Nije 7. Od prvih 10 igraju 8 u Sarajevu.SarajlijaTM je napisao/la:i opet sta laprdajte protiv saveza,od 10 kola 7 kuci...a vazda ugrozeni i pokradeni...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Kada ce se znati datumi za sva kola?
Nek vam je Ivica i komitet nastelili nesto napokon da niste ugrozeni 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Stadio Olimpico, San Marino

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
To nama kao neki plus jel...pa na proljece cemo igrat isto tako u gostima ...u cemu je problem.avlami97 je napisao/la:Nije 7. Od prvih 10 igraju 8 u Sarajevu.SarajlijaTM je napisao/la:i opet sta laprdajte protiv saveza,od 10 kola 7 kuci...a vazda ugrozeni i pokradeni...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li vas prenositi face TV za vrijeme ovih euro tekmi?
@mma_hz - Pa ogroman je plus ako iskoristis sto ti se nudi.
@mma_hz - Pa ogroman je plus ako iskoristis sto ti se nudi.
Svako sa svakim mora igrati i raspored je za sve klubove isti. Samo sam ispravio @SarajlijuTM, bez ikakvog komentaramma_hz je napisao/la:To nama kao neki plus jel...pa na proljece cemo igrat isto tako u gostima ...u cemu je problem.avlami97 je napisao/la:Nije 7. Od prvih 10 igraju 8 u Sarajevu.SarajlijaTM je napisao/la:i opet sta laprdajte protiv saveza,od 10 kola 7 kuci...a vazda ugrozeni i pokradeni...![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
To bi ti trebao znati.DzoleZeljo je napisao/la:Hoce li vas prenositi face TV za vrijeme ovih euro tekmi?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
''Monacu oduzeti bodovi zbog pirotehnike''
mi bi ispali iz lige! Nadam se da ce (ne)navijaci biti njezniji prema klubu ove sezone i sacuvati koju marku vise u kasi kluba, pa da mozemo ubuduce zadrzati igrace koji ce nam konacno donijeti titulu. Inace naredne sezone kad bi zavrsili treci, ja bi bio prezadovoljan!
mi bi ispali iz lige! Nadam se da ce (ne)navijaci biti njezniji prema klubu ove sezone i sacuvati koju marku vise u kasi kluba, pa da mozemo ubuduce zadrzati igrace koji ce nam konacno donijeti titulu. Inace naredne sezone kad bi zavrsili treci, ja bi bio prezadovoljan!
Da nije tih ljudi koje ti nazivas (ne)navijacina tim bi bio u sredini tabele.azizmpj je napisao/la:''Monacu oduzeti bodovi zbog pirotehnike''
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Evolution87 je napisao/la:
kao sto sam rekao za teren![]()
yebo im halid mater
Pridruzujem se cestitkama, i Halid i Haris i Četko Joksim i svi ljakse ...svi osim Dine Merlina! A najveca oranica ko za krompira je bila nakon sto je Hari Mata Hari bio!
Po ovom terenu ko da mi po srcu paraju!!!!!!
Sabinho je napisao/la:Da nije tih ljudi koje ti nazivas (ne)navijacina tim bi bio u sredini tabele.azizmpj je napisao/la:''Monacu oduzeti bodovi zbog pirotehnike''
sad trazis da ulazimo u raspravu ...hm! Bez para nema muzike pa ni lopte! Da je eto tih haman pola miliona KM sto je otislo za kazne prosle godine bilo na racunu kluba, pa da moze lagano igracima podijelit plate, da ljudi igraju, da su glavama na terenu, prosle sezone se neb desavali Radnik, Zvijezda i ostali incidenti i bili bi prvaci! Sesar ima pravo, zna u sta bi se vratio, vidis jadan kako u interviju kaze kako je konacno super dozivjeti da mozes biti koncentrisan na trening na teren, na igru a ne misliti o stvarima okolo. Zasto Sedina i Hadziju nisi mogo zadrzat? Zato sto je dosla konacno jedna uprava koja realno gleda stvari i ne daje igracima ugovore bez pokrica.
Jaro fudbal ti je danas skupa igracka i toga trebamo biti svjesni i postovati pravila.
pogledaj kone, nisu prvaci zbog neke leprsave igre, vec zbog organizovanosti, stabilnosti, profesionalizma i konstantnosti.
Cijene ulaznica za utakmicu FK Sarajevo - AC Libertas
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM /7 KM za nečlanove,
Tribina Istok - 7 KM /10 KM za nečlanove,
Tribina Zapad - 10 KM /15 KM za nečlanove,
Tribina BORDO VIP - 35 KM /50 KM za nečlanove,
Tribina VIP Galerija - 20 KM /30 KM za nečlanove
Poskupe brate
Poskupe brate
amypitar je napisao/la:Cijene ulaznica za utakmicu FK Sarajevo - AC Libertas
Poskupe brate
5, 7 i 10....nije uopšte skupo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Veoma dobra marketinska fora, da se privuce jos vise clanova.amypitar je napisao/la:Cijene ulaznica za utakmicu FK Sarajevo - AC Libertas
Poskupe brate
Bravo za ovaj potez...
Misljenje sam da je ovaj potaz posljedneg animiranja navijaca na pogresan nacin. To je jeste karte ne da su skupe nego su preskupe, sto znaci ako neko nece da bude clan a hoce da ide na utakmicu mora platiti za sjever 7KM.
Po kojim to osnovama bi se trebala dici cijena karata navijacima. Nema ni titule, ni uspjeha a boga mi ni neki extra igraca.
Cak sta vise sve sto se valjalo prodalo se. Torlak stub odbrane tolike godine nosio Sarajevo, sad tog igraca vise nema.
Opet kazem moje misljenje da je ovo cista fula.
Po kojim to osnovama bi se trebala dici cijena karata navijacima. Nema ni titule, ni uspjeha a boga mi ni neki extra igraca.
Cak sta vise sve sto se valjalo prodalo se. Torlak stub odbrane tolike godine nosio Sarajevo, sad tog igraca vise nema.
Opet kazem moje misljenje da je ovo cista fula.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
amy mozda jeste ali ovo Bordo vip i Vip Galerija..., a ostalo se moze prihvatit ipak su ovo evropske utakmice.amypitar je napisao/la:Cijene ulaznica za utakmicu FK Sarajevo - AC Libertas
Poskupe brate
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Karte možda jesu skupe, upravo zbog toga što je protivik neatraktivan i što nije vrijedan tih para, ali krećemo sa dna te neke pozicije kad je riječ o EL ove sezone, bit će i jačih protivnika i boljih utakmica poslije ove. Ove cijene ne predstavljaju problem onim budalama koje su i protivih Radnika, Leotara i sličnih na Koševu plaćale skoro istu cijenu karata, prvenstveno zbog Sarajeva, onda zbog ostalih. Problem je ''navući'' većinu koja dolazi samo kad su utakmice u Evropi, većinu koja je navikla na bolje rezultate i bolje utakmice (uz to i jeftinije karte). Akcije slične ovoj su odličan mamac za učlanjenje onih koji se dosad nisu učlanili, tim bi imali popust na plaćanje karata i druge privilegije. Kako god, očekujem nekih šest-sedam hiljada na Koševu i da ovu godinu u EL počnemo dobrim rezultatom i u dobroj atmosferi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.