FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 26 jun 2013, 15:12

za ovog trumica mnogi kazu da je mashina , ali slazem se sa zadnjim postovima .. dajte nesto konretno ... MI SMO SLOBODA !!!

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 26 jun 2013, 16:34

Ja sam za Mehanovica i Trumica cuo da su odlicni igraci, a zasto ne bi bili pojacanja bili su 2 na tabeli.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 26 jun 2013, 16:39

Nemojte zaboraviti da je Radnički bio 17-18 kola bez poraza.
Njihova tekma na Tušnju je bila njihova najlošija predstava kroz sezonu...ekipa je bila fantastično fizički spremna...i zašto ne bi neko iz te ekipe bio i pravo pojačanje.
tuzlanska Sloboda

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 26 jun 2013, 16:42

Zivi bili pa vidjeli, kad obuku Slobodin dres na sebe koji je barem deset puta tezi od svih ostalih u ovoj ligi, nece znat gdje udaraju ;) to nisu igraci koji se mogu nosit s pritiskom Slobodine tradicije, pritiskom ulaska u Premijer ligu... Mislim ako oni uopste znaju sta znaci bit igrac Slobode :)

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 26 jun 2013, 16:48

A jbg svi tako misle dugo se kod nas nisu lijepe stvari dogadjale tako da i shvacam sto je 90% ljudi pesimiste po pitanju Slobode i sve oko nje.
Vidit cemo jbg.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 jun 2013, 16:57

Ja mislim da ova dvojica iz RAdničkog mogu odgovorit zadatku jer su daleko iznad prosjeka ove lige a da će nam trebat igrača sa PL iskustvom- trebat će.
Ovaj predsjednik mi ulijeva dosta povjerenja u dobar rezultat i "dobru priču", još kad vidim rad udruženja.. mi smo na konju :)
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jun 2013, 17:20

Grado, eventualno Stana, jedan vezni i jedan spic moraju biti igraci koji prave razliku i te "klase" za ovu ligu, koji ce rjesavati tekme...

ostalo se moze popunit sa igracima tipa nekog solidnog golmana, Rene,Salihovica, Efendica, Pantica, Trumica , Omica, Mirnesa malog, onog iz Lukavca itd itd, a cak i oni malo odskacu u ovoj ligi.

ne ocekujem sad tim od 11 igraca koji bi mogli napraviti nesto i u PL a da se ovdje prosetaju jer prvo nema para, a drugo ne mozes nac te igrace da ti garantuju pobjede. Koliko god liga bila losa toliko malo kvalitetnih igraca je dostupno...treba stvorit tim koji ce bez problema rijesit sve kuci, dobit vani sto se mora dobit (nekih 4-5 tekmi protiv livadica) a ovo ostalo logicno kupit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 jun 2013, 19:02

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3594_o.jpg

Evo je ubila se za desktopa, a ako ostane mislim da je grado zasluzio i jedan trans :)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 26 jun 2013, 19:55

Skojevski je napisao/la:A jbg svi tako misle dugo se kod nas nisu lijepe stvari dogadjale tako da i shvacam sto je 90% ljudi pesimiste po pitanju Slobode i sve oko nje.
Vidit cemo jbg.
Daleko od tog da sam pesimista, al kad realno pogledam stvari, ''pojacanja'' koja nam dovode nas ne mogu uvesti u Premijer ligu.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 26 jun 2013, 19:59

solar je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:A jbg svi tako misle dugo se kod nas nisu lijepe stvari dogadjale tako da i shvacam sto je 90% ljudi pesimiste po pitanju Slobode i sve oko nje.
Vidit cemo jbg.
Daleko od tog da sam pesimista, al kad realno pogledam stvari, ''pojacanja'' koja nam dovode nas ne mogu uvesti u Premijer ligu.
Ja ne znam sta bi ti htio de navedi ta imena, igramo u drugoj ligi ne mozes ti dovodit koga ti hoces, ljudi gledaju da pobjegnu od Premijer Lige ti bi neka top pojacanja po ovim njivama da igraju.
90% igraca nam nebi doslo zbog ranijih iskustava u Slobodi dugovanja, tuzbi itd..

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 26 jun 2013, 20:41

Skojevski je napisao/la:
solar je napisao/la:
Vidit cemo jbg.
Ja ne znam sta bi ti htio de navedi ta imena, igramo u drugoj ligi ne mozes ti dovodit koga ti hoces, ljudi gledaju da pobjegnu od Premijer Lige ti bi neka top pojacanja po ovim njivama da igraju.
90% igraca nam nebi doslo zbog ranijih iskustava u Slobodi dugovanja, tuzbi itd..
Panta, Efendija, Stana, Mirza, Sara i golman tipa Romea na ovu sadasnju ekipu bi bilo super. Sve igraci koji bi za ne tako velike pare dosli igrat... Ne znam samo za Romea, al za ove ostale sam siguran da bi. Mozda jos jedan napadac kao sto je Damir Tosunovic.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 jun 2013, 20:53

@solar
moraš da shvatiš da ti igrači nisu više što su nekad bili. Većina njih ti godinama igra po nižim ligama ili nigdje. Ako je jedan Sara, sad trenutno ovakav kakav je kadar za Slobodu onda stvarno ne znam. Sve su to bivši Slobodini i jako dragi igrači ali treba povest računa o ovome što sam ti naveo.

