FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 jun 2013, 22:20

tu i tamo je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
Devotion je napisao/la:Cijena aranžmana za Plzen (Centrotours) ,
program 1 – 129 KM + 6 KM osiguranje + ulaznica ?
program 2 – 175 KM (jedno noćenje) + 8 KM osiguranje + ulaznica ?
http://www.centrotours.ba/fc_viktoria_p ... eljeznicar
http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijaj ... ragu/61155" onclick="window.open(this.href);return false;
a zasto je za Prag bilo jeftinije ako je Prag DALJI, od Plzena... treba sacekati i ponudu Sol Azura ili nekog drugog...

mada realno ovo je odlicna cijena i ne treba zaliti pare za ovo, samo ne traba dopustiti da nas prave budalama...
zavisi kako gledas... ako se ide preko brna onda je prag prije plzenja, ako se ide kroz njemacku onda je prag poslije plzenja... mada mislim da ce biti ovo prvo... ;) u svakom slucaju 700 sretnika nece biti sami... ima nas ovde u ceskoj veliki broj sto navija za zelju ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 26 jun 2013, 22:20

pozdrav prije svega
mogu vam reci stari sam navijac Celika i malo pratim detaljno ovu nasu kupus ligu izmedzu ostalog i Zeljeznicar da se i vi pomalo raspadate sto se tice igrackog kadra ovdje mislim na kvalitet jer prije 2 godine ste imali strasan tim za nasu Premier ligu a vec sada po mojoj procjeni ako se sta ne dovede predobro bit cete opet u vrhu rame uz rame ostalim al ne tako dominantni kao ove 2 godine .molim da ovo nesvatite uvredom jer cisto iznosim svoj misljenje na jednoj temi gdje sloboda misljenja dozvoljena.
Robijasi 1988

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 26 jun 2013, 22:21

tu i tamo je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/navijaj ... ragu/61155" onclick="window.open(this.href);return false;
a zasto je za Prag bilo jeftinije ako je Prag DALJI, od Plzena... treba sacekati i ponudu Sol Azura ili nekog drugog...

mada realno ovo je odlicna cijena i ne treba zaliti pare za ovo, samo ne traba dopustiti da nas prave budalama...
Ovo je skupo mogu vam reci.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 jun 2013, 22:22

corleone87 je napisao/la:
Ko da gledam prva utakmica sa Travnikom ko i svake godine.
i pitari prvih 6 tekmi , 4 igraju u Sarajevu, sampioni svemira i tako ..
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 jun 2013, 22:24

tu i tamo je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:

Bit ce razlika mozda u 5 KM. Ovog puta nema poganih janeza koji ce ti zabraniti ulaz na stadion. Tako da cime god odes imat ces kartu.
NO PYRO NO PARTY

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jun 2013, 22:27

Bice aranzman grupe,tako da nemojte se zalijetati bezveze
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 jun 2013, 22:45

zenica1985 je napisao/la:pozdrav prije svega
mogu vam reci stari sam navijac Celika i malo pratim detaljno ovu nasu kupus ligu izmedzu ostalog i Zeljeznicar da se i vi pomalo raspadate sto se tice igrackog kadra ovdje mislim na kvalitet jer prije 2 godine ste imali strasan tim za nasu Premier ligu a vec sada po mojoj procjeni ako se sta ne dovede predobro bit cete opet u vrhu rame uz rame ostalim al ne tako dominantni kao ove 2 godine .molim da ovo nesvatite uvredom jer cisto iznosim svoj misljenje na jednoj temi gdje sloboda misljenja dozvoljena.
Dobro, realan post u kojem se mogu sloziti, samo imas jednu gresku, koja nas jos uvijek dosta odvaja od ostalih. Naime, ovaj "raspad" igrackog kadra je zapravo vec odavno planirana cistka, tako da se ne mogu sloziti sa tobom, da se radi o klasinom raspadu kao sto se to desava drugim ekipama u BIH. ;)

zenica1985
Kontakt:

Post Postao/la zenica1985 » 26 jun 2013, 22:51

DzoleZeljo je napisao/la:
zenica1985 je napisao/la:pozdrav prije svega
Dobro, realan post u kojem se mogu sloziti, samo imas jednu gresku, koja nas jos uvijek dosta odvaja od ostalih. Naime, ovaj "raspad" igrackog kadra je zapravo vec odavno planirana cistka, tako da se ne mogu sloziti sa tobom, da se radi o klasinom raspadu kao sto se to desava drugim ekipama u BIH. ;)
ja nisam upuen u ta kako ti kazem planirana ciscenja vec govorim kao gledalac sa strane.
Robijasi 1988

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 jun 2013, 23:15

Osim Bogičevića i Vasilića koji su u zadnje vrijeme kiksali pravo niko bitan nam nije otišo.Antolović nije ni bio naš igrač, tako da njega ne računam.
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jun 2013, 23:28

bagrcavi je napisao/la:Osim Bogičevića i Vasilića koji su u zadnje vrijeme kiksali pravo niko bitan nam nije otišo.Antolović nije ni bio naš igrač, tako da njega ne računam.
Ni oni nam nisu bili bitni, uglavnom to su igrači koji se mogu zamjeniti. Dva bitna igrača, nezamjenjiva definitivno, su Zola i Kvesa i oni su se povrijedili tako da smo tu na gubitku, ali srecom evo sve ide po planu tako da bi se trebali vratiti ubrzo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2013, 23:29

Ako neko sa Dolac Malte cita ovo molio bih ga da mi se javi na pm, hitno.. hvala :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 jun 2013, 23:31

bagrcavi je napisao/la:Osim Bogičevića i Vasilića koji su u zadnje vrijeme kiksali pravo niko bitan nam nije otišo.Antolović nije ni bio naš igrač, tako da njega ne računam.
Da budem iskren drago mi je što je Vasilić otišao. Ništa nemam protiv njega, ali po onome što sam ja gledao on ni po čemu nije niti natprosječan štoper ove lige, a kamo li šta više. Zasad je to tako, ali pitanje je šta će na kraju biti sa B. Čolića, Bekrića, Svrake i Adilovića.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 26 jun 2013, 23:34

Cujem da je Torlak dosao i da trenira sa nasim igracima,sad koliko ima istine ne znam al ovi sto su blize klubu nek odgovore ako nije problem ?!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 26 jun 2013, 23:37

PlaviSaJUGA je napisao/la:Cujem da je Torlak dosao i da trenira sa nasim igracima,sad koliko ima istine ne znam al ovi sto su blize klubu nek odgovore ako nije problem ?!
i Duljević.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 jun 2013, 23:40

plavetniloo je napisao/la:
PlaviSaJUGA je napisao/la:Cujem da je Torlak dosao i da trenira sa nasim igracima,sad koliko ima istine ne znam al ovi sto su blize klubu nek odgovore ako nije problem ?!
i Duljević.
Ima li neko da potvrdi ovo, nesto mi sumnjivo pravo :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 jun 2013, 23:42

I meni suhveli :mrgreen:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 jun 2013, 23:43

Opa odlicno, samo da nije suplja.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 jun 2013, 23:50

Nama treba stoper pod hitno jos jedan jer je pocelo uigravanje ili ce neko od juniora uskociti tu..

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 26 jun 2013, 23:51

Uh,Torlak i Duljevic .Previse dobro da bi' bilo istinito . :mrgreen:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 26 jun 2013, 23:51

Ovo je onaj supljak zeljo1 nastavlja da pali raju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 49 gostiju.