Vidi da ti kažem malo je to bezobrazno, mada u suštini tako i treba. Sad ću ti malo pojasniti šta sam mislio reći. Ne možete odmah ucjenjivati klub na taj način. Treba da bude dogovor i navijači treba da imaju prednost prije agencija. Međutim ako jednom klub preskoči navijače to nije znak da se odmah treba praviti šteta klubu i paliti baklje. Treba pronaći rješenje. Rješenje je u dogovoru. Ako klub ne želi da dogovara ni ubuduće e onda treba jbt nekome nešto ali opet ne štetiti klubu. Može se recimo išamarati Đelo ili neko ko je odgovoran i tražiti se njegova smjena. Paljenje baklji treba da bude zadnja opcija. Klub treba pomoći udruženju da napravi aranžman pa makar to bilo i preko agencije. Znači treba naći najbolju tj najjeftiniju i ujedno najkvalitetniju opciju. Navijači treba da imaju prednost i kad se nađe rješenje sa agencijom. Naravno i ja sam za to da prednosti imaju momci koji su češće na tekmama i učestvuju više, ali mi ovdje govorimo o tome i da udruženje kad dobije karte nema prioriteta tj prije nekoga ko je manje redovan od tebe dobit će kartu neko ko je otišao dva puta ili nijedonm na tekmu a samo zato jer je dobar sa tobom pa ti ga to dođe kao blaža varijanta agencije. To je opet bolje nego onako dati agenciji da oni rade šta hoće, ali još uvijek nije pošteno. Pošteno se može doći samo na način da se napravi baza podataka navijača, da se vodi evidencija o svima koji kupuju polugodišnje i koji idu na gostovanja i tim redom da se prave prioriteti. Znam i tad će biti nezadovoljnih ali će se oni svesti na minimum. Naravno to treba da radi neka vrsta marketinga u klubu u saradnji sa udruženjem a kao što neko reče nemamo ga.fedeltafrotta je napisao/la:zna se šta će biti u plzenu ako navijači ne dobiju karte, nego bude išlo preko agencija
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ne lupajAhmedinejad je napisao/la:Kakvo Udruzenje. Kad su Europske utakmice prvi su tu da organiziju gostovanje, a kad se ide u Siroki npr. nigdje ih.
Ljudi koji se petljaju u stvari o kojim nemaju pojma su klasični paraziti ovog društva i ono što nas vuče prema dole.Isto kao ti.Završio možda 4 razreda kod sebe u selu, i sad ko je ko ja.Svu pamet svijeta popio, i on bi da priča o navijačima.Opusti se nuklearni bombaš...Ahmedinejad je napisao/la:Sa ovim pacijentima od 10 000 postova ne razgovaram jer ne znaju kako voditi konverzaciju u stvarnom zivotu. Vi ste klasicni paraziti ovog drustva i ono sto nas vuce prema dole. Debeli, mutavi i po citav dan zaljepljeni za racunar.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta god da bude ako bude stetilo klubu to je sramota ! I meni je krivo sto imamo idiota (Dzelu) u klubu al' ne treba i u Evropi srat' sa bakljama ,dosta smo im "problema" u ligi napravili. (mada to za mene nisu problemi al' takva nam je drzavafedeltafrotta je napisao/la:zna se šta će biti u plzenu ako navijači ne dobiju karte, nego bude išlo preko agencija

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Sve mi je draži ovaj forum, nigdje se ne ismijem ovako.Ahmedinejad je napisao/la:Sa ovim pacijentima od 10 000 postova ne razgovaram jer ne znaju kako voditi konverzaciju u stvarnom zivotu. Vi ste klasicni paraziti ovog drustva i ono sto nas vuce prema dole. Debeli, mutavi i po citav dan zaljepljeni za racunar.

