FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Branio u Rudaru, bio nuđen Troglavu, završio u Jedinstvu... upamtio sam ga po tome što je branio u dresu španjolske repke.
Navodno dobar golman, a mlad je, 21-22 godine mislim.
Hayley <3
Hvala na informacijibadblueboylivno je napisao/la:Branio u Rudaru, bio nuđen Troglavu, završio u Jedinstvu... upamtio sam ga po tome što je branio u dresu španjolske repke.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
fukara87 je napisao/la:Hvala na informacijibadblueboylivno je napisao/la:Branio u Rudaru, bio nuđen Troglavu, završio u Jedinstvu... upamtio sam ga po tome što je branio u dresu španjolske repke.
Navodno dobar golman, a mlad je, 21-22 godine mislim., hajde dobro je onda ako je tako, svakako nismo ni imali golmana kako treba.
Bio ovu polusezonu prvi golman u Jedinstvu, dobar je golman.http://www.youtube.com/watch?v=WfBwI1bBxzs Ima 24 godine.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobili ste odličnog golmana
Jedinstvo osiguralo opstanak s tim golmanom na golu u 15 kola proljetne sezone sakupili 27 bodova i sa pred posljednje pozicije završili na sedmom mjestu. S njim je Jedinstvo prvak proljetnog dijela prvenstva. Mislim da dovoljno govori o kakvom se golmanu radi.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
kakva je ovo presmijesna anketa na temi SLOBODE
...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
imat ce i sloboda svog micah richardsa, ovaj je jak ko bik ja mislim
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0091_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lici mi na rusioca, mislim na Sea.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joksimovic je napisao/la:Tooo ja cijelo vrijeme govorim,Zbog toga nam i idu naša djeca,i postaju glavni igrači svojih klubova,a nam ne valjaju.
dosadan si ba sa naso djecom skroz ..svi se mi slazemo to a djecu, a evo ta djeca nas nisu osvavila u prenier ligi, t djeca nisu izborila ulazak u premier ligu sta sad?.nama je potrebno igraca koji mogu iznjeti taj teret..ovo sto smo doveli sad i sto trazimo je sasvim dovoljno za ovu ligu I TO JE TO
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- MladostPuracic
- Kontakt:
Mnogi nisu svjesni kakvo su pojačanje dobiliSkojevski je napisao/la:imat ce i sloboda svog micah richardsa, ovaj je jak ko bik ja mislimhttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0091_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić
za Mirhada se uopce ne plasim taj je doktor nauka za Nezica i njemu slicne! momak ce odma imati mjesto u prvih 11 a ako ovako nastavi magao bi biti jedan od glavnih igracaMladostPuracic je napisao/la:Mnogi nisu svjesni kakvo su pojačanje dobiliSkojevski je napisao/la:imat ce i sloboda svog micah richardsa, ovaj je jak ko bik ja mislimhttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0091_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sloboda Tuzla
i samo da napisem da su nasa djeca pokazala da nisu za ove lige jer ne mozes igrat subodom ako si se u petak rasuo u kafani! izuzetci su Stana Nikolic, Almir Bekic, Romeo Mitrovic, Almir Halilovic, Mehmedalija Covic i Amer Osmanagic ovo ostalo mozes u Jalu bacit pa nek ih nosi
pogotovo ovi mladji narastaji u svako doba dana i noci mozes ih vidjet poderane i urokane ti momci ne biraju ni mjesto ni vrijeme a glume vrhunske igracine!

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Zaista te cijenim kao jednog od naših jačih i vrlo realnih forumaša,ali pogledaj ovo.Obrati pažnju gdje su naši golobradi mladići najviše prolazili.Možda ćeš nakon ovoga i promijeniti svoj stav,a ja ostajem pri -svom bolje je na vrijeme spriječiti ,nego liječiti.SaltCityAttack je napisao/la:joksimovic je napisao/la:Tooo ja cijelo vrijeme govorim,Zbog toga nam i idu naša djeca,i postaju glavni igrači svojih klubova,a nam ne valjaju.
dosadan si ba sa naso djecom skroz ..svi se mi slazemo to a djecu, a evo ta djeca nas nisu osvavila u prenier ligi, t djeca nisu izborila ulazak u premier ligu sta sad?.nama je potrebno igraca koji mogu iznjeti taj teret..ovo sto smo doveli sad i sto trazimo je sasvim dovoljno za ovu ligu I TO JE TO
-
- Kontakt:
Gdje su ti golobradi mladici o kojim ti govoris?joksimovic je napisao/la:Zaista te cijenim kao jednog od naših jačih i vrlo realnih forumaša,ali pogledaj ovo.Obrati pažnju gdje su naši golobradi mladići najviše prolazili.Možda ćeš nakon ovoga i promijeniti svoj stav,a ja ostajem pri -svom bolje je na vrijeme spriječiti ,nego liječiti.SaltCityAttack je napisao/la:joksimovic je napisao/la:Tooo ja cijelo vrijeme govorim,Zbog toga nam i idu naša djeca,i postaju glavni igrači svojih klubova,a nam ne valjaju.
