I Plzena bi bilo strahhhfsdghdsfs je napisao/la:Uh,Torlak i Duljevic .Previse dobro da bi' bilo istinito .

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I Plzena bi bilo strahhhfsdghdsfs je napisao/la:Uh,Torlak i Duljevic .Previse dobro da bi' bilo istinito .
SarajlijaTM je napisao/la:Ne palite se na bombe!
Nidje veze,al baš;-)
Hahahah upravo tako i onda nako 6 kola ide prica "Mi stvaramo ekipu za sljedecu sezonu"ZZtop10 je napisao/la:i pitari prvih 6 tekmi , 4 igraju u Sarajevu, sampioni svemira i tako ..corleone87 je napisao/la:
Ko da gledam prva utakmica sa Travnikom ko i svake godine.
Ma lozi vas lik citavo vrijeme. Ima 10 nikovamuXmania je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Ne palite se na bombe!
Nidje veze,al baš;-)
Jel lupas ili znas da nije istina?
Pa ne govorim ja drug da nam nebi doso. Duljevic kad bi preso u Zelju, Amar bi ga prodo za minimum 500-600k eura.. Pogledaj samo slucaj Visca i Sehic (mada svi znamo kako su nas na kraju Mersinovci izradili..). I ja se nadam ko i svaki da bi mogli Duljevica dovesti ali sanse za to su iste ko sanse da mi izbacimo Plzen... Tanke, sto bi Fazlinovic rekonime_tm87 je napisao/la:Patka ili ne, Duljevic bi nam dobro dosao, igra lijevo gdje smo deficitirani, aaa onda bi Bučan mogao desno i imali bi krila za 10!
Zaboravio si "nikakve",posle tankesajo10 je napisao/la:Pa ne govorim ja drug da nam nebi doso. Duljevic kad bi preso u Zelju, Amar bi ga prodo za minimum 500-600k eura.. Pogledaj samo slucaj Visca i Sehic (mada svi znamo kako su nas na kraju Mersinovci izradili..). I ja se nadam ko i svaki da bi mogli Duljevica dovesti ali sanse za to su iste ko sanse da mi izbacimo Plzen... Tanke, sto bi Fazlinovic rekonime_tm87 je napisao/la:Patka ili ne, Duljevic bi nam dobro dosao, igra lijevo gdje smo deficitirani, aaa onda bi Bučan mogao desno i imali bi krila za 10!
Duljević: Svasta se piše po našim medijima, a prava i jedina je istina da me Olimpic ne da nikome, a posebno Sarajevu ili Željezničaru. Imam ugovor još godinu dana i vjerovatno ostajem u Olimpicu i narednu sezonu. Ako se pojavi ponuda iz inostranstva koja će zadovoljiti mene i klub onda je moguće da promijenim sredinu", objasnio je 20-godišnji Duljević.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... onu/107415
Torlak: Nisam razgovarao sa našim premijerligašima jer je prioritet odlazak u inostranstvo, a tek je skoro postalo izvjesno da neću ostati na Koševu. Ako ne dogovorim prelazak vani, biće pregovora sa klubovima iz BiH.
Nebitno sto je Torlak ali pazi razmisljanja nasih igraca, ali svih odreda ako ne nadjem nesto vani ima vremena za ove nase klubove. Pa jesu oni svjesni da su ekipe vec odavno na pripremama i koji ce q. ikome igrac koji nije prosao te iste, osim ako je neka extra klasa, a takvi bas rijetko zalutaju na nase terene.Anonimac je napisao/la:Fkt je previše dobro da bi bilo istina. Više mi ide na zayebanciju nrgo na ozbilju...Torlak: Nisam razgovarao sa našim premijerligašima jer je prioritet odlazak u inostranstvo, a tek je skoro postalo izvjesno da neću ostati na Koševu. Ako ne dogovorim prelazak vani, biće pregovora sa klubovima iz BiH.
Anonimac je napisao/la:http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicarDevotion je napisao/la:Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
program 1 – 129 KM + 6 KM osiguranje + ulaznica ?
program 2 – 175 KM (jedno noćenje) + 8 KM osiguranje + ulaznica ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Blackwargreymon, bvsic, Google Adsense [Bot], Proximic i 48 gostiju.