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Mladi fudbaler potpisuje za bh. prvaka
Anel Alibašić zadovoljio ukuse stručnog štaba FK Željezničar
Piše: A. Beganović
Danas, 11:55
Mladi 19-godišnji fudbaler, Anel Alibašic, koji je u protekloj sezoni nastupao za drugoligaša Bosnu iz Kalesije, potpisat će ugovor sa aktuelnim bh. prvakom, sarajevskim Željezničarem.
Jedan od najboljih igrača kalesijske Bosne, Anel Alibašić, u proteklih sedam dana boravio je na probnom radu u Željezničaru i prema našim informacijama zadovoljio je ukuse stručnog štaba momčadi s Grbavice.
Tako će Alibašic po povratku u Sarajevo potpisati dugogodišnji ugovor sa aktuelnim bosanskohercegovačkim prvakom, a postoji mogućnost da ga Željezničar u narednoj sezoni pozajmi nekom klubu.
Na kraju dodajmo da se Željezničar danas vraća u Sarajevo sa priprema u Mrkonjić Gradu, a već u subotu Plavi će otputovati u Sloveniju gdje će odigrati i nekoliko prijateljskih susreta.
Anel Alibašić zadovoljio ukuse stručnog štaba FK Željezničar
Piše: A. Beganović
Danas, 11:55
Mladi 19-godišnji fudbaler, Anel Alibašic, koji je u protekloj sezoni nastupao za drugoligaša Bosnu iz Kalesije, potpisat će ugovor sa aktuelnim bh. prvakom, sarajevskim Željezničarem.
Jedan od najboljih igrača kalesijske Bosne, Anel Alibašić, u proteklih sedam dana boravio je na probnom radu u Željezničaru i prema našim informacijama zadovoljio je ukuse stručnog štaba momčadi s Grbavice.
Tako će Alibašic po povratku u Sarajevo potpisati dugogodišnji ugovor sa aktuelnim bosanskohercegovačkim prvakom, a postoji mogućnost da ga Željezničar u narednoj sezoni pozajmi nekom klubu.
Na kraju dodajmo da se Željezničar danas vraća u Sarajevo sa priprema u Mrkonjić Gradu, a već u subotu Plavi će otputovati u Sloveniju gdje će odigrati i nekoliko prijateljskih susreta.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bravo Šefe, predobra vijest.... momak je talenat i ima veliki potencijal, mada da sam ja Amar, ko sto nisam, ostavio bih ga u ekipi i davao mu pomalo sansu...
Jos bi pohvalio ovo sto se ugovori potpisuju na 5 g nadam se da ce se i sa ovim alibasicem takav ugovor potpisati joj postajemo ko dinamo hahaha.
ne znam bezveze se raspravljate
karte ce bit podjeljene kako su i namjenjene,mene se to ionako en dotice ja kao žensko nikad ne bi isla s hrpom muskaraca na gostovanje al otom po tom..mene samo boli ovo za sezonske ,pa ne mogu da vjerujem kad sam jutros vidjela da Fk Sarajevo vec ima ponudu jos plus fino upakovane s popustima 

Željeznicar za život cijeli !
Ostetit cete ZELJU, umjesto da **** Dzelu i otjerate ga. Bravo, bas ono navijacki, velika ljubav!fedeltafrotta je napisao/la:zna se šta će biti u plzenu ako navijači ne dobiju karte, nego bude išlo preko agencija
Razmisljaj malo svojom glavom, a ne samo kopirati i prepisivati postove forumasa S... i drugih!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Turnir “Dževad Begić – Đilda”
http://fkzeljeznicar.ba/turnir-dzevad-begic-dilda/5636/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/turnir-dzevad-begic-dilda/5636/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ima li neko informaciju kako nasa dva nova golmana rade i u kakvoj su formi,s obzirom da se i nisu bas naigrali u prethodnom periodu.Da li je struka zadovoljna sa njima,da li se prema treninzima vidi ko bi mogao imati prednost i tako.Ovo je pitanje za one koji su sa malo vecom paznjom pratili pripreme ili one koji imaju takve informacije,koji su imali mogucnost da imaju neke kontakte.Mozda @Aco ti da odgovoris? Bilo ko?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Napadac.sajo10 je napisao/la:Koju poziciju igra Alibasic?
Krilni napadač! U prošlom klubu (FK Bosna Kalesija) igrao je desno krilo. Ima nekih snimaka na YouTube, gledao sam...sajo10 je napisao/la:Koju poziciju igra Alibasic?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
dolaze nam kajkut, torlak, dialiba, jahic, hasagic i cocalic 10000000000% provjereno
Ljudi, da li je istina da ce Bekric potpisati za Celik??
Sta ovakvi rade na forumu ? Pa banujte **** lazovska !adissss je napisao/la:dolaze nam kajkut, torlak, dialiba, jahic, hasagic i cocalic 10000000000% provjereno
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Mame mi, isto kao da štimaju, pa jel moguće da konstantno igramo pred kraj... ccchamzaTM87 je napisao/la:Opet derbi 14. kolo i na Koševu![]()
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15 i 34 gosta.