FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2013, 10:22

ublehas je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Nisam u udruženju,ali je pošteno da se manijacima daju karte da organizuju gostovanje.
Prvo što će biti jeftinije,drugo što će biti bolje organizovano 100%
Ako je istina,onda je ovo dzeli potez karijere ma mjestu direktora
Ljudi u i oko udruženja i treba da dobiju karte. Pošteno je da prednost pri kupovini karata imaju ljudi koji svaku tekmu prate Želju po vukojebinama u odnosu na one koji bi da malo putuju Evropom ;)
;)

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jun 2013, 10:31

sta je s nasim sezonskim ????opet klub kaska :roll: do sad su nam ih trebali lijepo upakovati s nekom ponudom iz fan shopa,al sto ce oni nisu budale

pa onda tako treba da dobije 200-300 ljudi u vrh glave jer nas u "vukojebinama" nije ni bilo vise ;)
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 27 jun 2013, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 27 jun 2013, 10:32

@Anonimac-Najviše me na pisanje ponukalo to što su ljude koji hoće da idu Centrotoursom poćeli nazivati svakakvim imenima,samo zato što je na jednom od foruma tako samouvjereno objavljeno da će ko god bude išao sa agencijom poljubiti vrata i gledati utakmicu kroz ključaonicu.Kao eto treba ići u aranžmanu koji će grupa i udruženje organizovati.Isti oni koji čitavu sezonu nisu bili u stanju organizovati tupavo gostovanje u BiH.Bojim se da iza svega stoji "hajr",jer svaka agencija će ti dati 10%,ako im organizuješ putovanje sa 200-300 ljudi.Otuda i pritisci na klub u vezi karti,i prijetnje paljenjem baklji.A sve dobro upakovano u lažnu brigu za Manijake.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 27 jun 2013, 10:35

Iako je naknadno pozvan, Bajić je u četiri odigrane utakmice u Turskoj, pokazao kako je neopravdano izostavljen sa spiska juniorske reprezentacije BiH. Naime, napadač plavih je postigao čak pet golova i suvereno vodi na vrhu liste strijelaca nogometnog turnira u Mersinu.
Kako je krenulo, mogli bi Bajića prodati bez da odigra ijednu tekmu u seniorskom timu. :o :D Svaka čast, Baja majstore!

@likusa +1
@DANAN Ma pusti Buraz to što pojedinci pišu po forumima, šuplje priče, agencija ima ulaznice i sa njima niko nikom ne može zabraniti ulazak na stadion. Recimo, u Mariboru su Manijaci bili i na dijelu zapadne tribine...
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 27 jun 2013, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2013, 10:35

likusa je napisao/la:sta je s nasim sezonskim ????

pa onda tako treba da dobije 200-300 ljudi u vrh glave jer nas u "vukojebinama" nije ni bilo vise ;)
Pa sezonske su za domace utakmice....

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 jun 2013, 10:37

nime_tm87 je napisao/la:
likusa je napisao/la:sta je s nasim sezonskim ????

Pa sezonske su za domace utakmice....
evo editovala sam :) mislila sam zasto o tome vec ne razmisljaju ... ovo dole je drugi dio posta ,pogresno sam se izrazila
Željeznicar za život cijeli !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 jun 2013, 10:48

Bravo Biščeviću :)
Ja te volim, volim Željo..

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 27 jun 2013, 10:48

likusa je napisao/la:sta je s nasim sezonskim ????opet klub kaska :roll: do sad su nam ih trebali lijepo upakovati s nekom ponudom iz fan shopa,al sto ce oni nisu budale

Svako ke imalo redovan na utakmicam i ko je na bilo koji način pokušao pomoći rad grupe zna bar nekog iz ili oko udruženja....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 jun 2013, 11:01

Sta lupate gluposti,bas preko udruzenja ce svi koji hoce ici dobiti karte,tako je bilo svaki put.
Momci uvjek imaju semu i za vise od dobijenih karti,a vi ih prozivate.

dovoljno je reci,da su se slovenci pitali prosle god: "od kud ovoliki ljudi s kartama,kad je samo 500 karti bilo :)"

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 27 jun 2013, 11:01

Svake godine nanovo se dešava ista stvar sa sezonskim.
Umjesto da PRIJE LŠ tekme nabriju atmosferu, animiraju raju i počnu prodaju oni čekaju zadnji momenat.
Taj zadnji momenat će (jako se nadam da nisam u pravu) izgledati ovako: popušili od viktorije, odmah priča slabo pojačani, osime odlazi, raspad, sve se rastalilo. I hajde onda ti nekog u takvom momentu nabrij na kupovinu. Ko je namjerio uzet će je svakako ali mi konačno moramo animirati i raju koja ne dolazi, dijasporu koja bi uzela sezonsku kao suvenir...
Dok nije bilo reflektora, ja nisam zbog posla bio u stanju pratiti veliku većinu tekmi ali sam 2-3 puta uzimao sezonsku kao podršku, ima takvih ljudi i danas samo ih treba motivirati a to će biti puno teže nakon još jednog izleta u Europi.

Glede LŠ, ne želim ništa da slutim i nadam se da nisam u parvu, lopta je okrugla i tih 10% šanse je šansa!

