2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

adriano_leite
Kontakt:

Re: 2013 NBA Off-Season

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 00:27

LBJ MVP je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Lillard je napisao/la:LaMarcus Aldridge just asked the Portland Trailblazers front office to trade him to the Bulls.

:?
:D :D :D :D :D :D :D :D Napokon nesto pozitivno, evo im Booz i Deng a oni nama Mathewsa i Aldridgea. 8-)
Kad si ti postao navijač Lakersa?
jbg adriano me preduhitri :lol:
Jbg. to je taj stil :lol: . Kako sad pratim ovo pred draft, pa naki trejdovi se spominju, pa malo po forumima, kaze neki navijac Lakersa, Cavsi zele da trejdaju 1. pick, treba im dati Gasola i Mettu, ali samo mozda Mettu, jer nema igraca koji se istice da bude siguran 1. pick :lol: . Ne mogu se sjetiti koji je forum bio u pitanju, jer ih je dosta bilo otvoreno, a ja kad nisam udar dobio kada sam to procitao :lol: . BIHfan me bas podsjeti na tu traumu :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jun 2013, 00:28

LMA je haman najbolji PF lige ne možeš ga porediti s Dengom i Boozerom ;)
adriano_leite je napisao/la: Jbg. to je taj stil :lol: . Kako sad pratim ovo pred draft, pa naki trejdovi se spominju, pa malo po forumima, kaze neki navijac Lakersa, Cavsi zele da trejdaju 1. pick, treba im dati Gasola i Mettu, ali samo mozda Mettu, jer nema igraca koji se istice da bude siguran 1. pick :lol: . Ne mogu se sjetiti koji je forum bio u pitanju, jer ih je dosta bilo otvoreno, a ja kad nisam udar dobio kada sam to procitao :lol: . BIHfan me bas podsjeti na tu traumu :lol: .
Mogli su vam dati pick druge runde za vaš prvi pick,ipak su oni Lakersi :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 00:29

BIHfan je napisao/la:Ne znam sta pricate, pa Deng je allstar, a Boozer je sirovina koja moze trpat 15 poena po utakmici. Pa ne dajemo jbte Radmanovica neg dva igraca iz startne petorke. :roll: Uglavnom ja sam to malo bubno, jer prica se da Bullsi daju Denga i pick Bobcatsa za Aldridgea.

Ne ziPa ovo.
If the Bulls trade Noah for Aldridge (basically a younger Carlos Boozer) then Forman and Paxson should be fired immediately. STUPID trade

Followed by Carlos Boozer and 1 other
:lol: :lol: :lol: :lol: Uhvatila prpa i Carlosa, status mu je sad u timu poljuljan. :)

Evo izvor http://www.blazersedge.com/2013/6/26/44 ... s-and-play" onclick="window.open(this.href);return false;
Jarane ne mozes im opteretiti salary cap i ostaviti ih bez glavnog igraca. Da je situacija s ugovorima obrnuta, da Deng ima 4 godine na nekih 10 miliona, a Boozer 1 godinu na 15, dodas pick i moglo bi se prihvatiti, ali ih toliko opteretiti sa Boozovim ugovorom i rentati im Denga, pa u najmanju ruku je sramotno.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 00:31

LBJ MVP je napisao/la:LMA je haman najbolji PF lige ne možeš ga porediti s Dengom i Boozerom ;)
adriano_leite je napisao/la: Jbg. to je taj stil :lol: . Kako sad pratim ovo pred draft, pa naki trejdovi se spominju, pa malo po forumima, kaze neki navijac Lakersa, Cavsi zele da trejdaju 1. pick, treba im dati Gasola i Mettu, ali samo mozda Mettu, jer nema igraca koji se istice da bude siguran 1. pick :lol: . Ne mogu se sjetiti koji je forum bio u pitanju, jer ih je dosta bilo otvoreno, a ja kad nisam udar dobio kada sam to procitao :lol: . BIHfan me bas podsjeti na tu traumu :lol: .
Mogli su vam dati pick druge runde za vaš prvi pick,ipak su oni Lakersi :lol:
Dali bi to oni, ali haman nemaju picka druge runde :lol: :lol: .

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 jun 2013, 00:36

adriano_leite je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ne znam sta pricate, pa Deng je allstar, a Boozer je sirovina koja moze trpat 15 poena po utakmici. Pa ne dajemo jbte Radmanovica neg dva igraca iz startne petorke. :roll: Uglavnom ja sam to malo bubno, jer prica se da Bullsi daju Denga i pick Bobcatsa za Aldridgea.

Ne ziPa ovo.
If the Bulls trade Noah for Aldridge (basically a younger Carlos Boozer) then Forman and Paxson should be fired immediately. STUPID trade

Followed by Carlos Boozer and 1 other
:lol: :lol: :lol: :lol: Uhvatila prpa i Carlosa, status mu je sad u timu poljuljan. :)

Evo izvor http://www.blazersedge.com/2013/6/26/44 ... s-and-play" onclick="window.open(this.href);return false;
Jarane ne mozes im opteretiti salary cap i ostaviti ih bez glavnog igraca. Da je situacija s ugovorima obrnuta, da Deng ima 4 godine na nekih 10 miliona, a Boozer 1 godinu na 15, dodas pick i moglo bi se prihvatiti, ali ih toliko opteretiti sa Boozovim ugovorom i rentati im Denga, pa u najmanju ruku je sramotno.
Jesam rekao da sam malo to pretjerao? jesam.
Kasnije sam kao sto vidis napisao da se govori o trejdu Denga i picka Bobcatsa za Aldridgea.

btw. Ptica se vraca u kosarku opet.
http://sports.yahoo.com/news/nba--larry ... 04598.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 00:38

BIHfan je napisao/la:[
Jesam rekao da sam malo to pretjerao? jesam.
Kasnije sam kao sto vidis napisao da se govori o trejdu Denga i picka Bobcatsa za Aldridgea.

btw. Ptica se vraca u kosarku opet.
http://sports.yahoo.com/news/nba--larry ... 04598.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da si to postao malo prije nego sam ja postao, pa nisam vidio sta si napisao.

