FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 03 dec 2009, 20:38

sarajlija89 je napisao/la: naci dzeko ziri...skoro publika :lol:
tako ce i biti. :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 dec 2009, 20:39

To sad kad su vidjeli da Skoro 100 posto osvaja nije vise Citaoci sportsport.ba biraju nego neko drugi nema veze opet je SKORO NAJJACI :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 dec 2009, 20:41

Daj ba citajte hebo ga tito,eto iznad vam je objasnjeno nemorate po 15 puta jedno te isto pitati...

dvije su vrste nagrade nagrada posjetioca stranice,i glavna nagrada zirija...

Molim vas sa ovim zavrsite sa diskusijom vezano za ovu nagradu...necemo 300 puta pitati i objasnjavati iste stvari
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 dec 2009, 20:44

miky_hz je napisao/la:Daj ba citajte hebo ga tito,eto iznad vam je objasnjeno nemorate po 15 puta jedno te isto pitati...

dvije su vrste nagrade nagrada posjetioca stranice,i glavna nagrada zirija...

Molim vas sa ovim zavrsite sa diskusijom vezano za ovu nagradu...necemo 300 puta pitati i objasnjavati iste stvari
Skonto sam hvala ti :mrgreen: :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 dec 2009, 20:45

nego da mi glasamo za alena....hhhhh :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 04 dec 2009, 00:11

4.10.2009 - 4.12.2009

Pocivaj u miru Vedrane !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 04 dec 2009, 00:15

RIP Vedrane

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 04 dec 2009, 10:49

Zike_HzSa je napisao/la: 4.10.2009 - 4.12.2009

Pocivaj u miru Vedrane !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 10:50

Pocivaj u miru Vedrane !

R.I.P. PULJA
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 10:59

Ako nekada odem iz Sarajeva, biće to za velike pare

U posljednjem kolu Premijer lige BiH igranom prošlog vikenda, Sarajevo je u Banjoj Luci pobijedilo minimalnim rezultatom 1:0, u vjerovatno najvažnijoj utakmici jeseni, ako ne i cijele sezone. Gol odlike postigao je, iako ima tek 24 godine, starosjedilac na Koševu, Muhamed Džakmić. Povukao je loptu sa sredine terena, prišao kaznenom prostoru Borca i raspalio svom snagom. Lopta je završila u rašljama golmana Starčevića. Tako je jedan od najboljih pojedinaca u ovoj polusezoni, što u domaćem prvenstvu, što u utakmicama pretkola Eurolige, krunisao jesen na najbolji mogući način. I on sam kaže da bolje nije moglo završiti po Sarajevo.

- Ne pamtim da smo se nakon teških euro-nastupa ikad brže vratili, što u narodu kažu, iz «mrtvih». Sarajevo, ali i većina naših klubova, po pravilu dožive nagli pad u domaćem prvenstvu nakon nastupa u nekom od euro- kupova pa završe na dnu tabele, da bi se u proljeće nekako vadili - ističe Džakmić u razgovoru za «San Sport».

Ovaj put Sarajevo je izbjeglo tu sudbinu. Džakmić navodi razlog:

- Imamo strašan timski karakter, iskusna smo ekipa i mislim da smo postavili nove granice kada su nastupi naših klubova u Evropi u pitanju.

Ipak, razlozi turbulentne polusezone «bordo tima» po mišljenju veznjaka Sarajeva ne leže samo u evropskim obavezama.

- Kada igrate protiv evropskih ekipa imate prilično pošteno suđenje i kod kuće i na strani. Međutim, na gostovanjima na našim stadionima, morate igrati protiv više protivnika kao što su sudije, pomoćnici, delegati, kontrolori, a da ne govorim o nekim navijačkim grupama koje vas dočekaju doslovce na nož.

Povratak Alena Škore na teren je bio posebno važan za tim.

- Škoro je popunio najveću rupu u našoj igri, onu u napadu gdje realno oskudjevamo. Pored njega tu su još samo povrijeđeni Avdić i Jahović koji su, iako roviti, uspjeli postići neke od najvažnijih golova ove sezone.

Sa Sarajevom u Premijer ligi BiH Džakmić nastupa već sedmu sezonu.

- Uz Alaima, mislim da jedino ja nisam išao nigdje u posljednjih šest - sedam sezona. Čak ni na posudbu. Hvala Bogu i igrao sam. Kod svakog sam se trenera iznova dokazivao i uspio sam. Pored nas dvojice tu je prilično dugo i Emir Janjoš.

