali radio je sa poznatim trenerski imenima u Premijer ligi BiH, tako da je sigurno dosta toga i od nih naucio, a imao je i bogatu igracku karijeru u kojem su ga isto tako trenirali iskusni i dobri treneri (Husnija Fazlic,Stanko Poklepovic,Josip Kuze, Zoran Smileski,....).
Tesko je govoriti o njemu kao treneru, ima dobre predispozicije, vrijeme ce pokazati kakav ce biti trener, u svakom slucaju sve najbolje i Durgutovicu i Bratstvu u narednoj sezoni.
Evo akcije koja je i obiljezila njegovu igracku karijeru u finalu Kupa Jugoslavije 1988 godine
" onclick="window.open(this.href);return false;

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 jun 2013, 23:56

Bosanski zmaj je napisao/la:Vodio je nakratko Zvijezdu kao prvi trener ( kada je Ninkovic podnio ostavku, u sezoni 2009/10, 8 utakmica) ali poslije toga vise nije samostalno vodio seniorski tim, bio je cijelo vrijeme prvi pomocni trener ali radio je sa poznatim trenerski imenima u Premijer ligi BiH, tako da je sigurno dosta toga i od nih naucio, a imao je i bogatu igracku karijeru u kojem su ga isto tako trenirali iskusni i dobri treneri (Husnija Fazlic,Stanko Poklepovic,Josip Kuze, Zoran Smileski,....).
Tesko je govoriti o njemu kao treneru, ima dobre predispozicije, vrijeme ce pokazati kakav ce biti trener, u svakom slucaju sve najbolje i Durgutovicu i Bratstvu u narednoj sezoni.
Evo akcije koja je i obiljezila njegovu igracku karijeru u finalu Kupa Jugoslavije 1988 godine
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala ti puno sto si me informisao , i hvala na lijepim zeljama.Takode puno srece Zvijezdi i da napadnete evropu u skorije vrijeme.I da ako ste potpisali Trejica niste pogrijesili on je i ovde igrao polusezonu cini mi se i odlicno je odigro , jedina mana mu je sto je pre pre ostar i dobija glupe crvene kartone (voli udarit neg se hljeba najest ) pozzz :D
www.nkbratstvogracanica.com

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 28 jun 2013, 02:50

Trejic 22 godine dobar je momak igrac, igra na pozicijama zadnjeg veznog i stopera, s tim da se bolje snalazi na poziciji zadnjeg veznog, braz je i jak u duelima, ide glavom gdje neki nece nogom, u Jedinstvu je odigrao 25 utakmica dobio 12 zutih kartona, i 3 crvena cini mi se, nije se upisivao u strijelce, momak je pravi sportas ne konzumira alkohol kao vecina nogometasa kod nas. Mislim da ce biti dobro pojacanje za vas jer u prvoj ligi je bio medju najboljim igracima na svojoj poziciji, sretno vam u PL.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 08:06

odlicna vijest za durguta,neka mu je sa srecom i da ostvari sto bolji plasman.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 10:18

ode handzic u vaduz ode kokot u olimpic stojcev u kazahstan cimirot u sarajevo prazni se nasa liga a mi bez igraca.zanimljivo mi ovo do jaja sta li misle nasi neznam.vremena sve manje.bojim se da ova trenutna ekipa nece moci puno bez bar 4 dobra igraca

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jun 2013, 10:21

Navijači Zvijezde ogorčeni zbog zatvaranja treninga

Ovih dana u Gradačcu vlada u pravom smislu ogorčenje navijača Zvijezde zbog toga što su zatvoreni treninzi za javnost.

I dok je gledanje treninga, posebno u pripremnom periodu sasvim normalna i prirodna pojava, gdje su navijači željni novih vijesti, igrača i svega onoga što donosi nova sezona, u Gradačcu su odlučili da zatvore treninge za javnost. Tačnije, tako je odlučio direktor Mustafa Peštalić, na kojeg su ovih dana navijači Zvijezde popularni "Red Dragonsi" ogorčeni, s obzirom da je ovo drugi puta da im se zabranjuje da posmatraju treinge.