Od tih imena koja si nabrojao slažem se za povratke Stane, Efendića i Tosunovića. Ovo ostalo što si nabrojao je manje- više staro gvožđe, nažalost druže moj. Ja bi itekako volio da su to oni stari igrači ali jednostavno to nije to više.
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 jun 2013, 22:22

najveci problem je taj pritisak MORANJA povratka u miki maus ligu..a onda je puno teze i igracima...to MORANJE svih pobjeda na domacem terenu i MORANJE pobjeda na makar 5 gostujucih tekmi je veliko breme i jos tome dodadjte da se svi napale ko mladi majmuni jer dolazI SLOBODA pa cete doci do racunice da za te MORAMO utakmice ovi igraci nisu neka pojacanja..bar po meni....VELIKI je upitnik kako ce se oni nosit sa tim pritiskom jer dolaze iz malih klubova koji nisu imali AMBICIJA...pa cemo se oko 10. kola opet hvatat za glavu i halalit jos jednu sezonu...nije moje da dovodim igrace ali ako se nova uprava prihvatila posla,MORA naci dobre i namazane igrace koji visestruko odskacu od ove smijesne lige...MORAJU...ne intersuje me kako...prihvatili su se posla....sa ovim tkz.pojacanjima opet cemo biti sretni kad smanjimo razliku za prvoplasiranim na 5,6 bodova :roll: :roll: ...mislim :roll: .....o onom kvazi treneru jos i ne razmisljam...svaki dan se nadam da je neka z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.a u pitanju i da cu bas danas procitat da smo doveli nekog TRENERA....nisam optimista ni malo i mislim da nas ceka jos godina mucenja...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 26 jun 2013, 22:30

TzBulevar87 je napisao/la:@solar
moraš da shvatiš da ti igrači nisu više što su nekad bili. Većina njih ti godinama igra po nižim ligama ili nigdje. Ako je jedan Sara, sad trenutno ovakav kakav je kadar za Slobodu onda stvarno ne znam. Sve su to bivši Slobodini i jako dragi igrači ali treba povest računa o ovome što sam ti naveo.

Od tih imena koja si nabrojao slažem se za povratke Stane, Efendića i Tosunovića. Ovo ostalo što si nabrojao je manje- više staro gvožđe, nažalost druže moj. Ja bi itekako volio da su to oni stari igrači ali jednostavno to nije to više.
Ne moze me niko ubijedit da je Trumic bolji igrac i bolje pojacanje od Sare kakav god da je on u ovom trenutku. Pa Mirza je doktor fudbala samo da prodje pripreme dobre, prosle sezone je bio takav kakav je bio samo zat sto je bio totalno nespreman. Boljeg spica od njega necemo naci nigdje, kakav Mujkic, njemu je Bratstvo plafon.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 26 jun 2013, 22:39

Tooo ja cijelo vrijeme govorim,Zbog toga nam i idu naša djeca,i postaju glavni igrači svojih klubova,a nam ne valjaju.

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 26 jun 2013, 22:47

Mirhada ćete na kraju sezone zakivat u zvijezde, igračina, zvijer, mašina, bolje se sudarit s vozom nego s Mirhadom, pitanje je da li je izgubio duel ove sezone i koji ga je igrač uspio pretrčat.

Upamtite ovo. Plus momak sve daje za fudbal. Ne pije, ne puši, voli trenirat, voli rad, voli bit spreman. I kad jednom zauzme mjesto u prvih 11, jedino s puškom će ga moć neko otjerat.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 jun 2013, 22:53

MladostPuracic je napisao/la:Mirhada ćete na kraju sezone zakivat u zvijezde, igračina, zvijer, mašina, bolje se sudarit s vozom nego s Mirhadom, pitanje je da li je izgubio duel ove sezone i koji ga je igrač uspio pretrčat.

Upamtite ovo. Plus momak sve daje za fudbal. Ne pije, ne puši, voli trenirat, voli rad, voli bit spreman. I kad jednom zauzme mjesto u prvih 11, jedino s puškom će ga moć neko otjerat.
Toplo se nadamo da će biti tako.

laponac
Kontakt:

Post Postao/la laponac » 26 jun 2013, 22:57

Kemal Hadžić u Slobodi

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 jun 2013, 23:19

laponac je napisao/la:Kemal Hadžić u Slobodi
Ko je on ? Nešto više o njemu ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 jun 2013, 23:20

fukara87 je napisao/la:
laponac je napisao/la:Kemal Hadžić u Slobodi
Ko je on ? Nešto više o njemu ?
Golman branio u Rudaru iz Kaknja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 3 gosta.