Fudbalom se, kaže, počeo baviti odmah po završetku rata.

- Imao sam 10 godina kada me je 1995. godine amidža odveo na prvi trening. I otac mi se bavio sportom. Ali on nije mnogo uticao na mene niti me forsirao da treniram fudbal. To je bila isključivo moja odluka.

S obzirom da je dijete Koševa Džakmić je promijenio jako mnogo trenera. Kaže da mu je u karijeri svaki pomogao na svoj način.

- Prvi trener mi je bio profesor Munir Talović. Sjećam se, trenirali smo na šljaci pomoćnog terena na Koševu. Nešto duže vremena sam proveo kod Abdulaha Oruča, Ise Bajrovića, Salke Nikšića... Kad sam 2003. godine kao 18 - godišnjak prešao u prvi tim Sarajeva, tamo me dočekao Agim Nikolić.

Prvu ozbiljniju šansu za igranje dobio je kada se povrijedio Alen Bašić koji je također igrao zadnjeg veznog.

- Najviše sam se naigrao kod Husrefa Musemića, a sada i kod Mehmeda Janjoša.

Džakmić je vrlo često igrač zadatka. Markirao je mnoge sjajne veznjake i kreatore igre protivnika. Jedan od njih ga je posebno fascinirao.

- Ne samo meni nego i kompletnom našem veznom redu najviše muke na jednoj utakmici zadao je Argentinac Rajmundo Peralta iz Kluža s kojim smo ljetos igrali u doigravanju za ulazak u Euroligu. Kakva je to samo igračina! Ali ipak, nije se naigrao ni na Koševu, a ni u Rumuniji.

Muhamed ne voli gubiti, pogotovo ne u «vječitim derbijima».

- Bilo je i pobjeda i poraza protiv Evropljana, kijevskog Dinama, Rapida, Genka, Helsingborga, a da ne govorim o nesretnom Klužu. Ipak, poraz u derbijima od Želje je puno teži. Možda ne svima, ali nama igračima koji smo ponikli u ovom gradu i ovom klubu jeste. Mi znamo šta to znači za nas, za klub, za navijače bez kojih smo niko i ništa.

Ugovor mu traje još godinu i pol. Ponuda s vana je bilo, ali...

- Ne želim da idem iz Sarajeva za sitan novac, pa da onda završim kao veliki broj naših igrača, na klupi i u nemilosti nekog trenera. Meni je u Sarajevu dobro, a ako bih negdje i otišao gledao bih da to bude veoma jak transfer kako bi zaradili i klub i ja - rekao je «SanSport» ovaj izvrsni veznjak Sarajeva, koji uprkos konstatno dobrim partijama još nikada nije zavrijedio pažnju nekog od selektora našeg nacionalnog tima.

Ineresantno da je Džakmić rođen 23. avgusta 1985. godine, što je po horoskopu granica između Lava i Djevice. Ako je suditi po velikoj borbenosti i igri «do kosti» na zelenom travnjaku, onda mu znak Lava mnogo više odgovara.

M. Kadić

Voli Adisu i vozi Korada

U privatnom životu Džakmić je dosta jednostavan i običan momak. Neki specijalan hobi kaže, nema. U slobodno vrijeme voli pročitati neku vjersku knjigu, ali i prošetati s djevojkom Adisom ili je ipak provozati u svom Koradu.

- Hodamo već pola godine i lijepo nam je. Iako je «Korado» sportsko auto, nisam ljubitelj prebrze vožnje, a ni moja djevojka - kaže Džakmić. Kaže za sebe i da nije neki veliki gurman, mada nakon povratka s nekog od gostovanja van zemlje, uvijek prvo s djevojkom ode na Baščaršiju - na ćevape. izvor San
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 dec 2009, 11:07

SJEVER PAMTI TE...PULJICU VEDRANE

[youtube][/youtube]

R.I.P 4.10. - 4.12.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 04 dec 2009, 11:12

Mirza_Hordas je napisao/la:Ako nekada odem iz Sarajeva, biće to za velike pare

U posljednjem kolu Premijer lige BiH igranom prošlog vikenda, Sarajevo je u Banjoj Luci pobijedilo minimalnim rezultatom 1:0, u vjerovatno najvažnijoj utakmici jeseni, ako ne i cijele sezone. Gol odlike postigao je, iako ima tek 24 godine, starosjedilac na Koševu, Muhamed Džakmić. Povukao je loptu sa sredine terena, prišao kaznenom prostoru Borca i raspalio svom snagom. Lopta je završila u rašljama golmana Starčevića. Tako je jedan od najboljih pojedinaca u ovoj polusezoni, što u domaćem prvenstvu, što u utakmicama pretkola Eurolige, krunisao jesen na najbolji mogući način. I on sam kaže da bolje nije moglo završiti po Sarajevo.

