FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

badblueboylivno
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jun 2013, 23:23

Branio u Rudaru, bio nuđen Troglavu, završio u Jedinstvu... upamtio sam ga po tome što je branio u dresu španjolske repke.

Navodno dobar golman, a mlad je, 21-22 godine mislim.
Hayley <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jun 2013, 23:28

badblueboylivno je napisao/la:Branio u Rudaru, bio nuđen Troglavu, završio u Jedinstvu... upamtio sam ga po tome što je branio u dresu španjolske repke.

Hvala na informaciji :), hajde dobro je onda ako je tako, svakako nismo ni imali golmana kako treba.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 26 jun 2013, 23:38

fukara87 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Branio u Rudaru, bio nuđen Troglavu, završio u Jedinstvu... upamtio sam ga po tome što je branio u dresu španjolske repke.

Hvala na informaciji :), hajde dobro je onda ako je tako, svakako nismo ni imali golmana kako treba.

Bio ovu polusezonu prvi golman u Jedinstvu, dobar je golman.http://www.youtube.com/watch?v=WfBwI1bBxzs Ima 24 godine.

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 27 jun 2013, 00:20

" onclick="window.open(this.href);return false;

laponac
Kontakt:

Post Postao/la laponac » 27 jun 2013, 00:32

Dobili ste odličnog golmana :D Jedinstvo osiguralo opstanak s tim golmanom na golu u 15 kola proljetne sezone sakupili 27 bodova i sa pred posljednje pozicije završili na sedmom mjestu. S njim je Jedinstvo prvak proljetnog dijela prvenstva. Mislim da dovoljno govori o kakvom se golmanu radi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 jun 2013, 00:40

kakva je ovo presmijesna anketa na temi SLOBODE :? ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 27 jun 2013, 00:41

imat ce i sloboda svog micah richardsa, ovaj je jak ko bik ja mislim :D https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0091_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 jun 2013, 00:43

Lici mi na rusioca, mislim na Sea.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2013, 02:35

joksimovic je napisao/la:Tooo ja cijelo vrijeme govorim,Zbog toga nam i idu naša djeca,i postaju glavni igrači svojih klubova,a nam ne valjaju.

dosadan si ba sa naso djecom skroz ..svi se mi slazemo to a djecu, a evo ta djeca nas nisu osvavila u prenier ligi, t djeca nisu izborila ulazak u premier ligu sta sad?.nama je potrebno igraca koji mogu iznjeti taj teret..ovo sto smo doveli sad i sto trazimo je sasvim dovoljno za ovu ligu I TO JE TO
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 27 jun 2013, 02:44

Skojevski je napisao/la:imat ce i sloboda svog micah richardsa, ovaj je jak ko bik ja mislim :D https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0091_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mnogi nisu svjesni kakvo su pojačanje dobili :D
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jun 2013, 03:09

MladostPuracic je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:imat ce i sloboda svog micah richardsa, ovaj je jak ko bik ja mislim :D https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0091_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
za Mirhada se uopce ne plasim taj je doktor nauka za Nezica i njemu slicne! momak ce odma imati mjesto u prvih 11 a ako ovako nastavi magao bi biti jedan od glavnih igraca ;) malo me strah za Trumica jer je znao zakazati u jacim utakmicama al nadam se da ce me razuvjeriti!
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 27 jun 2013, 03:13

i samo da napisem da su nasa djeca pokazala da nisu za ove lige jer ne mozes igrat subodom ako si se u petak rasuo u kafani! izuzetci su Stana Nikolic, Almir Bekic, Romeo Mitrovic, Almir Halilovic, Mehmedalija Covic i Amer Osmanagic ovo ostalo mozes u Jalu bacit pa nek ih nosi ;) pogotovo ovi mladji narastaji u svako doba dana i noci mozes ih vidjet poderane i urokane ti momci ne biraju ni mjesto ni vrijeme a glume vrhunske igracine!
Sloboda Tuzla

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 jun 2013, 08:56

SaltCityAttack je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Tooo ja cijelo vrijeme govorim,Zbog toga nam i idu naša djeca,i postaju glavni igrači svojih klubova,a nam ne valjaju.

dosadan si ba sa naso djecom skroz ..svi se mi slazemo to a djecu, a evo ta djeca nas nisu osvavila u prenier ligi, t djeca nisu izborila ulazak u premier ligu sta sad?.nama je potrebno igraca koji mogu iznjeti taj teret..ovo sto smo doveli sad i sto trazimo je sasvim dovoljno za ovu ligu I TO JE TO
Zaista te cijenim kao jednog od naših jačih i vrlo realnih forumaša,ali pogledaj ovo.Obrati pažnju gdje su naši golobradi mladići najviše prolazili.Možda ćeš nakon ovoga i promijeniti svoj stav,a ja ostajem pri -svom bolje je na vrijeme spriječiti ,nego liječiti.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 27 jun 2013, 12:42

joksimovic je napisao/la:

Zaista te cijenim kao jednog od naših jačih i vrlo realnih forumaša,ali pogledaj ovo.Obrati pažnju gdje su naši golobradi mladići najviše prolazili.Možda ćeš nakon ovoga i promijeniti svoj stav,a ja ostajem pri -svom bolje je na vrijeme spriječiti ,nego liječiti.

