Ne mozemo Kajkuta platiti a ne ovogsajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/ajdin-m ... 28436.html
A da Amar pokusa dovesti ovog frajera?? Kontrakt mu u Teplicama isteko i sigurno napusta ceski klub ovog ljeta!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne mozemo Kajkuta platiti a ne ovogsajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/ajdin-m ... 28436.html
A da Amar pokusa dovesti ovog frajera?? Kontrakt mu u Teplicama isteko i sigurno napusta ceski klub ovog ljeta!
Polahko drug, izgleda nisi skonto da je bila salagOlijat je napisao/la:Ne mozemo Kajkuta platiti a ne ovogsajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/ajdin-m ... 28436.html
A da Amar pokusa dovesti ovog frajera?? Kontrakt mu u Teplicama isteko i sigurno napusta ceski klub ovog ljeta!ne budali ba
))
Bas tog duljevica nisam pratio ali eo koliko vidim raja govori da je dosta dobar ... pa ako je tako zasto ne bi smo ga kupili ako je provjeren igrac to bi nam se moglo duplo vratiti kao sto je neki rekao prodat ga za 500-600kfsdghdsfs je napisao/la:Uh,Torlak i Duljevic .Previse dobro da bi' bilo istinito .
Na stranu lijepe Zelje ali Duljevic moze otici samo vani.Vjerujem da covjek ima i sada dobrih ponuda ali ga Nijaz ne pusta jeftino.Zeljo nema dovoljno para za njegovo obestecenje a sledece godine kad mu istekne ugovor lahko ce naci neki klub u inostranstvu ako ne ode ove godine.Nakamura je napisao/la:Bas tog duljevica nisam pratio ali eo koliko vidim raja govori da je dosta dobar ... pa ako je tako zasto ne bi smo ga kupili ako je provjeren igrac to bi nam se moglo duplo vratiti kao sto je neki rekao prodat ga za 500-600kfsdghdsfs je napisao/la:Uh,Torlak i Duljevic .Previse dobro da bi' bilo istinito .
Zato pola raje nece dobit karte zbog tog udruzenja. Ja bih 200 udruzenje a ostale u klub da i druga raja mogu doci do karata.samir_tm87 je napisao/la:Anonimac je napisao/la:http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicarDevotion je napisao/la:Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
program 1 – 129 KM + 6 KM osiguranje + ulaznica ?
program 2 – 175 KM (jedno noćenje) + 8 KM osiguranje + ulaznica ?
ko uzme ovo mogu mu reci da je veliki debil... sacekajte aranzmane grupe, ionako ce udruzenje dobiti sve karte, samo nezz gdje ove agencije planiraju uzeti karte, mozda kontaju za neku drugu tribinu
Ja ne znam sto je "debil" neko ako ne ide preko udruzenja. Business je vrijeme, ovi su se izgleda ranije pogodili, i to je to. Svako ima pravo da bira kako ici i preko koga ce, tako pustite se tih sitnih forica. Evo ja prvi ako budem isao na tekmu, necu ici sa nasim navijacima, vec cu ici na neutralnu tribinu. Zato ti kazem, glupo ti je da ljude nazivas debilima jer imaju drugacije videnje, interese od tebe...ko uzme ovo mogu mu reci da je veliki debil... sacekajte aranzmane grupe, ionako ce udruzenje dobiti sve karte, samo nezz gdje ove agencije planiraju uzeti karte, mozda kontaju za neku drugu tribinu
Od jedne pobjede dobijamo svega oko 0,050, a trenutno iznosi 4,566 (sljedece godine iznosi minimalno 5,200 + koliko nasi klubovi ove godine obezbjede drzavnog koeficijenta) pa bi rekao da od jedne pobjede nema puno koristi.neroazzuro je napisao/la:Majku mu,ako nista drugo,bilo bi dobro klepit ove levate makar u jednoj utakmici. Da se osiguramo koeficijentom za iduce ljeto. Jos jedno 25 hiljada da nas bude na Kosevu i utrli smo klubu lijep put za iducu sezonu...
Ko ste vi ja nebi od vas nikad kartu kupio odustao bi od svega od takvih da kupujem koji klub ucjenjuju i prijete bakljama da klub bude kažnjen i više mi vas je dosta sa tim da vi sa juga više volite klub od normalnih navijača sa sjevera to je utopija.BlueTigers1987 je napisao/la:Karte za utakmicu ce dobiti UNFKZ odnoso dobit ce ih klub koji ce prosljediti udruzenju , tako da ce udruzenje samo raditi organizaciju puta jer ce biti sigurno jeftinije , a garantujem i bolje.Ne budel ovako zna se sta sljedi koliko je jedna baklja u LP ?
sta je to falilo organizaciji u Mariboru,pa momci su odradili sve za cistu 10,ne volim da se prepucavam al ne moze covjek ostati gluh na ove tvoje navode,isti ti momci i sa sjevera su bili sa nama u Mariboru,baklja nije zapaljena na stadionu,predivno na trgu ,organizacija na najvisem nivou,po tvom vokabularu u zadnjih par postova kako si sreo Bekrica(po tvom papcica)iskreno bih volio da ne idem sa takvim momkom u Cesku......pozzzzeljooooo je napisao/la:Ko ste vi ja nebi od vas nikad kartu kupio odustao bi od svega od takvih da kupujem koji klub ucjenjuju i prijete bakljama da klub bude kažnjen i više mi vas je dosta sa tim da vi sa juga više volite klub od normalnih navijača sa sjevera to je utopija.BlueTigers1987 je napisao/la:Karte za utakmicu ce dobiti UNFKZ odnoso dobit ce ih klub koji ce prosljediti udruzenju , tako da ce udruzenje samo raditi organizaciju puta jer ce biti sigurno jeftinije , a garantujem i bolje.Ne budel ovako zna se sta sljedi koliko je jedna baklja u LP ?