- Ne pamtim da smo se nakon teških euro-nastupa ikad brže vratili, što u narodu kažu, iz «mrtvih». Sarajevo, ali i većina naših klubova, po pravilu dožive nagli pad u domaćem prvenstvu nakon nastupa u nekom od euro- kupova pa završe na dnu tabele, da bi se u proljeće nekako vadili - ističe Džakmić u razgovoru za «San Sport».

Ovaj put Sarajevo je izbjeglo tu sudbinu. Džakmić navodi razlog:

- Imamo strašan timski karakter, iskusna smo ekipa i mislim da smo postavili nove granice kada su nastupi naših klubova u Evropi u pitanju.

Ipak, razlozi turbulentne polusezone «bordo tima» po mišljenju veznjaka Sarajeva ne leže samo u evropskim obavezama.

- Kada igrate protiv evropskih ekipa imate prilično pošteno suđenje i kod kuće i na strani. Međutim, na gostovanjima na našim stadionima, morate igrati protiv više protivnika kao što su sudije, pomoćnici, delegati, kontrolori, a da ne govorim o nekim navijačkim grupama koje vas dočekaju doslovce na nož.

Povratak Alena Škore na teren je bio posebno važan za tim.

- Škoro je popunio najveću rupu u našoj igri, onu u napadu gdje realno oskudjevamo. Pored njega tu su još samo povrijeđeni Avdić i Jahović koji su, iako roviti, uspjeli postići neke od najvažnijih golova ove sezone.

Sa Sarajevom u Premijer ligi BiH Džakmić nastupa već sedmu sezonu.

- Uz Alaima, mislim da jedino ja nisam išao nigdje u posljednjih šest - sedam sezona. Čak ni na posudbu. Hvala Bogu i igrao sam. Kod svakog sam se trenera iznova dokazivao i uspio sam. Pored nas dvojice tu je prilično dugo i Emir Janjoš.

Fudbalom se, kaže, počeo baviti odmah po završetku rata.

- Imao sam 10 godina kada me je 1995. godine amidža odveo na prvi trening. I otac mi se bavio sportom. Ali on nije mnogo uticao na mene niti me forsirao da treniram fudbal. To je bila isključivo moja odluka.

S obzirom da je dijete Koševa Džakmić je promijenio jako mnogo trenera. Kaže da mu je u karijeri svaki pomogao na svoj način.

- Prvi trener mi je bio profesor Munir Talović. Sjećam se, trenirali smo na šljaci pomoćnog terena na Koševu. Nešto duže vremena sam proveo kod Abdulaha Oruča, Ise Bajrovića, Salke Nikšića... Kad sam 2003. godine kao 18 - godišnjak prešao u prvi tim Sarajeva, tamo me dočekao Agim Nikolić.

Prvu ozbiljniju šansu za igranje dobio je kada se povrijedio Alen Bašić koji je također igrao zadnjeg veznog.

- Najviše sam se naigrao kod Husrefa Musemića, a sada i kod Mehmeda Janjoša.

Džakmić je vrlo često igrač zadatka. Markirao je mnoge sjajne veznjake i kreatore igre protivnika. Jedan od njih ga je posebno fascinirao.

- Ne samo meni nego i kompletnom našem veznom redu najviše muke na jednoj utakmici zadao je Argentinac Rajmundo Peralta iz Kluža s kojim smo ljetos igrali u doigravanju za ulazak u Euroligu. Kakva je to samo igračina! Ali ipak, nije se naigrao ni na Koševu, a ni u Rumuniji.

Muhamed ne voli gubiti, pogotovo ne u «vječitim derbijima».

- Bilo je i pobjeda i poraza protiv Evropljana, kijevskog Dinama, Rapida, Genka, Helsingborga, a da ne govorim o nesretnom Klužu. Ipak, poraz u derbijima od Želje je puno teži. Možda ne svima, ali nama igračima koji smo ponikli u ovom gradu i ovom klubu jeste. Mi znamo šta to znači za nas, za klub, za navijače bez kojih smo niko i ništa.

