dr.van nostrand je napisao/la:![]()
http://www.24sata.hr/nogomet/srbi-se-na ... dne-320961" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dr.van nostrand je napisao/la:![]()
http://www.24sata.hr/nogomet/srbi-se-na ... dne-320961" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti ne shvataš jednu činjenicu koja je ovdje presudna, a to je politički kapacitet. Ne možeš očekivat da neko kome je u interesu da blokira nešto a onda govori da ne funkcioniše, dobije ono što želi. Svi mi znamo šta ko ovdje želi i šta su krajnji ciljevi, nismo djeca. Ali nemoj mislit da će neko nasjest' na tu priču o neefikasnosti. Jer nije rješenje samo u razilaženju, mi recimo rješenje neefikasnosti vidimo u tome što ćemo vama uzet pravo glasa, pa više neće biti neefikasnosti. Naravno da nemamo politički kapacitet za to, kao što ni vi nemate za bilo kakvo odvajanje vašeg FS i uključivanje u FIFA-u. Kosovo (do mosta na Ibru), Transdnjestarska Republika, Abhazija i Južna Osetija su države u punom kapacitetu i nedostaje im samo međunarodno priznanje, a svejedno nemaju pravo na članstvo u UEFA-i i FIFA-i. Tvoj entitet nije ni na tragu toga pa očekujete takvo nešto. Bojim se da ćete se načekati.Bijeljina055 je napisao/la:Pricaj te vi sta hocete,ali je ovo medju prvim koracima za ukljucenje FSRS pod okrilje UEFA I FIFA takmicenja,jel mi kao podjeljena drustva necemo moci jos dugo funkcionisati.To se moze primjetiti i po ovim razlicitim stavovima o odigravanju utakmice Republike Srpske i Srbije,kao i stavovima zasto reprezentacija BIH koja navodno predstavlja cijelu BIH nikada nije odigrala neku utakmicu u B.Luci,Bijeljini,Mostaru ili Sirokom.
Jeli vi sami sebi vjerujete kad ove gluposti iznosite? Na kojoj utakmici je iko ista protiv Srba skandiro? Nije dobro kad pocnes sam sebi lagat i jos u to vjerovat...Bijeljina055 je napisao/la: Jesili se ikada zapitao ko moze da navija za repku kod cijih su navijaca glavna obiljezja ljiljani,gdje su glavna skandiranja u... Srbina,gdje se Srbi nazivaju c....... itd.ko
POD HITNO na liječenje!Sutra rano da se javiš dr.Brigiću,bičeš primljen!Bijeljina055 je napisao/la:Pricaj te vi sta hocete,ali je ovo medju prvim koracima za ukljucenje FSRS pod okrilje UEFA I FIFA takmicenja,jel mi kao podjeljena drustva necemo moci jos dugo funkcionisati.To se moze primjetiti i po ovim razlicitim stavovima o odigravanju utakmice Republike Srpske i Srbije,kao i stavovima zasto reprezentacija BIH koja navodno predstavlja cijelu BIH nikada nije odigrala neku utakmicu u B.Luci,Bijeljini,Mostaru ili Sirokom.
To ne znači ništa. Imaš primjere Hrvatske ili Azerbejdžana kao država sa teritorijalnim diskontinuitetom.gruezi je napisao/la:Bijeljina jel ti shvatas da rs uoste nije spojen teritorij covjece jel ti shvatas da je brcko totalno van nadleznosti rs I da je time onemogucena bilo kakva segragacija...tovi svi znate u podsvijesti ali I dalje obmanjujete sebe da bi se jednog dana mogli odvojit kao da se vi tu sami pitate...rs nikada nece moci igrati u uefa takmicenjima jer onda bi I juzni tirol,sandzak,vojvodina,presevska dolina itd trazili da igraju ...pa jedna katalonija koja je drzava stotinama godina sa posebnom kulturom jezikom itd nemoze da igra a da se vama dozvoli...koji umovi majko draga....
maho_sa je napisao/la:I mi smo tvoji i ti si naš. Ja sam vas lično prihvatio a ti dobro znaš da se RS ne može porediti sa Katalonijom ili Kosovom. I to iz vrlo jednog jednostavnog razloga, nema nikakav kontinuitet, niti je ikada bila suvereni i samostalni teritorij. Nećemo naglašavati kako je nastao, humano i civilizovano. Ipak ću ti ponoviti osnovno gradivo: BiH je bila prije SFRJ, djelila je suverenitet sa svim ostalim republikama (pa i sa tom tvojom Srbijom), spominje se hiljadama godina.
Odigrajte tu utakmicu, uživajte, pjevajte Bože pravde i veselite se, samo nemojte pretjerivati.
Nije ni mjesto ni vrijeme da pričamo o imenu mog grada.Neutral je napisao/la:Drago mi je. Fali ti puni naziv lokacije
Igra Katalonija utakmice, nisi informisan.gruezi je napisao/la:Bijeljina jel ti shvatas da rs uoste nije spojen teritorij covjece jel ti shvatas da je brcko totalno van nadleznosti rs I da je time onemogucena bilo kakva segragacija...tovi svi znate u podsvijesti ali I dalje obmanjujete sebe da bi se jednog dana mogli odvojit kao da se vi tu sami pitate...rs nikada nece moci igrati u uefa takmicenjima jer onda bi I juzni tirol,sandzak,vojvodina,presevska dolina itd trazili da igraju ...pa jedna katalonija koja je drzava stotinama godina sa posebnom kulturom jezikom itd nemoze da igra a da se vama dozvoli...koji umovi majko draga....
Gdje da odigraju utakmicu, gdje da docekaju recimo reprezentaciju GrckeBijeljina055 je napisao/la:Pricaj te vi sta hocete,ali je ovo medju prvim koracima za ukljucenje FSRS pod okrilje UEFA I FIFA takmicenja,jel mi kao podjeljena drustva necemo moci jos dugo funkcionisati.To se moze primjetiti i po ovim razlicitim stavovima o odigravanju utakmice Republike Srpske i Srbije,kao i stavovima zasto reprezentacija BIH koja navodno predstavlja cijelu BIH nikada nije odigrala neku utakmicu u B.Luci,Bijeljini,Mostaru ili Sirokom.
Pa igra prijateljske, vidiš da je ovaj napisao kako je ovo fin uvod u primanje FSRS u članstvo Fife i igranje utakmicaEvoMene je napisao/la:
Igra Katalonija utakmice, nisi informisan.
Gdje to u RS ima tribinaNeutral je napisao/la:Mogu zamisliti kako će to izgledati na tribinama
20000 ljudi sa ovim!!!Neutral je napisao/la:Mogu zamisliti kako će to izgledati na tribinama
sta ovo pise na salu?Bijeljina055 je napisao/la:20000 ljudi sa ovim!!!Neutral je napisao/la:Mogu zamisliti kako će to izgledati na tribinama
http://static.kupindoslike.com/SAL-REPU ... 919310.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://static.kupindoslike.com/SAL-REPU ... 919309.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sal je inace dosta dugacak i sa jedne i sa druge strane pise Republika Srpska,kao sto se vidi sa novim grbom.LenBias je napisao/la:sta ovo pise na salu?Bijeljina055 je napisao/la:20000 ljudi sa ovim!!!Neutral je napisao/la:Mogu zamisliti kako će to izgledati na tribinama
http://static.kupindoslike.com/SAL-REPU ... 919310.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://static.kupindoslike.com/SAL-REPU ... 919309.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.