Gdje su ti golobradi mladici o kojim ti govoris?

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 jun 2013, 14:42

Vidim danas se vec na treningu pojavilo par malo iskusnijih poput Omica, Musica, Salihovica, Ribica(golmana)...

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 27 jun 2013, 15:08

solar je napisao/la:Vidim danas se vec na treningu pojavilo par malo iskusnijih poput Omica, Musica, Salihovica, Ribica(golmana)...
Imal ovi igraca iz Gracanice sto su se spominjali da prelaze u slobodu Mujkic,Šuša,Pantic,efendic jel se od njih ko pojavio na treninzima????

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 27 jun 2013, 15:17

Bratstvo81 je napisao/la:
solar je napisao/la:Vidim danas se vec na treningu pojavilo par malo iskusnijih poput Omica, Musica, Salihovica, Ribica(golmana)...
Imal ovi igraca iz Gracanice sto su se spominjali da prelaze u slobodu Mujkic,Šuša,Pantic,efendic jel se od njih ko pojavio na treninzima????
Nije niko. I sve se manje prica o njima, osim o Efendicu koji je jos uvijek aktuelan.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 jun 2013, 15:17

joksimovic je napisao/la:

ma znam brat emi svi ocekujemo to, ali vidjeo si da nismo mogli sa njima..drugo je to sto smo mi sutnuli pogresnu djecu sto dalje iz Slobode...bas ti o tome pricam jer je Cnrkic takodjer puno djece rastjerao po OFK Tuzli tao vamo gdje discipline i nije bilo, pa s svoje karijere zavrsili kako su nije vise ni bitno..upravo recimo zbog Crnkica sloboda u mladjim danima je ostala od jednog sjajnog beka kapitena tih generacija..pa covjek vise nije mogao trpiti i krene sa nama na Ilincicu za 1 Maj prvi put se u zivotu napije i poslije se odao i u kriminal ahahhaa.. brate svakako slazem se trebaju nm nasa djeca, ali ovo sto trenutno imamo je bogu plakati i nemamo sta trazit...kazem ispali smo dok su nas oni vodili, nismo iborili ulazak evo njih smo imali.jedinp ako ti racunas jos uvjek tu djecu nsu koja nisu u Slobodi to je druga stvar, ali isu ni oni vise nista..pa evo neko spominje Sarajku pa sta ce on ebote ni u Buducnosti ne moze igrati koja je jedv izborila opstanak i sad bi ga mi sebi da nas ovede ili sto jos gore i odrzava u PL i borimo se za evropu?..trebaju nam pojacanja brate treba, a neka djeca se vec vracaju u klub koja su otjerana ranije..od nase djece koga treba vratiti to su obadva Bekica, Mesanovic ,Huseinovic , Osmanagic i td i td, a ne Mirza, Sarajka i slicni koji nisu vise sto su nekad bili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 jun 2013, 15:30

neka ovakvih igraca kao Mirhad. Treba neko i da se potuce u ovoj ligi , takvi tereni, takva liga, moras imat rusioce u ekipi :D

ja nemam nista protiv 4-5 dobrih i provjerenih pojacanja iz ove lige: Mirhad, Trumic, Susa, Pantic, Efendic -sigurno bi nas znacajno unaprijedili. Ali mora biti tu Stana i jos par igraca koji prave razliku. Idealno bi bilo Stana, Tosun, Beka i Gavaric recimo ili Limic onaj sto je pobjego u Olimpik.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 27 jun 2013, 15:54

fukaratz je napisao/la:
MladostPuracic je napisao/la:
za Mirhada se uopce ne plasim taj je doktor nauka za Nezica i njemu slicne! momak ce odma imati mjesto u prvih 11 a ako ovako nastavi magao bi biti jedan od glavnih igraca ;) malo me strah za Trumica jer je znao zakazati u jacim utakmicama al nadam se da ce me razuvjeriti!
Mirhad je strasan igrac, fizicki vjerovatno najjaci u ligi, moze sto se kaze 3 utakmice odigrat bez prekida, a Trumic je bio standardno dobar u toku prosle sezone, mada je cesto odmarao zbog kartona (mislim da je dobio bar dva crvena samo u drugoj polusezoni)
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.