Vidim danas se vec na treningu pojavilo par malo iskusnijih poput Omica, Musica, Salihovica, Ribica(golmana)...
-
- Kontakt:
Imal ovi igraca iz Gracanice sto su se spominjali da prelaze u slobodu Mujkic,Šuša,Pantic,efendic jel se od njih ko pojavio na treninzima????solar je napisao/la:Vidim danas se vec na treningu pojavilo par malo iskusnijih poput Omica, Musica, Salihovica, Ribica(golmana)...
Nije niko. I sve se manje prica o njima, osim o Efendicu koji je jos uvijek aktuelan.Bratstvo81 je napisao/la:Imal ovi igraca iz Gracanice sto su se spominjali da prelaze u slobodu Mujkic,Šuša,Pantic,efendic jel se od njih ko pojavio na treninzima????solar je napisao/la:Vidim danas se vec na treningu pojavilo par malo iskusnijih poput Omica, Musica, Salihovica, Ribica(golmana)...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joksimovic je napisao/la:Zaista te cijenim kao jednog od naših jačih i vrlo realnih forumaša,ali pogledaj ovo.Obrati pažnju gdje su naši golobradi mladići najviše prolazili.Možda ćeš nakon ovoga i promijeniti svoj stav,a ja ostajem pri -svom bolje je na vrijeme spriječiti ,nego liječiti.SaltCityAttack je napisao/la:joksimovic je napisao/la:Tooo ja cijelo vrijeme govorim,Zbog toga nam i idu naša djeca,i postaju glavni igrači svojih klubova,a nam ne valjaju.
ma znam brat emi svi ocekujemo to, ali vidjeo si da nismo mogli sa njima..drugo je to sto smo mi sutnuli pogresnu djecu sto dalje iz Slobode...bas ti o tome pricam jer je Cnrkic takodjer puno djece rastjerao po OFK Tuzli tao vamo gdje discipline i nije bilo, pa s svoje karijere zavrsili kako su nije vise ni bitno..upravo recimo zbog Crnkica sloboda u mladjim danima je ostala od jednog sjajnog beka kapitena tih generacija..pa covjek vise nije mogao trpiti i krene sa nama na Ilincicu za 1 Maj prvi put se u zivotu napije i poslije se odao i u kriminal ahahhaa.. brate svakako slazem se trebaju nm nasa djeca, ali ovo sto trenutno imamo je bogu plakati i nemamo sta trazit...kazem ispali smo dok su nas oni vodili, nismo iborili ulazak evo njih smo imali.jedinp ako ti racunas jos uvjek tu djecu nsu koja nisu u Slobodi to je druga stvar, ali isu ni oni vise nista..pa evo neko spominje Sarajku pa sta ce on ebote ni u Buducnosti ne moze igrati koja je jedv izborila opstanak i sad bi ga mi sebi da nas ovede ili sto jos gore i odrzava u PL i borimo se za evropu?..trebaju nam pojacanja brate treba, a neka djeca se vec vracaju u klub koja su otjerana ranije..od nase djece koga treba vratiti to su obadva Bekica, Mesanovic ,Huseinovic , Osmanagic i td i td, a ne Mirza, Sarajka i slicni koji nisu vise sto su nekad bili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
neka ovakvih igraca kao Mirhad. Treba neko i da se potuce u ovoj ligi , takvi tereni, takva liga, moras imat rusioce u ekipi
ja nemam nista protiv 4-5 dobrih i provjerenih pojacanja iz ove lige: Mirhad, Trumic, Susa, Pantic, Efendic -sigurno bi nas znacajno unaprijedili. Ali mora biti tu Stana i jos par igraca koji prave razliku. Idealno bi bilo Stana, Tosun, Beka i Gavaric recimo ili Limic onaj sto je pobjego u Olimpik.

ja nemam nista protiv 4-5 dobrih i provjerenih pojacanja iz ove lige: Mirhad, Trumic, Susa, Pantic, Efendic -sigurno bi nas znacajno unaprijedili. Ali mora biti tu Stana i jos par igraca koji prave razliku. Idealno bi bilo Stana, Tosun, Beka i Gavaric recimo ili Limic onaj sto je pobjego u Olimpik.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mirhad je strasan igrac, fizicki vjerovatno najjaci u ligi, moze sto se kaze 3 utakmice odigrat bez prekida, a Trumic je bio standardno dobar u toku prosle sezone, mada je cesto odmarao zbog kartona (mislim da je dobio bar dva crvena samo u drugoj polusezoni)fukaratz je napisao/la:za Mirhada se uopce ne plasim taj je doktor nauka za Nezica i njemu slicne! momak ce odma imati mjesto u prvih 11 a ako ovako nastavi magao bi biti jedan od glavnih igracaMladostPuracic je napisao/la:Mnogi nisu svjesni kakvo su pojačanje dobiliSkojevski je napisao/la:imat ce i sloboda svog micah richardsa, ovaj je jak ko bik ja mislimhttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 0091_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
malo me strah za Trumica jer je znao zakazati u jacim utakmicama al nadam se da ce me razuvjeriti!
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.