ni mozak nije ništa boljigojzerica je napisao/la:Oči joj nisu u vinklo.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Vođa zna.
Vise sminke na njoj neg u Avonu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
#JednogPogledaDvojiciSeDigne
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja sam primjetio radove na putu na prvoj slici 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
A Fiat Punta koji je njeno godište otprilike, malo mlađi?Lillard je napisao/la:ja sam primjetio radove na putu na prvoj slici
- Evolution87
- Kontakt:
jednim okom cijepa, a drugim slaze drva
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Al' pazi molim te. Baletanke u izvedbi zmijske kože, adidas roze torba (
), majica haj normala, i jeans šorc
Modo, modo na šta si spala, da te handri svaka budala

Modo, modo na šta si spala, da te handri svaka budala
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ahahahaha. Kako niste normalni sekunde jedne. Prevrnuh se.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Ceker kume, ceker. Krenula hanuma na pijacu.
i u cekeru novčanik, mobitel, cigare su musthave (ako puši), uložak, 2-3 kg šminke, i tako...gojzerica je napisao/la:Ceker kume, ceker. Krenula hanuma na pijacu.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Marsal
- Kontakt:
Ove torbetine su fakin mirakul, ja kad hocu staroj maznut love udjem u spavaću i prvo što zateknem 6 ogromnih torbi, a novčanik obično u zadnjoj i dok ja tako prekopavam skoro uvijek me uhvati i yebe mi od do.
Žene nosite manje torbice i dosta su vam dvije!
Žene nosite manje torbice i dosta su vam dvije!

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nije te stid, hoćeš da mazneš
operi suđe možda dobiješ 

Pa nisu torbe krive. Do tebe je. Ni'e fino roviti po tudjim stvarima.
Al' haj', vazda je kriv neko/nesto drugo. 

LANET OLSUN!
- Marsal
- Kontakt:
Šta ću kad mi ne da love nikad nego mi kaže idi zaradi i ja odem do sobe zaradit. 

E da ti je moja stara, pa ne bi ti iš'o do sobe, nego bi pit'o smiješ li pogledat' vrata pa ceker/torbuMarsal je napisao/la:Šta ću kad mi ne da love nikad nego mi kaže idi zaradi i ja odem do sobe zaradit.

- Marsal
- Kontakt:
Sreća pa nije, dobro jbt nisam ni ja sad Francois Toulour, nego uzmem sitno nešto pa kad me ne uhvati uglavnom ni ne primijeti. 

Bolan ne bio gdje je ovo dobro, hajde molim te reci gdje je dobro!?EvoMene je napisao/la:Polovini vas k'o da je gadno vidjet' dobru ribu.
Ti izgleda nisi vidio pi*ke izvan balkana. Bog te maz'o pa i najružnija njemica ima bolje tijelo od ove.