Pa meni se cini ko fin potez, jer su navikli vec na krilnog centra da suta trice i stvara prostor Pekovicu pod kosem..LenBias je napisao/la:prica se kako bi nam mirza mogao promjeniti sredinu, navodno je minnesota zainteresovanakako vam se to cini, istina dosta slabiji tim od netsa i kada se gleda u buducnost i sada ali mislim da promjena tima i ne bi bio los potez po mirzu, istina dosta zavisi od toga ko bi otisao i dosao u minnesotu ali ovako na prvu ne zvuci lose
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Off-Season
Ove sezone dvije utakmice regularnog dijela prvenstva van USA/Canada:
Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs 4. decembra u Mexico City-ju
Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets 16. januara u O2 Areni u Londonu.
Minnesota Timberwolves vs San Antonio Spurs 4. decembra u Mexico City-ju
Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets 16. januara u O2 Areni u Londonu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pitanje kolko bi se on naigrao ako Love bude zdrav
Ipak je to jedan od boljih na svojoj poziciji, lakse je izbaciti u Netsima Evansa iz rotacije nego Lovea. Po meni bi to bio los potez i vjerovatno je supljak.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Pitanje kolko bi se on naigrao ako Love bude zdravIpak je to jedan od boljih na svojoj poziciji, lakse je izbaciti u Netsima Evansa iz rotacije nego Lovea. Po meni bi to bio los potez i vjerovatno je supljak.
a i derrick williams igra na 4
njega ce najvjerojatnije trejdatifilip13 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pitanje kolko bi se on naigrao ako Love bude zdravIpak je to jedan od boljih na svojoj poziciji, lakse je izbaciti u Netsima Evansa iz rotacije nego Lovea. Po meni bi to bio los potez i vjerovatno je supljak.
Teletovic bi po meni bio dobra zamjena Love-u
Kad smo kod mirnog

- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da je Minnesota zainteresovana. Bijelac je pobogu.
zato sam i napisao da zavisi dosta od toga ko bi dosao i otisao, love i derrick su moguci za odlazakfilip13 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pitanje kolko bi se on naigrao ako Love bude zdravIpak je to jedan od boljih na svojoj poziciji, lakse je izbaciti u Netsima Evansa iz rotacije nego Lovea. Po meni bi to bio los potez i vjerovatno je supljak.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Donnie Darko je napisao/la:Naravno da je Minnesota zainteresovana. Bijelac je pobogu.
So true
Donnie Darko je napisao/la:Naravno da je Minnesota zainteresovana. Bijelac je pobogu.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,odlicna zamjena koja bi igrala max 10min iza Lovea,dok u paru ne bi mogli igrati...andro234 je napisao/la:njega ce najvjerojatnije trejdatifilip13 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pitanje kolko bi se on naigrao ako Love bude zdravIpak je to jedan od boljih na svojoj poziciji, lakse je izbaciti u Netsima Evansa iz rotacije nego Lovea. Po meni bi to bio los potez i vjerovatno je supljak.
Teletovic bi po meni bio dobra zamjena Love-u
http://www.nbaserbia.com/vesti/4221/mel ... olja-ikada" onclick="window.open(this.href);return false;
filip13 je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/4221/mel ... olja-ikada
Kad vidim Darko Miličić 2 pick

Skauting odličan. Ja bi tužio osobe koji su odlučile da njega biraju.
- adriano_leite
- Kontakt:
Marc Stein @ESPNSteinLine 1m
Thomas Robinson to Cavs for No. 19 pick. Thomas Robinson to Bulls for No. 20. Word is both of those scenarios are on table for Rockets
Thomas Robinson to Cavs for No. 19 pick. Thomas Robinson to Bulls for No. 20. Word is both of those scenarios are on table for Rockets
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Hmmmm da li to znaci da cemo amnestirati Boozera ili Robinsona gurat na centra.adriano_leite je napisao/la:Marc Stein @ESPNSteinLine 1m

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Zavisi kome od nas dodje, mada mislim da vi imate vise sanse, iako je nas pick bolji, ali njima treba manja plata, a sve je to u 5 deka, tako da bi vrlo lako mogao kod vas (ako je istina da Rocketsi imaju ponude od vas i od nas). Moguce je da ce se Gibsona gurnuti na centra, a T-Rob da bude PF. Ja bih ipak volio da ovaj momak ode negdje, gdje ce biti starter i da pokaze sav svoj potencijal.BIHfan je napisao/la:Hmmmm da li to znaci da cemo amnestirati Boozera ili Robinsona gurat na centra.adriano_leite je napisao/la:Marc Stein @ESPNSteinLine 1m
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Cavsi ponudili 1. pik NOP-ima za Vasquez-a, 6. pik i pik prve runde sljedece godine..
Pickica,al hajd bar nam je ostavio pick prve runde...LenBias je napisao/la:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako Clippersi budu igrali prema ocekivanjima, to će biti neki visok pick, iznad 20-tog sigurno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.