Isti ili sličan slučaj se desio prošlog ljeta kada je trener bio Zoran Kuntić. Zasigurno je ta negativna atmosfera uticala i na ekipu koja je u prvom dijelu sezone imala blijed učinak, pa je na kraju do samog kraja sezone strepila za opstanak. A s obzirom na smanjenje budžeta i osip vrlo važnih igrača koje za sada nije niko zamijenio, teško je očekivati bolji plasman i u sezoni koja je ispred nas.

http://www.****/sport/bih/show/n ... a-treninga" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 jun 2013, 10:25

astra1922 je napisao/la:ode handzic u vaduz ode kokot u olimpic stojcev u kazahstan cimirot u sarajevo prazni se nasa liga a mi bez igraca.zanimljivo mi ovo do jaja sta li misle nasi neznam.vremena sve manje.bojim se da ova trenutna ekipa nece moci puno bez bar 4 dobra igraca
Ti si ASTRA izgleda paničar. Ne možemo i da hoćemo sve što vrijedi dovesti u Zvijezdu. Igrači dolaze i odlaze, traži svako sebi što bolje uslove. Možda je pokušavano sa nekim od navedenih igrača sklopiti kakav sporazum, ali.....
Nemoj se sekirati moj ASTRA, mlad si ti, naškodiće ti.... Kada imaš pare imaćeš i igrače, a prelazni rok je tek počeo.....
Trejić Ahmet je juče došao u Gradačac, ali ništa nije potpisao do sada - provjerena informacija....

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 jun 2013, 10:29

Benjo_AFC86 je napisao/la:Navijači Zvijezde ogorčeni zbog zatvaranja treninga

Ovih dana u Gradačcu vlada u pravom smislu ogorčenje navijača Zvijezde zbog toga što su zatvoreni treninzi za javnost.

I dok je gledanje treninga, posebno u pripremnom periodu sasvim normalna i prirodna pojava, gdje su navijači željni novih vijesti, igrača i svega onoga što donosi nova sezona, u Gradačcu su odlučili da zatvore treninge za javnost. Tačnije, tako je odlučio direktor Mustafa Peštalić, na kojeg su ovih dana navijači Zvijezde popularni "Red Dragonsi" ogorčeni, s obzirom da je ovo drugi puta da im se zabranjuje da posmatraju treinge.

Isti ili sličan slučaj se desio prošlog ljeta kada je trener bio Zoran Kuntić. Zasigurno je ta negativna atmosfera uticala i na ekipu koja je u prvom dijelu sezone imala blijed učinak, pa je na kraju do samog kraja sezone strepila za opstanak. A s obzirom na smanjenje budžeta i osip vrlo važnih igrača koje za sada nije niko zamijenio, teško je očekivati bolji plasman i u sezoni koja je ispred nas.

http://www.****/sport/bih/show/n ... a-treninga" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet ti Benjo.... Daj molim te nađi šta lijepo pa objavi a ne samo ružne stvari... Znam, reći ćeš da nisi ti to napisao nego samo prenio.... Nemoj brate, nađi neke lijepe tekstove ili nemoj nikakve. Dosta nam je naše muke i bez takvih koji pišu protiv nas, pogotovo neko ko piše neistinite stvari kao taj što je napisao gornji tekst....

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 jun 2013, 10:31

I još nešto. Taj što je pisao tekst naveo je da su RED DRAGONSI ogorčeni, a oni nemaju nikakve veze sa tim i zvanično su to izjavili...