Ugovor mu traje još godinu i pol. Ponuda s vana je bilo, ali...

- Ne želim da idem iz Sarajeva za sitan novac, pa da onda završim kao veliki broj naših igrača, na klupi i u nemilosti nekog trenera. Meni je u Sarajevu dobro, a ako bih negdje i otišao gledao bih da to bude veoma jak transfer kako bi zaradili i klub i ja - rekao je «SanSport» ovaj izvrsni veznjak Sarajeva, koji uprkos konstatno dobrim partijama još nikada nije zavrijedio pažnju nekog od selektora našeg nacionalnog tima.

Ineresantno da je Džakmić rođen 23. avgusta 1985. godine, što je po horoskopu granica između Lava i Djevice. Ako je suditi po velikoj borbenosti i igri «do kosti» na zelenom travnjaku, onda mu znak Lava mnogo više odgovara.

M. Kadić

Voli Adisu i vozi Korada

U privatnom životu Džakmić je dosta jednostavan i običan momak. Neki specijalan hobi kaže, nema. U slobodno vrijeme voli pročitati neku vjersku knjigu, ali i prošetati s djevojkom Adisom ili je ipak provozati u svom Koradu.

- Hodamo već pola godine i lijepo nam je. Iako je «Korado» sportsko auto, nisam ljubitelj prebrze vožnje, a ni moja djevojka - kaže Džakmić. Kaže za sebe i da nije neki veliki gurman, mada nakon povratka s nekog od gostovanja van zemlje, uvijek prvo s djevojkom ode na Baščaršiju - na ćevape. izvor San
Muhamed Dzakmic jedan od najboljih igraca Sarajeva svaka ti cast na vjernosti bordo boji
sigurno si sada jos veci u ocima sjevera
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 11:42

alen škoro i dalje na vodećoj poziciji :D :D glasajte pitari i hordaši 8-)

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 04 dec 2009, 11:48

sta je ono nako ljudima krivo sto je skorinjo prvi
HZSA87

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 11:51

Mehmed Janjoš stažira u Crvenoj zvezdi

Mehmed Janjoš dao je odmor fudbalerima Sarajeva, a njihov trener, čini se, neće pauzirati. Kako nam je jučer rekao, sprema se za odlazak u Beograd.

- Idem u Crvenu zvezdu, gdje ću stažirati 15 dana u okviru programa za profi-licencu. Moram iskoristiti ovu pauzu kako bih i tu obavezu riješio - kaže Janjoš.

Prema njegovim riječima, daleko je od toga da će to biti dani kada neće biti uključen u događaje u vezi sa svojim timom.

- Bit ću stalno na vezi s klubom. Svi igrači se do 15. decembra trebaju izjasniti o svojim željama. Svi su pod ugovorom, ali teško će biti zadržati nekoga ko nađe inozemni angažman. Uglavnom, želimo na vrijeme imati čistu sliku - naglašava prvi trener Sarajeva.

Posljednje igre Sarajeva dale su nadu navijačima, a čini se da Janjoš zna šta je ključ uspjeha.

- Prijelazni rok traje cijeli januar. Moramo pokušati sastaviti ekipu koja će izboriti Evropu. Mislim da je još rano govoriti o pojačanjima, ali najviše bih volio da zadržimo sadašnji sastav na okupu i onda vidimo šta možemo nadograditi - zaključuje Janjoš.

Emirov odlazak u Norvešku

Kako nam je rekao Mehmed Janjoš, najavljeni odlazak prvotimca Sarajeva, njegovog sina Emira, u norveški Hil Harstad još nije definitivan.

- Postoji mogućnost da se to ostvari. Sve je u fazi dogovora i trebalo bi se definitivno znati narednih dana - kaže Mehmed Janjoš.

ako ode janjoš ja želim mu puno sreće u nastavku karijere, posebno ću se sječati njegovih škarica protiv orašja
[youtube][/youtube]

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 dec 2009, 12:47

Pocivaj u miru Vedrane !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 dec 2009, 12:48

ČAMPARA TITULU VIDI NA KOŠEVU

Jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi BiH je fudbaler Sarajeva, Jasmin Čampara.

