Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Andrej » 27 jun 2013, 19:48

Il primo giorno di Carlitos Tevez allo Juventus Stadium - Tevez: my first day at Juventus Stadium
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 27 jun 2013, 20:42

Nesto mi govori da bi ovaj tandem Liorente-Tevez mogo explodirati... Buduli 70% od Del Piera- Trezegueta onda nas ceka dobra sezona 8-) ... Ma da ce tu biti jos pojacanja u odbrani...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 jun 2013, 20:43

Ja razmisljam jos o Kolarovu, Ogbonni i Joveticu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jun 2013, 20:51

IlPrincipino je napisao/la:Ja razmisljam jos o Kolarovu, Ogbonni i Joveticu.
Iskreno, sumnjam za Kolarova.

Ogbonna kao i Chiello mogu to odraditi ako treba, a igrat će se i dalje većinom 3-5-2.
Ako dođe i Kolarov, onda bi Kwadwo išao na klupu, a i Peluso je otkupljen pa bi bio treća opcija, a ni PDC-a se nismo riješili.

To je već gomilanje, a i Caceresu se smanjuje minutaža dodatno jer će se prefeirati Ogbonna, iako je Caceres vice Barza, a Ogbonna vice Chiello.

Desno Caceresa forsirati, volio bih, a tu je Licht i Padoin koji ima preveliku minutažu.

Previše igrača. :?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jun 2013, 21:10

ma dovest Ogbonu prije pocetka priprema, i onda rjesavati se De Celjea, Padoina/Isle, Pepea ??, Kvaljarele te usput loviti Kolarova (koji je evo rekao da bi igrao za manje para) i desno krilo. Imamo citav prelazni rok za ta 2 igraca. Ostalo je para od Teveza i ovo sto se skupi prodajom navedenih igraca ulozit u ta dva nova.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jun 2013, 21:25

Kolarov,Ogbonna,Jovetic to su zavrsni radovi u Juveu za ovu sezonu kad su u pitanju dolasci... 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 jun 2013, 21:57

slika
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 27 jun 2013, 22:12

Fuck Jovetić

Ogbonna, Zuniga, Chadli/Zaza/Manolo i vrhunski AMR i to je to. :ugeek:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 jun 2013, 22:14

Kupljeni za 22, a trenutna vrijednost 120 miliona 8-) Marotta Bogota :)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 jun 2013, 23:41

Kolarov, Ogbonna, VERATTI e to bi bio savrsen prelazni rok kakav Jovetic ba. Pa ne razumijem kako ne vidite da je Pirlova pozicija sada najkriticnija :?
Alessandro Del Piero !

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 28 jun 2013, 00:22

Fino izdanje šampiona Italije večeras. Nijednom našem igraču nemam šta prigovoriti. Svi su odigrali u skladu sa očekivanjem.

Sad konačno odmor, za mjesec dana ih očekuje Conteova drskost i danonoćno maltretiranje na pripremama.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 28 jun 2013, 03:31

Trequartista je napisao/la:
Sad konačno odmor, za mjesec dana ih očekuje Conteova drskost i danonoćno maltretiranje na pripremama.
Ne još, ima i utakmica za treće mjesto za dva dana i to u 13:00 sati po lokalnom vremenu što je ravno suicidu nakon odigranih 120 minuta.

Da ne govorim da su i večeras jedva igrali zbog vrućine, prenijeću dio izjave Chiellinija nakon utakmice: “Now it’s unthinkable to prepare for another game in two and a half days, played at lunchtime in this heat. It feels like torture. The organisers have to look at the fixture list and consider the health of the players.”
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jun 2013, 10:03

Pirlo je veliki majstor, ali pod hitno se treba krenuti po njegovog zamjenika,da dođe dok je Pirlo još tu pa da nešto nauči od njega. Stičem utisak da Pirlo igra bez inspiracije.

Oko Ogbonne je vjerovatno sve završeno :D I mislim da nam više u odbrani ne treba. Ima tu Caceres na kojeg se jako malo računa a na KK je pokazao da može biti u prvih 11 u Juventusu
Tevez je zvanično prešao u prvaka Italije u srijedu naveče. Kaznu od 250 sati društveno korisnog rada, koju je dobio zbog brze vožnje, mora odraditi u Engleskoj.
:?
Ja te volim, volim Željo..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jun 2013, 11:23

Desetka se dugo čuvala i na kraju se dodjeli ni manje ni više nego Tevezu. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jun 2013, 11:31

Saurman je napisao/la:Desetka se dugo čuvala i na kraju se dodjeli ni manje ni više nego Tevezu. :roll:
Pa nije se cuvala 20 godina :roll:

Ja sam bio protiv povlacenja desetke. Ko god da ju je dobio mi ne bi bili zadovoljni. Nasla bi se mana. Ovako je prekinuta fama oko toga i ide se dalje.
10DelPiero je napisao/la:Kolarov, Ogbonna, VERATTI e to bi bio savrsen prelazni rok kakav Jovetic ba. Pa ne razumijem kako ne vidite da je Pirlova pozicija sada najkriticnija :?
Istina. Potreban nam je neko na Pirlovoj poziciji. Ali JoJo mi je zelja vec duze vremena.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jun 2013, 11:40

Za Verattija smo usrali,nismo ga odma uzeli i zavrsili posao nego sad treba placati jos duplu cijenu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 jun 2013, 11:40

Saurman je napisao/la:Desetka se dugo čuvala i na kraju se dodjeli ni manje ni više nego Tevezu. :roll:
Predugo se čuvala.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 28 jun 2013, 11:52

Ponos Torina je napisao/la:Za Verattija smo usrali,nismo ga odma uzeli i zavrsili posao nego sad treba placati jos duplu cijenu...
Ma puno je Pescara para trazila. Cim se ukljucio PSG pokusali su dobiti sto vise.

I unatoc tome mi cemo nastaviti poslovati sa njima. Njihov predsjednik je potvrdio da su zainteresovani za par nasih mladih igraca i da su sa nama u odlicnim odnosima te da to ne bi bio problem realizovati.

Gazzetta pise da se Inter okrece Basti. Da li to znaci da je odustao od Isle? :roll:

La Stampa kaze da ce u ponedjeljak Ogbonna biti i zvanicno nas. U ponedjeljak je i predstavljanje Llorentea. 8-)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 jun 2013, 12:25

Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala. :roll: Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jun 2013, 12:42

Claus je napisao/la:Ovaj vaš Bonucci je samo takav drvosječa. Koštao je Italiju finala. :roll: Nije da nisam i prije znao da je sklon greškama i promašajima, ali opet sam se nadao da je sazrio. Definitivno trebate naći boljeg štopera, on je katastrofalan.
Promasio penal i ne valja kao stoper , hvala na informaciju sad cemo traziti novi stoper hvala jos jednom.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.