Izet Hajrovic je bolji igrac od Stevanovica, Svrake(joj ovaj mi je krvav, vjerovatno je tu da ga malo promovisu kako bi Zeljo stao na noge, time i Amar, a i Ivica ima upletene ruke), Vrsajevic(jedino sto zna je trcat "uprazno"), Zahirovic(ovaj ne igra poziciju koju igra Hajrovic, ali nema mjesta u repci, toalno je zalutao), ima ih jos.
Ako cemo ici po liniji patriotizma, tu nema puno igraca koji zasluzuju mjesto u ekipi, sjetimo se Ibricica i izjave "jeb'o navijace", pa sjetimo se Susica kojeg danas dizemo u nebesa sa izjavom tipa "BiH ima sada jaku ekipu, pa sam tu jer se moze neki rezultat ostvarit, a samim tim i moja karijera ce uzlaznom putanjom", Misimovic koji rafala, koji sjedi na klupi u najvaznijoj mogucoj utakmici, pa poslije toga igra prvenstvenu utakmicu, Begovic..hmm..idol nacije

, koga zavaravamo
Jos moram spomenuti onog smijesnog golmana Supica, pa CIru Blazevica ciji je dobar prijatelj, i onaj kojeg dize u nebesa sravnio moj grad, i srusio Stari Most, to je sve ok..ali Izet Hajrovic nije ok...pogotovo za neke stare prd.onje koji ne znaju sta pisu ovdje na forumu..(prepoznace se provincijalac sa turboseoskim metaforama koji je valjao iste trebama dok je kosio njivu).
Danas je reprezentativni nogomet postao takav da te niko ne pita nista, bitan je kvalitet, i rezultati koji ti momci donose naciji, bez obzira na sve...najbolji trebaju igrati, i tu ovaj momak ima mjesta, a Dzeko i nasi momci ce znati prepoznati to, i oprostice momku za sve izneseno.