Phoenix Suns
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns

Mogu imati najbolje dresove u ligi, ali nazalost ce pravi biti neko genericno sranje.
ovo su valjda novi logo-i

@Donnie msm da si u pravu kad kazes da ce biti neko njesra, da barem naprave dresove kako treba pa da covjek lakse podnosi ovo "tankiranje"
btw. nadam se da nece biti ovako nesto

@Donnie msm da si u pravu kad kazes da ce biti neko njesra, da barem naprave dresove kako treba pa da covjek lakse podnosi ovo "tankiranje"

btw. nadam se da nece biti ovako nesto

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mjenjaju i logo, znači skroz izbacuju ljubičastu e sad kako će izgledat bog sami zna
Ako ostane isti oblik a vjerovatno hoće onda će izgledati užasno sa crnom i narandžastom
gledao sam neke primjerke i ništa mi se nije svidjelo. Haj nije to ni bitno, neka urade dobar posao što se tiče drafta i FA.
Ovako nešto bi bilo super

Ovako nešto bi bilo super

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Domaci ce biti bijeli, gostujuci crni, a treci narandzasti sa rukavima. Bit ce predstavljeni u septembru.
To su trenutne informacije sto se dresova tice.
To su trenutne informacije sto se dresova tice.
imamo jednog narkomana ajmo potpisati i ovog

Sunsi pokazuju veliki interes za J.R. Smitha koji je raskinuo ugovor sa Knicksima! U prilog im ide to što Smithu mogu ponuditi dosta veći ugovor nego Knicksi koji planiraju Smithu ponuditi višegodišnji ugovor...
Kad bi se sastali
Dovedite i

I eto vasuvijek na naslovnicama

Dovedite i

I eto vasuvijek na naslovnicama

- Donnie Darko
- Kontakt:
Sto je najtuznije, J.R. Smith bi bio najbolji igrac u **** ekipi kad bi potpisao.
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** sam gotov sa ovom fransizom.
Sta moroni uradise od Sunsa u pm.
Sta moroni uradise od Sunsa u pm.
Nemoj tako
Nadam se da će pokušat trejdat Gortata

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam bio ovoliko tuzan (NBA tuzan) od Artesta 2010.
A u medjuvremenu se pun **** svega desilo, kao npr. odlazak Nasha u Lakerse i dolazak Hede u Sunse.
A u medjuvremenu se pun **** svega desilo, kao npr. odlazak Nasha u Lakerse i dolazak Hede u Sunse.
Alex: They have a lot of guys from Eastern Europe. Goran Dragic and Gortat. They have a lot of veterans. I'm excited to learn from them and help them win.
Question: How do you think you'll fit in with Goran Dragic?
Alex: He's going to make it easier for me. He's a great passer and sees the floor well. He likes to run up and down and I like to do the same thing.
itd
Question: How do you think you'll fit in with Goran Dragic?
Alex: He's going to make it easier for me. He's a great passer and sees the floor well. He likes to run up and down and I like to do the same thing.
itd
pa nije bilo tesko ocekivati da "okinemo" i na ovom draft-uDonnie Darko je napisao/la:Nisam bio ovoliko tuzan (NBA tuzan) od Artesta 2010.
navikne se covjek na fail-ove pa ne ocekuje previse

- Donnie Darko
- Kontakt:
Dobro je pa stvari postaju jos gore.Two #Suns regimes have now passed on the opportunity to get Jrue Holiday, an All-Star who just turned 23.
Ocekujem vijest da su odbili LeBrona Jamesa za Gortata svake sekunde.

nemoj Donnie dalje, ja mislio ovaj novi GM normalniji
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo neki **** dobar trejd moze ispravit ovo sranje koje su napravili veceras. I bolje im je da imaju nesto takvo spremljeno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hornacek mentioned how Marcin Gortat will help the #Suns to develop Alex Len, squelching some of that trade speculation. #NBADraft

donnie prihvatamo te kao buduceg navijaca heata, nakon svega mislim da ti se ne moze zamjeriti 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sljedece godine oni uzimaju Wigginsa ili Parkera, a onda ce biti fina ekipa, + dobar FA(kojih ce biti na bacanje sljedece sezone) i mozda i u PO udju...LenBias je napisao/la:donnie prihvatamo te kao buduceg navijaca heata, nakon svega mislim da ti se ne moze zamjeriti
Previse su mlada ekipa jbg.. Dragic, Braca Morris, Len, Marshall...da se rijese par ugovora mogli bi finu ekipu napraviti, a vjerujem da bi i Beasley-a mogli uvaliti nekom kome treba Gortat npr..
P.S zar nije ovaj Nemanja poslan u GSW??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.