Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
zaboravio je lewis igrati kosarku, vise se i ne nadam da ce nesto pokazati kod nas 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jones je solidan igrač,šteta što je u ekipi gdje je prejaka konkurencija da ima neku minutažu.Ali bolje je živjeti u Miamiu,odmarati cijelu sezonui uzimati prstenove nego negdje igrati,valjda 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sportfanatik
- Kontakt:
tako je, u sunsa kad je igrao bio je solidan, imao je dobru statistikuLBJ MVP je napisao/la:Jones je solidan igrač,šteta što je u ekipi gdje je prejaka konkurencija da ima neku minutažu.Ali bolje je živjeti u Miamiu,odmarati cijelu sezonui uzimati prstenove nego negdje igrati,valjda
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
nekada je bio vrijedan spomena, u heatu se ne sjeca kada je igrao a kamo kada je dobro igrao 

- Sportfanatik
- Kontakt:
ja ga se sjećam protiv kelta u polufinalu istoka gm 1LenBias je napisao/la:nekada je bio vrijedan spomena, u heatu se ne sjeca kada je igrao a kamo kada je dobro igrao
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
ih kad je to bilo, dva naslova prvaka uzeli u medjuvremenu 

- Sportfanatik
- Kontakt:
rođen je u Miamiu, tu je proveo život.LenBias je napisao/la:ih kad je to bilo, dva naslova prvaka uzeli u medjuvremenu
PERSONAL:
Full name is James Andrew Jones…answers to the nicknames “JHoops” (pronounced Joops, the h is silent) and “J.J.”…he and his wife, Destiny, have a son (James Dylan “J.D.” Jones) and a pair of daughters (Jadynn Alyssa Jones and Jodie Marissa Jones)…is the son of Jennifer and Earl Harris…has one brother (Brandon Harris) and three sisters (Brittany McLaughlin, Jade Harris and Silver Harris)…graduated with a degree in finance from the University of Miami where he was a member of the National Honor Society and carried a 3.41 GPA…he chose his major because of his love for numbers…is the secretary/treasurer of the NBA Players Association, the HEAT’s player rep and a member of the NBAPA negotiating committee…owns an urban redevelopment company (James Jones Ventures)…established his foundation (James Jones Legacy Foundation) in the summer of 2009…shot a PSA for Tobacco Free Florida in 2008 to encourage people not to use tobacco products and incorporates that message when visiting schools to speak with kids…his uncle, Ricky Gutierrez, is a former infielder who played 12 seasons of Major League Baseball from 1993-2004 with the San Diego Padres, Houston Astros, Chicago Cubs, Cleveland Indians, New York Mets and Boston Red Sox…his aunt, Lisa Gutierrez, and his cousin, Mionsha Gay, each played basketball at the University of Miami and his aunt, Hope Jones, and his cousin, Shelnita Jackson, each played basketball locally at Barry University…his father, Jay Lee (Southern University), his uncle, Mitchell Lee (University of Minnesota), and his cousin, Shawn Brailsford (Marshall University) also played college basketball…enjoys fishing, bowling and waterskiing in his free time…hosted a basketball camp with his former high school coach in his hometown at American Senior High School in July 2006 and also began hosting an annual camp (JHoops Live) in his wife’s hometown of Barbados with the Barbados Amateur Basketball Association in July 2009…his favorite sport other than basketball is football and his favorite teams are the Miami Hurricanes and the Miami Dolphins…appeared as a celebrity chef on an episode of the FOX hit show Kitchen Nightmares in 2010…was a four-year letter winner at American Senior High School in Miami and was the Class 6A Player of the Year in Florida in 1999…wears size 16 sneakers.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nepunih tjedan dana nakon završetka sezone osvajanjem drugog uzastopnog NBA naslova u dresu Miami Heata, LeBron James popričao je s novinarima prije odlaska na ljetni odmor, koji će mu ove godine biti nešto duži s obzirom da, za razliku od lani, nema obveza u američkoj košarkaškoj reprezentaciji. James je kazao da mu je u mislima samo sljedeća sezona, u kojoj kani biti još bolji...
Iako je sezona koju je ostavio za sobom bila sjajna, s osvojenim drugim uzastopnim naslovom prvaka i dva velika individualna priznanja, za najkorisnijeg igrača regularnog dijela sezone i NBA finala, LeBron James nije se zasitio i ne namjerava se opustiti. U razgovoru s novinarima prije odlaska na ljetni odmor, najbolji igrač Miami Heata i najjače košarkaške lige svijeta rekao je da će i ovoga ljeta raditi na svojoj igri, s ciljem da naredne sezone pokaže još više.
"Vratit ću se kao bolji igrač, to dugujem svojim suigračima", opisao je James: "Opsjednut sam uspjehom."
LeBron je dodao kako se nada da će novu titulu tražiti sa što više suigrača iz nedavno završene sezone, a na pitanje hoće li tražiti da momčad bude jača, kazao je da je zadovoljan dosadašnjim sastavom Heata.
"Moj pristup je takav da samome sebi ne dozvoljavam opuštanje", istaknuo je: "Volim taj teret, drago mi je zbog onoga što moram pružiti da bi ova momčad pobjeđivala. Ako se dogodi da dovedemo nekoga tko će me rasteretiti, bilo na krilu ili na drugi način, to bi bilo dobro za našu momčad. No, neću doći ljudima koji vode klub i ovog ljeta tražiti od njih da mi dovedu pomoć. Moj je stav da ćemo konkurirati za naslov ako se vratimo u sastavu koji smo imali."
James je dodao da mu već nedostaje natjecateljski naboj koji dolazi s utakmicama. Spomenuo je i da mu je jedino u mislima sljedeća sezona, a ne naredno ljeto, u kojem može postati slobodan igrač i isprobati što može dobiti na tržištu, što će se vjerojatno dogoditi.
Želja da osvoji što više naslova u dresu Heata postoji, ali ne isključuje niti druge opcije: "Ovdje smo došli da uzmemo što više titula, to bi bilo sjajno... No, život se mijenja, stvari se događaju i na to trebamo biti spremni. Ipak, zbog ovoga smo svi došli ovdje, želimo se boriti za naslov baš svake godine. Ukoliko se sve odvije tako, to bi bila velika stvar."
Iako je sezona koju je ostavio za sobom bila sjajna, s osvojenim drugim uzastopnim naslovom prvaka i dva velika individualna priznanja, za najkorisnijeg igrača regularnog dijela sezone i NBA finala, LeBron James nije se zasitio i ne namjerava se opustiti. U razgovoru s novinarima prije odlaska na ljetni odmor, najbolji igrač Miami Heata i najjače košarkaške lige svijeta rekao je da će i ovoga ljeta raditi na svojoj igri, s ciljem da naredne sezone pokaže još više.
"Vratit ću se kao bolji igrač, to dugujem svojim suigračima", opisao je James: "Opsjednut sam uspjehom."
LeBron je dodao kako se nada da će novu titulu tražiti sa što više suigrača iz nedavno završene sezone, a na pitanje hoće li tražiti da momčad bude jača, kazao je da je zadovoljan dosadašnjim sastavom Heata.
"Moj pristup je takav da samome sebi ne dozvoljavam opuštanje", istaknuo je: "Volim taj teret, drago mi je zbog onoga što moram pružiti da bi ova momčad pobjeđivala. Ako se dogodi da dovedemo nekoga tko će me rasteretiti, bilo na krilu ili na drugi način, to bi bilo dobro za našu momčad. No, neću doći ljudima koji vode klub i ovog ljeta tražiti od njih da mi dovedu pomoć. Moj je stav da ćemo konkurirati za naslov ako se vratimo u sastavu koji smo imali."
James je dodao da mu već nedostaje natjecateljski naboj koji dolazi s utakmicama. Spomenuo je i da mu je jedino u mislima sljedeća sezona, a ne naredno ljeto, u kojem može postati slobodan igrač i isprobati što može dobiti na tržištu, što će se vjerojatno dogoditi.
Želja da osvoji što više naslova u dresu Heata postoji, ali ne isključuje niti druge opcije: "Ovdje smo došli da uzmemo što više titula, to bi bilo sjajno... No, život se mijenja, stvari se događaju i na to trebamo biti spremni. Ipak, zbog ovoga smo svi došli ovdje, želimo se boriti za naslov baš svake godine. Ukoliko se sve odvije tako, to bi bila velika stvar."
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

