Blago tebi, ja zbog one ljige Zlatanagojzerica je napisao/la:Kad su Elia i Bendtner nosali Trezinu 17-ku, niste se nešto pretjerano bunili.
Može biti da sam jedini na forumu koji je počeo navijati za Juve radi Trezegea.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Blago tebi, ja zbog one ljige Zlatanagojzerica je napisao/la:Kad su Elia i Bendtner nosali Trezinu 17-ku, niste se nešto pretjerano bunili.
Bgm ja zbog Alexagolden je napisao/la:Blago tebi, ja zbog one ljige Zlatanagojzerica je napisao/la:Kad su Elia i Bendtner nosali Trezinu 17-ku, niste se nešto pretjerano bunili.
Pa napisao si to već jednomgojzerica je napisao/la:Kad su Elia i Bendtner nosali Trezinu 17-ku, niste se nešto pretjerano bunili.
OplakahGenghis je napisao/la:Pa napisao si to već jednomgojzerica je napisao/la:Kad su Elia i Bendtner nosali Trezinu 17-ku, niste se nešto pretjerano bunili.
Ima i toga jbg. Ja sam odrastao uz Alexa pa sam malo subjektivan, a iako je igrac Juventusa a ja supportam Milan meni je jedan od najdrazih. Imam i jedan njegov dres, od Italije podrazumijeva seL'Avvocato je napisao/la:Kakve veze ima to s bilo cim? Pa nije taj dres Alexovo vlasnistvo. Nosili su ga i prije, nosice ga i u buducnosti. I velikani, i oni koji su pali pod teretom dresa. Kakav ce Tevez da bude, to cemo tek da vidimo.
Anastasi: Tevez nikad ne odustaje
Pietro Anastasi, bivši napadač Juventusa, u klubu od 1968. do 1976., komentirao je za "Ilsussidiario.net" transfer Carlosa Teveza iz Citya u Juventus.
"Juventus je doveo velikog igrača, zadovoljan sam kao i svi navijači bianconera, ali bilo bi mi draže da su doveli Higuaina, iako znam da je cijena bila veoma različita."
"Tevez će se, ipak, svidjeti Conteu, jer je agresivan igrač koji nikada ne odustaje, jedan od onih koji se na terenu i naljute, ali koji daju dušu."
"Jovetić? On je veliki napadač, u njemu bi Juve dobio Del Pierovog nasljednika. Osobno, dao bih mu broj 10, ne shvaćam zašto treba igračima oduzeti dres s tim brojem. Totti je u pravu, ne može se dječacima oduzimati san, broj 10 je dres koji sanja svaki igrač."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.