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 28 jun 2013, 10:36

Zuk3E je napisao/la:

Opet ti Benjo.... Daj molim te nađi šta lijepo pa objavi a ne samo ružne stvari... Znam, reći ćeš da nisi ti to napisao nego samo prenio.... Nemoj brate, nađi neke lijepe tekstove ili nemoj nikakve. Dosta nam je naše muke i bez takvih koji pišu protiv nas, pogotovo neko ko piše neistinite stvari kao taj što je napisao gornji tekst....
De šta furaš ti? Skontaj konačno da ovo nije tvoj forum i ljudi imaju pravo pisati po njemu šta god hoće. Čovjek je našao link koji je vezan za Zvijezdu, i odlučio ga podijeliti sa nama. Nije bitno je l' neka lijepa ili ružna vijest.

Ne znam da li imaš kakvu ulogu u Zvijezdi ili nešto slično, ali shvati da si na ovom forumu niko i ništa, da nikoga ne zanima tvoje mišljenje vezano za onakve stvari i da će svako objavljivati na ovoj temi šta hoće te da te niko neće pitati za dozvolu. Spusti se na zemlju, praviš se pametan i nerviraš.

Pozdrav.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 11:24

nek si nam benjo prenio ovo ja cu ovaj tekst svaki dan objavljivati dok se nas klub u javnosti ne izjasni o razlozima zatvaranja treninga.VELIKA JE OVO SRAMOTA znaci nasi igraci nemogu podnijeti pritisak kada na tribinama ima 15 penzionera i petero djece.pa kako ce izaci pred 10 000 manijaka na grbavicu.JADNO I CEMERNO KADA JE TREBALO DAVATI PARE ZA STOLICE KADA JE TREBALO CISTITI SNIJEG PRENOSITI BUSJEN MNOGI NASI GRADANI SU SE ODAZIVALI I POMAGALI ZA VOLJENI KLUB

ONDA DODE JEDAN COVJEK KOJI NIJE ZNAO DO SKORA GDJE JE GRADACAC I TIM ISTIM LJUDIMA ZABRANI DOLAZAK NA GRADSKI STADION
NEKA TE BUDE STID :oops: :oops: :oops: :oops:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 11:27

[quote="Zuk3E"]I još nešto. Taj što je pisao tekst naveo je da su RED DRAGONSI ogorčeni, a oni nemaju nikakve veze sa tim i zvanično su to izjavili...[/quote
nemoj tite ti braniti ikog.volimo mi zvijezdu mozda vise od tebe,a vidjeces kolko je svijet ogorcen uskoro.
smeta im dvadeset ljudi na treninzima.neka ih je sram citaju forum koji je mahalski i to ih vrijeda kada neko nesto napise.jako ozbiljno sa njihove strane

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jun 2013, 11:33

Zuk3E je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ode handzic u vaduz ode kokot u olimpic stojcev u kazahstan cimirot u sarajevo prazni se nasa liga a mi bez igraca.zanimljivo mi ovo do jaja sta li misle nasi neznam.vremena sve manje.bojim se da ova trenutna ekipa nece moci puno bez bar 4 dobra igraca
Ti si ASTRA izgleda paničar. Ne možemo i da hoćemo sve što vrijedi dovesti u Zvijezdu. Igrači dolaze i odlaze, traži svako sebi što bolje uslove. Možda je pokušavano sa nekim od navedenih igrača sklopiti kakav sporazum, ali.....
Nemoj se sekirati moj ASTRA, mlad si ti, naškodiće ti.... Kada imaš pare imaćeš i igrače, a prelazni rok je tek počeo.....
Trejić Ahmet je juče došao u Gradačac, ali ništa nije potpisao do sada - provjerena informacija....
panicar ili ne to je moj problem.vidim pises nemozemo mi dovest SVE sto valja.pa koga smo to doveli da valja.otislo je 9 igraca dovedi tri skuplja i gotovo.

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 28 jun 2013, 12:20

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:

De šta furaš ti? Skontaj konačno da ovo nije tvoj forum i ljudi imaju pravo pisati po njemu šta god hoće. Čovjek je našao link koji je vezan za Zvijezdu, i odlučio ga podijeliti sa nama. Nije bitno je l' neka lijepa ili ružna vijest.

