Što bolan ?! To ti je uobičajena stvar u tenisu.samosarajvo je napisao/la:Hajde dobro sto se igraju sa podlogama ali ne znam kolko je pametno igrati se sa lopticama..,

@Edine
Zar fakat vjeruješ u život nakon foruma ?!

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Što bolan ?! To ti je uobičajena stvar u tenisu.samosarajvo je napisao/la:Hajde dobro sto se igraju sa podlogama ali ne znam kolko je pametno igrati se sa lopticama..,
Edin TM87 je napisao/la:Ovo je kraj za mene na ovom podforumu, vjerovatno i na citavom forumu, nakon 37 uzastopnih cetvrfinala, ovo se desi i preko ovog ne mogu preci, ne znam kako cu vise i pratiti ovaj sport zbog prokletog jednorucnog bekenda koji mi je zgadio igru.
Nemam komentara, grozno se osjecam, zadnja 2 seta sa pratio sa curom koja navija za Nadala i uzas...
Nek' mi niko nista ne zamjeri, pogotovo ne Nadalovi navijaci, hvala Magici i formanceu na odlicnim analizama i postovima koje je bilo uzivanje citati, samo nastavite, ne znam vise sta da kazem
to je to.
Vala nisam primjetio...a gledao sam haman svaki mec i 2011 i 2012 i 2013...formance je napisao/la:Što bolan ?! To ti je uobičajena stvar u tenisu.samosarajvo je napisao/la:Hajde dobro sto se igraju sa podlogama ali ne znam kolko je pametno igrati se sa lopticama..,Uporedi recimo RG 2011 sa ovim iz '12 i 13. Drastična razlika, samo zbog loptica.
@Edine
Zar fakat vjeruješ u život nakon foruma ?!Previše lično uzimaš ovaj poraz, igra je hebote, nije niko umro.
Da znaš kakav je osjećaj zadovoljavati se turnirima iz 500 serije i ponekim polufinalem Masters turnira, promijenio bi ti mišljenje za 180 stepeni.
Hebiga Ivo, saosjećam s tobom.ivo karlovic @ivokarlovic
Finally the grass seems fast and im not there. Shiiii..
senzacija bi bila da je bilo obrnutoClaus je napisao/la:Još je u 1. kolu izbacio Janka.
Dobro, znam da Tipsa nije neki travar, ali da ga Vik laganice 3:0 ispraši niko nije očekivao. Jesi uplatio na njega, ako si već znao?Ribar je napisao/la:senzacija bi bila da je bilo obrnutoClaus je napisao/la:Još je u 1. kolu izbacio Janka.
Dobro, Feliciano je manje-više uvijek tu, dođe do 3R ili 4R, nekad čak i do QF. Međutim, star je za nešto više. Ima mu godina k'o Fedexu sigurno. Što se tiče S&V-a, napisao sam zato:Monolog je napisao/la:Wimblegeddon.![]()
Zaboravljaš Lopeza. Mada, ne bih ja rekao da je to povratak S&V igre. Možda bismo govorili o tome kad bi u 1/4 finalu igrala barem 3 igrača koja praktikuju ovu igru. Eh, s obzirom da se to neće desiti - ništa od toga.
Nisam još siguran koliko pojedinci mogu s takvom igrom, ali činjenica da je jedan Federer poražen od igrača koji je uveliko prakticirao takvu igru. Dakle, igra po pravilima koje nalaže wimbledonska trava.Claus je napisao/la:Kada njima pridodamo i Sergiya, onda vidimo da se Serve and Volley igra vraća na svetu travu. Na velika ili mala vrata - vidjet ćemo, ali sigurno da je jedan Fedex izbačen istom i nadigran u potpunosti.
a jos manje da tipsa ima ikakve sanse protiv troickog, prosle godine bi bila sigurno druga pricaClaus je napisao/la:Dobro, znam da Tipsa nije neki travar, ali da ga Vik laganice 3:0 ispraši niko nije očekivao. Jesi uplatio na njega, ako si već znao?Ribar je napisao/la:senzacija bi bila da je bilo obrnutoClaus je napisao/la:Još je u 1. kolu izbacio Janka.![]()
Ne mora ponovit'. Vjerovatno neće, ali više nije ni važno. Uništio je snove Kralju o možda posljednjem Wimbledonu i natjerao ga da se zapita je li vrijeme za stavljanje tačke na blistavu karijeru. Kao što napisa' na Rogerovoj temi, ali i ovoj, US Open je ključna stvar. Šanse su mu minimalne, ali neko ko se smatra najvećim ikad u ovoj igri valjda može pokazati svoj raskošni talent i punu mentalnu snagu kada najviše treba.darker10 je napisao/la:Ali Federer je porazen od protivnika koji je perfektno prakticirao tu igru,pogotovo u najvaznijim momentima,pitanje je hoce li to ko moci ponoviti.
Ma ne,ono sam napisao samo zato sto mnogi pisu o povratku servis-volej igre,sto nema veze s vezom.Claus je napisao/la:Ne mora ponovit'. Vjerovatno neće, ali više nije ni važno. Uništio je snove Kralju o možda posljednjem Wimbledonu i natjerao ga da se zapita je li vrijeme za stavljanje tačke na blistavu karijeru. Kao što napisa' na Rogerovoj temi, ali i ovoj, US Open je ključna stvar. Šanse su mu minimalne, ali neko ko se smatra najvećim ikad u ovoj igri valjda može pokazati svoj raskošni talent i punu mentalnu snagu kada najviše treba.darker10 je napisao/la:Ali Federer je porazen od protivnika koji je perfektno prakticirao tu igru,pogotovo u najvaznijim momentima,pitanje je hoce li to ko moci ponoviti.
Da više ne smaram o ovome, postao sam sam sebi dosadan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.