FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 26 jun 2013, 23:52

fsdghdsfs je napisao/la:Uh,Torlak i Duljevic .Previse dobro da bi' bilo istinito . :mrgreen:
I Plzena bi bilo strahhh :lol:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 jun 2013, 23:52

Ne palite se na bombe!

Nidje veze,al baš;-)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 jun 2013, 23:54

SarajlijaTM je napisao/la:Ne palite se na bombe!

Nidje veze,al baš;-)

Jel lupas ili znas da nije istina?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 jun 2013, 23:55

ZZtop10 je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:
Ko da gledam prva utakmica sa Travnikom ko i svake godine.
i pitari prvih 6 tekmi , 4 igraju u Sarajevu, sampioni svemira i tako ..
Hahahah upravo tako i onda nako 6 kola ide prica "Mi stvaramo ekipu za sljedecu sezonu" :lol: :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jun 2013, 23:58

Duljevic je bomba sigurno, a Torlak mozda. Onako kakvog ga ja znam, to ne moze bit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 26 jun 2013, 23:59

muXmania je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Ne palite se na bombe!

Nidje veze,al baš;-)

Jel lupas ili znas da nije istina?
Ma lozi vas lik citavo vrijeme. Ima 10 nikova

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 jun 2013, 00:00

Ako on ima 10 ti ih imaš 20 minimalno.I na svakom istu priču pričaš. :cry:
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 jun 2013, 00:00

Iz iskustva treba da znate sta god se ovdje pisalo nije istina.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jun 2013, 00:07

Cuj Duljevic i Torlak :lol: :lol: :lol: Pa haj da su lupili nekog anonimusa pa eto... Sta no bi prije nekolko dana. Jusic se prikljucio pripremama u Mrkonjicu.. Frajer nekolko sati kasnije govori da uopste nema kontakta sa Zeljom. Eh moji padobranci.. :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2013, 00:12

Patka ili ne, Duljevic bi nam dobro dosao, igra lijevo gdje smo deficitirani, aaa onda bi Bučan mogao desno i imali bi krila za 10! ;)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jun 2013, 00:18

nime_tm87 je napisao/la:Patka ili ne, Duljevic bi nam dobro dosao, igra lijevo gdje smo deficitirani, aaa onda bi Bučan mogao desno i imali bi krila za 10! ;)
Pa ne govorim ja drug da nam nebi doso. Duljevic kad bi preso u Zelju, Amar bi ga prodo za minimum 500-600k eura.. Pogledaj samo slucaj Visca i Sehic (mada svi znamo kako su nas na kraju Mersinovci izradili..). I ja se nadam ko i svaki da bi mogli Duljevica dovesti ali sanse za to su iste ko sanse da mi izbacimo Plzen... Tanke, sto bi Fazlinovic reko :lol:

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 27 jun 2013, 00:20

Zayebavam se, to sam već rekao momku u privatnoj poruci, exbabilon ili nešto slično, neki dan rekli da Sedina niko nije kontaktirao iz Želje, poslije 5 dana, dodje neki balavac sa pričom da on trenira sa našim igračima, ko koga je.be ovde? ako dodje dobro i jest, ali mi je dosta ovih sto su dobro upoznati sa situacijom u i oko kluba.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 jun 2013, 00:23

sajo10 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Patka ili ne, Duljevic bi nam dobro dosao, igra lijevo gdje smo deficitirani, aaa onda bi Bučan mogao desno i imali bi krila za 10! ;)
Pa ne govorim ja drug da nam nebi doso. Duljevic kad bi preso u Zelju, Amar bi ga prodo za minimum 500-600k eura.. Pogledaj samo slucaj Visca i Sehic (mada svi znamo kako su nas na kraju Mersinovci izradili..). I ja se nadam ko i svaki da bi mogli Duljevica dovesti ali sanse za to su iste ko sanse da mi izbacimo Plzen... Tanke, sto bi Fazlinovic reko :lol:
Zaboravio si "nikakve",posle tanke :mrgreen:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 27 jun 2013, 00:23

Fkt je previše dobro da bi bilo istina. Više mi ide na zayebanciju nrgo na ozbilju...
Duljević: Svasta se piše po našim medijima, a prava i jedina je istina da me Olimpic ne da nikome, a posebno Sarajevu ili Željezničaru. Imam ugovor još godinu dana i vjerovatno ostajem u Olimpicu i narednu sezonu. Ako se pojavi ponuda iz inostranstva koja će zadovoljiti mene i klub onda je moguće da promijenim sredinu", objasnio je 20-godišnji Duljević.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... onu/107415
Torlak: Nisam razgovarao sa našim premijerligašima jer je prioritet odlazak u inostranstvo, a tek je skoro postalo izvjesno da neću ostati na Koševu. Ako ne dogovorim prelazak vani, biće pregovora sa klubovima iz BiH.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 27 jun 2013, 00:27