Mnogi su bili skeptični kada mu je trener Mehmed Janjoš davao šansu, ali on ju je iskoristio na najbolji mogući način. Ovog napadača krasi brzina i dobra tehnika, a odbrambenim igračima stvara velike probleme. Kada je Sarajevo potpisalo ugovor sa Čamparom, bio je to odličan potez uprave sa Koševa.

Kako ste zadovoljni prvom sezonom kao profesinalni nogometaš?

"Prva sezona je protekla fenomenalno. Ustalio sam se u prvih 18, što je u ovoj ekipi stvarno teško. Razlika je ogromna u odnosu na omladinski pogon i mogu reći da mi se ostvario dječački san kada sam potpisao za Sarajevo. Postigao sam i prvi pogodak za prvi tim, kada smo igrali na Koševu i taj trenutak ne mogu opisati. Bio sam toliko sretan, da nisam znao gdje bih prije trčao".

Da li ste zadovoljni uslovima u Sarajevu?

"Uslovi su više nego korektni što se tiče obaveza kluba prema nama igračima, a najljepša stvar u čitavoj priči je odnos između igrača. Stvarno sam prezadovoljan u klubu i drago mi je da sam u jednom od najvećih klubova na ovim prostorima".

Koliko Sarajevo može ove sezone?

"Realno, sigurno smo najbolja ekipa u državi i, po mom mišljenju, sve osim titule bi bilo iznenađenje. Pokazali smo da smo najjači, pogotvo u zadnjim utakmica kada smo pobijedili Želju i Borac. Na proljeće imamo i laganiji raspored, tako da je realno očekivati titulu na Koševu".

Da li se nadaš pozivu u mladu reprezentaciju?

"Naravno da priželjkujem poziv u mladu reprezentaciju. Imamo solidnu ekipu i u skorije vrijeme se nadam nastupima u mladoj selekciji. Vjerujem u sebe i mislim da mogu odgovoriti zahtjevima selektora", rekao je nadareni napadač Sarajeva za SportSport.ba.

Bice nesto od njeg...protiv rudara kad je uso odusevio me...kako je samo brz i jak...ma samo nasu djecu forsirat ;)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 04 dec 2009, 13:07

sarajlija89 je napisao/la:ČAMPARA TITULU VIDI NA KOŠEVU

Jedno od prijatnijih iznenađenja ove sezone u Premijer ligi BiH je fudbaler Sarajeva, Jasmin Čampara.

Mnogi su bili skeptični kada mu je trener Mehmed Janjoš davao šansu, ali on ju je iskoristio na najbolji mogući način. Ovog napadača krasi brzina i dobra tehnika, a odbrambenim igračima stvara velike probleme. Kada je Sarajevo potpisalo ugovor sa Čamparom, bio je to odličan potez uprave sa Koševa.

Kako ste zadovoljni prvom sezonom kao profesinalni nogometaš?

"Prva sezona je protekla fenomenalno. Ustalio sam se u prvih 18, što je u ovoj ekipi stvarno teško. Razlika je ogromna u odnosu na omladinski pogon i mogu reći da mi se ostvario dječački san kada sam potpisao za Sarajevo. Postigao sam i prvi pogodak za prvi tim, kada smo igrali na Koševu i taj trenutak ne mogu opisati. Bio sam toliko sretan, da nisam znao gdje bih prije trčao".

Da li ste zadovoljni uslovima u Sarajevu?

"Uslovi su više nego korektni što se tiče obaveza kluba prema nama igračima, a najljepša stvar u čitavoj priči je odnos između igrača. Stvarno sam prezadovoljan u klubu i drago mi je da sam u jednom od najvećih klubova na ovim prostorima".

Koliko Sarajevo može ove sezone?

"Realno, sigurno smo najbolja ekipa u državi i, po mom mišljenju, sve osim titule bi bilo iznenađenje. Pokazali smo da smo najjači, pogotvo u zadnjim utakmica kada smo pobijedili Želju i Borac. Na proljeće imamo i laganiji raspored, tako da je realno očekivati titulu na Koševu".

Da li se nadaš pozivu u mladu reprezentaciju?

"Naravno da priželjkujem poziv u mladu reprezentaciju. Imamo solidnu ekipu i u skorije vrijeme se nadam nastupima u mladoj selekciji. Vjerujem u sebe i mislim da mogu odgovoriti zahtjevima selektora", rekao je nadareni napadač Sarajeva za SportSport.ba.