Brao majstore, živa istina. Mlađa raja se samo nadaju i vjeruju u priče i pričice. Svi znamo a i ja lično kako se karte dobijaju preko udruženja, samo uzmite prošlogodišnji primjer Maribora, sve će vam biti jasno. Niko ko nije bio usko vezan sa udruženjem ili znao nekog takvog nije mogao dobiti karte. Prema tome, obzirom da je broj karata relativno mali tj. samo 600-700, nemojte se uopšte nadati da ćete dobiti kartu preko udruženja ako ne spadate među navedene. Vjerujte mi da već postoje spiskovi (među rajom), ako ništa već se prave ili otprilike se već zna ko je na njima i ko će dobiti koliko karti. Ovo vam iz iskustva govorim jer znam kako to funkcioniše, a znate i vi samo "vjerujete" da to nije tako...gOlijat je napisao/la:Zato pola raje nece dobit karte zbog tog udruzenja. Ja bih 200 udruzenje a ostale u klub da i druga raja mogu doci do karata.samir_tm87 je napisao/la:Anonimac je napisao/la: http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicar
ko uzme ovo mogu mu reci da je veliki debil... sacekajte aranzmane grupe, ionako ce udruzenje dobiti sve karte, samo nezz gdje ove agencije planiraju uzeti karte, mozda kontaju za neku drugu tribinu
udruzenje radi tako da nadje neku agenciju s kojom je neko iz udruzenja blizak (il je njegva agencija il je od rođaka-djevojke) i onda u dogovoru sa agencijom kad vide ostale ponude, stave 5-10-15 maraka niže i to je sva mudrostDANAN je napisao/la:Bezobrazno je ovdje prozivati ljude koji će ići preko agencije.Manite se priča sa foruma na kojem otvoreno i javno ucjenjuju klub (paljenjem baklji na euro utakmicama),ako im se ne daju sve karte.Centrotours organizuje put i ljudi imaju karte za utakmicu to se ne sekirajte.Na kraju opet će i to nazovi udruženje organizovati put preko neke od agencija u to budite sigurni.I kada vec govorimo u udruženju,imam jedno pitanje.Koliko ono uopšte ima članova pa da se mogu nazvati predstavnicima svih navijača?
Ljudi u i oko udruženja i treba da dobiju karte. Pošteno je da prednost pri kupovini karata imaju ljudi koji svaku tekmu prate Želju po vukojebinama u odnosu na one koji bi da malo putuju EvropomSarajlijaTM je napisao/la:Nisam u udruženju,ali je pošteno da se manijacima daju karte da organizuju gostovanje.
Prvo što će biti jeftinije,drugo što će biti bolje organizovano 100%
Ako je istina,onda je ovo dzeli potez karijere ma mjestu direktora
pa koliko ima tih ljudi u i oko "udruženja" sa uredno plaćenim članarinama i potpisanim pristupnicama istom?ublehas je napisao/la:Ljudi u i oko udruženja i treba da dobiju karte. Pošteno je da prednost pri kupovini karata imaju ljudi koji svaku tekmu prate Želju po vukojebinama u odnosu na one koji bi da malo putuju EvropomSarajlijaTM je napisao/la:Nisam u udruženju,ali je pošteno da se manijacima daju karte da organizuju gostovanje.
Slažem se apsolotno, takvi i trebaju biti na prvom mjestu, ali svi znamo da dio karata završi kod njihovih prijatelja... Nemojte da se lažemo, znam lično gomilu ljudi, što se može i po snimcima iz Maribora vidjeti, koji prošle godine nisu bili na par utakmica a bili su u Mariboru. Moram reći i to da nije samo uži krug ljudi u i oko udruženja stalno uz Želju, ima dosta ljudi koji su redovni na Željinim utakmicama a nemaju veze sa udruženjem. Zaboga, pa svaku tekmu ima bar od 3.000 do 5.000 ljudi koji su uz želju (bar što se tiće domaćih tekmi)... Njih onda ko je.. ili!?ublehas je napisao/la:Ljudi u i oko udruženja i treba da dobiju karte. Pošteno je da prednost pri kupovini karata imaju ljudi koji svaku tekmu prate Želju po vukojebinama u odnosu na one koji bi da malo putuju EvropomSarajlijaTM je napisao/la:Nisam u udruženju,ali je pošteno da se manijacima daju karte da organizuju gostovanje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac i 6 gostiju.