Anonimac i ti se trosis na trolove bezzzze.
Zadnja izmjena: gOlijat, dana/u 27 jun 2013, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jun 2013, 00:27

Anonimac je napisao/la:Fkt je previše dobro da bi bilo istina. Više mi ide na zayebanciju nrgo na ozbilju...
Torlak: Nisam razgovarao sa našim premijerligašima jer je prioritet odlazak u inostranstvo, a tek je skoro postalo izvjesno da neću ostati na Koševu. Ako ne dogovorim prelazak vani, biće pregovora sa klubovima iz BiH.
Nebitno sto je Torlak ali pazi razmisljanja nasih igraca, ali svih odreda ako ne nadjem nesto vani ima vremena za ove nase klubove. Pa jesu oni svjesni da su ekipe vec odavno na pripremama i koji ce q. ikome igrac koji nije prosao te iste, osim ako je neka extra klasa, a takvi bas rijetko zalutaju na nase terene.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 27 jun 2013, 00:29

Ja danas vidio Torlaka na Ilidži, šta vam je ba? @kralj_je_mrtav vas i dan danas loži kao i prethodnih par godina sa sa svojih lažnih nikova. Cccc...
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 27 jun 2013, 00:31

Dobra reportaža!!!
Dok mi nastojimo saznati što više informacija o našem protivniku, češki mediji nisu baš rječiti kad je u pitanju Željezničar. Supporters.cz tako je objavio članka u kojem stoji tek nekoliko informacija o prvaku BiH. Između ostalog, napisali da je FK Željezničar klub koji dolazi sa stadiona Grbavice, koji su prevodili Francis Bičište i George Plišek, a za koji je igrao fudbaler Manchester Cityja Edin Džeko. Također, u članku se spominju i Manijaci, i to kao najbolji navijači u našoj zemlji.

Vjerujemo da su Česi nakon izvlačenja zadovoljno trljali ruke, misleći da će u julu imati lagan posao i odigrati rutinsku utakmicu, ali nisu svjesni da bi prošlosezonski debakli "Plavih" s Grbavice mogli biti samo zamka za njih. Poznavajući Amara Osima, ekipa Željezničara će u julu izaći na teren spremnija i zrelija nego ikad i neugodno iznenaditi protivnika bez obzira što je na svim poljima jači. Tačno je da je Željezničar dobio najgoreg mogućeg protivnika, ali to nikako ne znači da trebamo biti negativni na samom startu. Stvari nekad treba gledati i s druge strane, Viktorija Plzen je od svih nositelja najgore prošla - dobili su najjačeg nenositelja kojeg su mogli dobiti. Uostalom, David je ko zna koliko puta pobjedio Golijata, zašto ne bi mogao još dva puta? Ako je Plzen pobjedio Atletico Madrid i Napoli, zašto i Željo ne bi mogao slaviti? Kao i mnogo puta do sada, svako novo iskušenje u kojem se Željezničar našao, treba biti podstrek za još veće korake. Protivnika treba poštovati, ali nikad nikom ,prije vremena, ne treba priznati da je bolji!
Naravno da ne treba, treba se držati njemačke uzrečice: NIJE GOTOVO DOK SUDIJA NE SVIRA KRAJ!!!
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 jun 2013, 01:28

http://www.transfermarkt.com/en/ajdin-m ... 28436.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A da Amar pokusa dovesti ovog frajera?? Kontrakt mu u Teplicama isteko i sigurno napusta ceski klub ovog ljeta! :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 jun 2013, 01:33

Anonimac je napisao/la:
Devotion je napisao/la:Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
program 1 – 129 KM + 6 KM osiguranje + ulaznica ?
program 2 – 175 KM (jedno noćenje) + 8 KM osiguranje + ulaznica ?
http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicar

ko uzme ovo mogu mu reci da je veliki debil... sacekajte aranzmane grupe, ionako ce udruzenje dobiti sve karte, samo nezz gdje ove agencije planiraju uzeti karte, mozda kontaju za neku drugu tribinu :D
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 27 jun 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, NazorUso i 45 gostiju.