Bice nesto od njeg...protiv rudara kad je uso odusevio me...kako je samo brz i jak...ma samo nasu djecu forsirat ;)
Jarane njega guraju opasno, vjeruj.Meni je samo krivo kada vidim da neki Čampara uspije, a hiljadu boljih igrača je bilo i u Sarajevu i u Želji i u Bubamari, to što se tiče grada Sarajeva.A Čampara je tipični intereseđija vjeruj, to je momak koji je trenirao u Sarajevu, pa Želji, pa opet Sarajeva, momak je nevjerovatna ljiga od čovjeka kojeg boli urac i za Sarajevo i Želju, znam ga dugo taj se piša i po Sarajevu i Želji, nikad nije bio ni na jednoj utakmici, samo su mu u glavi pare i taj prvu priliku koju dobije da se ispari, će šutnuti Sarajevo.Ovo je tačno 100%, ali nisu svi kao on, braća Handžić, Kadić, Ćomor su skroz drugačiji od njega i oni istinski vole Sarajevo.Jes da sam ja navijač Želje i da ne mi trebao o vašim igračima pisati, al moram jer ko što će se on odnsiti prema Sarajevu, tako isto će se odnsositi i prema našem državnom dresu, ako dođe do njeg, a nadam se da neće, jer takvim ljigama nije mjesto u svetom dresu.
A ako te zanima mogu ti reći da je budućnost Sarajeva bila Handžić(Žilina), Anes Haordić(Češka), ako si gledao zadnju tekmu mlade repke protiv velsa, to je onaj igrač što je pravio dar mar i što je dao dva gola, Damir Šovšić i njega su pustili iz Sarajeva sada igra u Zagrebu, i kako ja znam Vugrinec ga nagovara da zaigra za Hrvatsku, jer je momak velika nada, Toni Markić koji je sada u Borcu i bolji je od njega za klasu, Dalibor Panđa, to su igrači za koje se znalo da će biti igrači i da su najbolji, al problem je što ih uprava ne zadržava, jer valja babine sinove poput Čampare progurat u prvi tim.Da ne bude zabune ja ne napadam Sarajevo, jer se ovo isto dešava i u Želji, možda još gore, problem je što mi izgubimo hiljade i hiljade igrače zbog nesposobnosti naših "trenera" koji bi bili u najmanju ruku u rangu sa Salihovićem, Ibiševićem......
Strauss Junior

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 dec 2009, 14:26

Evo pored Janjos blizu odlaska su Dzakmic i Jahovic Dzakmicov menadjer zeli da Dzakmic po svaku cijenu ode a Jahovic nezadovoljan statusom mislim da Jahovic zasluzuje vise prilike pa sjetite se kad nas je vadio protiv Spartaka sad protiv Zelje pa i proti Cluja u prvoj utakmici kad je Kone isao sam na Alaima i on se iz napada vratio jedini stigao Kone i sa ledja ga polomio sreca pa mu je sudija dao samo zuti karton :mrgreen: :mrgreen:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 dec 2009, 14:36

Gerrard je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Evo pored Janjos blizu odlaska su Dzakmic i Jahovic Dzakmicov menadjer zeli da Dzakmic po svaku cijenu ode a Jahovic nezadovoljan statusom mislim da Jahovic zasluzuje vise prilike pa sjetite se kad nas je vadio protiv Spartaka sad protiv Zelje pa i proti Cluja u prvoj utakmici kad je Kone isao sam na Alaima i on se iz napada vratio jedini stigao Kone i sa ledja ga polomio sreca pa mu je sudija dao samo zuti karton :mrgreen: :mrgreen:
Mislim da su ovo samo spekulacije , tako da ne treba uzimati sa ozbiljom ... usput mislim da je Hamzagic bio taj koji je srusio igraca Cluja sa ledja kada nije dobio crveni karton ... i takodjer nije bio Cone nego onaj mladic koji je visok preko 190 i kad je krenuo prema golu ja sam mislio da ce probiti i mrezu i Alaima :mrgreen:
To za Konea sam lupio ali sam 100 posto uvjeren da je bio Jahovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neznam opet bilo je davno mozda sam se i zbunio :mrgreen: :mrgreen: nije bitno ali opet sam za njegov ostanak i protiv Zrinjskog je bio pola njegov go jer ju je on prethodno nako lijepo smirio i nakraju promasio :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, kogmagie46, Tatamata1946, Zigazaga i 47 gostiju.