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 27 jun 2013, 11:03

Nije bitno koliko ćemo karti mi dobiti , bitno je samo da ne bude personalizacija
ZELJEZNICAR 1921!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 27 jun 2013, 11:11

ublehas je napisao/la:
likusa je napisao/la:sta je s nasim sezonskim ????opet klub kaska :roll: do sad su nam ih trebali lijepo upakovati s nekom ponudom iz fan shopa,al sto ce oni nisu budale

Svako ke imalo redovan na utakmicam i ko je na bilo koji način pokušao pomoći rad grupe zna bar nekog iz ili oko udruženja....
Evo ja sam redovan na tekmama. Imam par momaka sa kojima idem, kad oni ne mogu zbog posla dođem sam. Na gostovanja odem par puta godišnje (mimo Olimpica, Slavije i Sarajeva). Znam ljudi koliko hoćeš ali veze nemam ko je u udruženju. Čak šta više skinuli su me sa foruma na orgu-u (ne znam ni da li je vezan za udruženje). Doduše nisam ni pisao skoro nikako ali razlog je taj što me nisu znali tj što me pojedinci koji odlučuju nisu znali. Pomognem svaki put kad na stadionu prikupljaju sredstva mada ne znam ni kome idu. Znači sad se ja moram raspitivati, zvati, moljakati da bi dobio kartu i otišao za 20 maraka jeftinije. Fakat neću. Ako bude organizirano u nekoj agenciji možda i odem. Ako ne, možda se organizujem sa tim mojim kolegama onako autom pa tamo kartu uzmeš, a ako i to ne mognem onda fino kući i uživati. Ne pada mi napamet da moljakam okolo. Dobro sad ne znam ni hoću li moći uzeti slobodne dane ali da mogu ovo mi je logika.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 jun 2013, 11:14

zna se šta će biti u plzenu ako navijači ne dobiju karte, nego bude išlo preko agencija ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ahmedinejad
Kontakt:

Post Postao/la Ahmedinejad » 27 jun 2013, 11:20

Kakvo Udruzenje. Kad su Europske utakmice prvi su tu da organiziju gostovanje, a kad se ide u Siroki npr. nigdje ih.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jun 2013, 11:24

Ahmedinejad je napisao/la:Kakvo Udruzenje. Kad su Europske utakmice prvi su tu da organiziju gostovanje, a kad se ide u Siroki npr. nigdje ih.
Prošetaj malo, nije vruče...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 jun 2013, 11:26

Žvaka je napisao/la:Svake godine nanovo se dešava ista stvar sa sezonskim.
Umjesto da PRIJE LŠ tekme nabriju atmosferu, animiraju raju i počnu prodaju oni čekaju zadnji momenat.
Taj zadnji momenat će (jako se nadam da nisam u pravu) izgledati ovako: popušili od viktorije, odmah priča slabo pojačani, osime odlazi, raspad, sve se rastalilo. I hajde onda ti nekog u takvom momentu nabrij na kupovinu. Ko je namjerio uzet će je svakako ali mi konačno moramo animirati i raju koja ne dolazi, dijasporu koja bi uzela sezonsku kao suvenir...
Dok nije bilo reflektora, ja nisam zbog posla bio u stanju pratiti veliku većinu tekmi ali sam 2-3 puta uzimao sezonsku kao podršku, ima takvih ljudi i danas samo ih treba motivirati a to će biti puno teže nakon još jednog izleta u Europi.

Glede LŠ, ne želim ništa da slutim i nadam se da nisam u parvu, lopta je okrugla i tih 10% šanse je šansa!
Oni levati sa koseva sto se tice marketinga su godinama ispred nas, sto je za mene velika bruka.
Ko hoce da ceka udruzenje nek ceka, ali isto tako nek zna da od onoliko karti koliko ce dobiti toliko ce biti odabrane raja koja ima prednost.
NO PYRO NO PARTY

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 27 jun 2013, 11:27

Pa moraju imati bolji marketing kad ga mi nemamo...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jun 2013, 11:34

Ahmedinejad je napisao/la:Kakvo Udruzenje. Kad su Europske utakmice prvi su tu da organiziju gostovanje, a kad se ide u Siroki npr. nigdje ih.
A jel to centrotrans vuce u siroki ?.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2013, 11:35

Ja se fakat divim onom Dželi koliko je to glup čovjek.Pa majku mu svake godine ista priča, prebijaju dugove preko navijača.

A čuj ovog ahmeda i nedžada ublehe :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 jun 2013, 11:42

Posteno je i to, ali opet je postenije da ljudi da sezonskim utakmicama imaju beneficije pri kupovini karata za evropu. (U ovom slucaju ne mislim da je karta nize, vec upravo da udrzuzenje ne podjeli karte svojoj uzoj raji, a ostali da puse)

Nemojte me pogresno svatiti, govori u svoje ime. Ako budem tamo, necu sigurno medu nasim navijacima, vec cu kao neutralan navijac kupiti kartu za zapad ili istok. Ne kazem ja sada ne trebaju raja ici sa navijacima, tapace, ali ja sam se jednom davno dobro opekao i zato imam ovako videnje.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lokomotifa i 21 gost.