Ne znam da li imaš kakvu ulogu u Zvijezdi ili nešto slično, ali shvati da si na ovom forumu niko i ništa, da nikoga ne zanima tvoje mišljenje vezano za onakve stvari i da će svako objavljivati na ovoj temi šta hoće te da te niko neće pitati za dozvolu. Spusti se na zemlju, praviš se pametan i nerviraš.

Pozdrav.
Eto kakav si ti, voliš da se ljudi sa strane slade ružnim stvarima oko našeg Kluba. Mi možemo pisati i pričati o našem klubu šta god hoćemo, ali ne smijemo dozvoliti da nam se drugi podsmijavaju. Što nije našao nešto lijepo pa podijelio sa nama. Zar nije ljepše pisati o lijepim stvarima nego o ružnim. Ja ne mogu biti ravnodušan kada neko priča o nama u ružnom kontekstu, pogotovo ako ta priča nije potpuno istinita. Ti ako možeš to je tvoj problem i onda ti i ja ne volimo Klub na isti način.
Svi smo ni ovom forumu niko i ništa, niko ni od koga ne traži mišljenje niti ga može dobiti, a ako nikoga ne zanima moje mišljenje za ovakve stvari što ga komentarišete, preskočite ga i neka ide dalje.
A to da li sam pametan nije tvoje da odlučuješ o tome, nikoga nisam niti ću ikada ikoga uvrijediti svojim pisanjem. Samo navodim činjenice i do sada nisam ništa napisao a da to nije provjereno.....
I ti mene uopšte ne nerviraš.....
Pozdrav i tebi.......

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 28 jun 2013, 12:25

astra1922 je napisao/la:nek si nam benjo prenio ovo ja cu ovaj tekst svaki dan objavljivati dok se nas klub u javnosti ne izjasni o razlozima zatvaranja treninga.VELIKA JE OVO SRAMOTA znaci nasi igraci nemogu podnijeti pritisak kada na tribinama ima 15 penzionera i petero djece.pa kako ce izaci pred 10 000 manijaka na grbavicu.JADNO I CEMERNO KADA JE TREBALO DAVATI PARE ZA STOLICE KADA JE TREBALO CISTITI SNIJEG PRENOSITI BUSJEN MNOGI NASI GRADANI SU SE ODAZIVALI I POMAGALI ZA VOLJENI KLUB

ONDA DODE JEDAN COVJEK KOJI NIJE ZNAO DO SKORA GDJE JE GRADACAC I TIM ISTIM LJUDIMA ZABRANI DOLAZAK NA GRADSKI STADION
NEKA TE BUDE STID :oops: :oops: :oops: :oops:
Bravo Astra tako je dođe taj konj koji nije znao ni ulicu jednu u gradu i sad nama prosipa pamet al neće dugo **** direktora koji ne smije izać među narod, kroz čaršiju ne smije proć pa on na klupu sjest ne smije boji se zvižduka sa tribina

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 jun 2013, 12:52

Kad ce doci Nurdo sa mora da konsoliduje situaciju u klubu ?

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 28 jun 2013, 12:53

Ja sam juce prosao kraj stadiona i vidio da se odrzava trening koji je gledalo 20tak ljudi,sada mi nije jasno ko gleda a ko ne smije.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 28 jun 2013, 13:17

Zuke jesu te poslali ovi iz kluba da malo smiriš situaciju ovde izgleda :D

Svako ima pravo na svoje mišljenje, i ne moraš baš svakoga citirati kad nešto napiše, niti kome možeš zabraniti da piše ovde. A ko je čitao forum evo astra npr. zna da podržavam Zvijezdu, i da sam i prošle sezone pisao sve pozitivno ovde za vas, i možda i niste zaslužili onakvu poziciju jer fino i pošteno igrate.

Lijep pozdrav za navijače Zvijezde, ali ne ovakve kao ovaj što misli da se javljamo na temi samo kad treba šta ružno napisati, i vidimo se 27.07 na Banja Ilidži ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.