ocekujemo te do po' noci s novim nikomiVar je napisao/la:Eto da se i ja pozdravim s rajom, sad kad dođe taj s vrha prvo će mene banovat', pa sve ostale..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ocekujemo te do po' noci s novim nikomiVar je napisao/la:Eto da se i ja pozdravim s rajom, sad kad dođe taj s vrha prvo će mene banovat', pa sve ostale..
Pa nije on ja da se vraca 82 putaEdenHazard je napisao/la:ocekujemo te do po' noci s novim nikomiVar je napisao/la:Eto da se i ja pozdravim s rajom, sad kad dođe taj s vrha prvo će mene banovat', pa sve ostale..
Garant je to razlog sto bi i ti da karas.Marsal je napisao/la:Pa ja sam se pomirio s tim da kad i ako se budem ženio da će me zapast neka koja je imala barem 2-3 hebača prije mene, pa što i ja ne bi mogao onda?
Sve zavisi u kojoj je godini upoznas/ozenisSteph je napisao/la:2-3 **** su i ok, zamisli 20?![]()
Uostalom kakva ženidba
E nek smo mi postenjacineSteph je napisao/la:Koga oženit' drug? Ovo sve od zla oca od gore matere, kurcožderke obične, ubila nas je ova emancipacija.
Ocami nabavit detektor laži i prije ženidbe na detektor malo propitat je, koja bude najmanja qurava nju oženit.Steph je napisao/la:Koga oženit' drug? Ovo sve od zla oca od gore matere, kurcožderke obične, ubila nas je ova emancipacija.
Brate, koliko one cijene svoje međunožje toliko i ja cijenim njih, jednostavno.PatrickBateman je napisao/la:E nek smo mi postenjacineSteph je napisao/la:Koga oženit' drug? Ovo sve od zla oca od gore matere, kurcožderke obične, ubila nas je ova emancipacija.
A kol'ko ti cijenis svoje ? Bil ka.ro sta god se ponudi ili bi odbio da ti pridje neki average da ganjas neku bolju ?Steph je napisao/la:Brate, koliko one cijene svoje međunožje toliko i ja cijenim njih, jednostavno.PatrickBateman je napisao/la:E nek smo mi postenjacineSteph je napisao/la:Koga oženit' drug? Ovo sve od zla oca od gore matere, kurcožderke obične, ubila nas je ova emancipacija.
EvoMene je napisao/la:Ključ koji otključava svaku bravu je dobar ključ. Brava koju otključa svaki ključ je loša brava.![]()
Upravo si sebi osigurao ostanak u Međedima iako me pritišću sa svih strana da te šutnem.Donnie Darko je napisao/la:Ima finih cura, samo sto muski nemaju strpljena da cekaju iste da im rasire noge.
Ili ih traze po klubovima i kafanama. Posjetite nekad biblioteku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.