OFFICIAL: The Miami HEAT have exercised Mario Chalmers' team option for the 2013-14 season.
Welcome back, Mario!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma ostaje nam ista ekipa.
Šta kažeš za ovaj zadnji LeBronov pasus?
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
za ocekivati je da ce ugovor odraditi u heatu i promjeniti sredinu, nema mu se tu sta zamjeriti, ali ako ekipa bude kao ovih godina pravljena svake godine i dodavalo se ono sto je potrebno da se bude na vrhu mozda i produzi ugovor, to se nikada ne zna, od mene ima postovanje do kraja zivota i da sutra ode iz kluba ne bi mu ni najmanje zamjerio 

- Sportfanatik
- Kontakt:
Šta točno znači ovo player option, kolko ja znam on ima dulji ugovorLenBias je napisao/la:za ocekivati je da ce ugovor odraditi u heatu i promjeniti sredinu, nema mu se tu sta zamjeriti, ali ako ekipa bude kao ovih godina pravljena svake godine i dodavalo se ono sto je potrebno da se bude na vrhu mozda i produzi ugovor, to se nikada ne zna, od mene ima postovanje do kraja zivota i da sutra ode iz kluba ne bi mu ni najmanje zamjerio
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- adriano_leite
- Kontakt:
To ti vec zabrinut sto ce vjerovatno da ode? Mislim da ces biti u velikoj dilemi, za koga navijatiSportfanatik je napisao/la:Ma ostaje nam ista ekipa.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Sportfanatik
- Kontakt:
nema dileme, Heatadriano_leite je napisao/la:To ti vec zabrinut sto ce vjerovatno da ode? Mislim da ces biti u velikoj dilemi, za koga navijatiSportfanatik je napisao/la:Ma ostaje nam ista ekipa.
Šta kažeš za ovaj zadnji LeBronov pasus?.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
http://hoopshype.com/salaries/miami.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ti ovdje ugovori u heatu, uzmi primjere ovih sto su izabrali da se vrate u tim i razumiti ces, igrac ima pravo znaci da bira hoce li se pojaviti na trzistu ili se vratiti u tim godine kada ima player option
evo ti ovdje ugovori u heatu, uzmi primjere ovih sto su izabrali da se vrate u tim i razumiti ces, igrac ima pravo znaci da bira hoce li se pojaviti na trzistu ili se vratiti u tim godine kada ima player option
- Sportfanatik
- Kontakt:
aha, hvalaLenBias je napisao/la:http://hoopshype.com/salaries/miami.htm
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bear grylls
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
citao sam i gledao ovo bas jutros, po svemu sudeci sasvim solidan igrac za dobiti nekoliko minuta za pocetak 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.