Mes Que Un Club!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 jun 2013, 00:42

kavsi se polomiše da nekome uvale ove pikove al im nešto slabo ide :roll:
nema potpisa

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 00:46

Admir_Sa je napisao/la:kavsi se polomiše da nekome uvale ove pikove al im nešto slabo ide :roll:
Indiana i Boston bi ubili ako treba za nase pickove (za Grangera i Piercea), samo sto mi ne podcjenjujemo te pickove i necemo da ih razbacujemo ;) . Sve je puno spekulacija, od onih ozbiljnih pa do onih smijesnih. Evo sada se pojavilo da nam Netsi nude 22. pick za Milesa. Ako bismo to uzeli, Komotno mozemo to spakovati ekipama koje idu u rebuilding, poput Bostona, za veterana poput Piercea, a mozemo i ugrabiti nekog role playera i veterana. Sve ce se sutra znati, ali pickove je bolje imati nego nemati, to bi i budala trebala znati.

Mes Que Un Club!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 jun 2013, 01:15

Nema šanse da Noah ide negdje.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jun 2013, 09:53

odjednom je boozer dobar igrac koji trpa kad treba da ide iz kluba :lol: :lol: :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 27 jun 2013, 09:57

Odlična vijest za Pacerse da se Bird vraća. 8-)
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jun 2013, 10:26

mogu li nekako Lillard i LMA za Gibsona i pick druge runde, da Rose moze igrati SG :mrgreen:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 jun 2013, 10:35

A meni govorili da paket McGee, Faried ne valja :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 jun 2013, 11:14

JHam je napisao/la:A meni govorili da paket McGee, Faried ne valja :D
To najbolji moguci paket za Portland,imaju nekog da zamjeni Hicksona koji ce traziti haman pa i 10 miliona i jos dobiju McGeeija,automatski za jednog igraca dobijas dvojicu koja mogu kvalitetno igrati u petorci ekipe koja se bori za PO,izbrises 10 miliona Hicksona i potpises 2 midlevela za klupu a imaju oni i svoj pick,al to je skroz nerealno da Denver ponudi,nije vam valjda budala GM,mada nikad se ne zna,tek je dosao na posao,mozda se od njega trazi da dovede zvijezdu pa covjek pribjegava extremnim mjerama
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 11:31

Slatinash_7 je napisao/la:
JHam je napisao/la:A meni govorili da paket McGee, Faried ne valja :D
To najbolji moguci paket za Portland,imaju nekog da zamjeni Hicksona koji ce traziti haman pa i 10 miliona i jos dobiju McGeeija,automatski za jednog igraca dobijas dvojicu koja mogu kvalitetno igrati u petorci ekipe koja se bori za PO,izbrises 10 miliona Hicksona i potpises 2 midlevela za klupu a imaju oni i svoj pick,al to je skroz nerealno da Denver ponudi,nije vam valjda budala GM,mada nikad se ne zna,tek je dosao na posao,mozda se od njega trazi da dovede zvijezdu pa covjek pribjegava extremnim mjerama
Strasno dobar paket za All-Stara. Dobijaju jednog kosarkasa sa niskim kosarkaskim IQ-om i placaju ga 10 miliona, uz to dobiju igraca koji nece mnogo napredovati, a ode im All-Star i rijese se igraca koji takodjer ima nizak IQ, koji bi trazio takodjer 10 miliona, koji je atletski freak i koji ima prostora za napredak za razliku od ovog drugog koji ima manji ugovor. Helem, dali su All-Stara, rijesili se strasno talentovanog kosarkaskog glupana koji zeli visok ugovor, a dobili su strasno talentovanog, par centi viseg, kosarkaskog glupana, te igraca koji nece napredovati ni 30% od rookie sezone. To je taj paket koji je cekao Portland i koji ce Portland lansirati u PO :? .

Da jos vise karikiram, na kraju ispadne da su trejdali Aldridgea za Farrieda :lol: .

Mes Que Un Club!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 27 jun 2013, 12:00

Evo, ja bih predložio ovako nekako, pa ako se svi slažu: :mrgreen:

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=nph9v8v" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 12:06

jose je napisao/la:Evo, ja bih predložio ovako nekako, pa ako se svi slažu: :mrgreen:

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=nph9v8v" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo je to, mislim da bi se trebao ukljuciti i OKC, kao cetvrti tim, pa da njima ide Metta i Varejao, a da put Lakersa krene Durant. Mislim da bi tek tada bio fer deal :D .

Mes Que Un Club!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 jun 2013, 12:12

Ovaj npr.

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=q9tngav" onclick="window.open(this.href);return false;

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 jun 2013, 12:15

JHam je napisao/la:Ovaj npr.

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=q9tngav" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda najrealnije, ali ipak je i to malo. Daju Gasola, Nasha i strasnog Blakea, koji je strasan igrac s klupe. Mislim da bi umjesto Lamba put Lakersa morao ici i Ibaka i Westbrook, pa da se ne osjeti taj izostanak strasnog Blakea :D .

Mes Que Un Club!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 jun 2013, 12:23

onaj trade cavsi odose -16 pobjeda, jos malo pa score 0-82 :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.