Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Pa ne moraš je vodat', guzi je kod kuće i vozdra.
A ja ti opet garantujem životom da nećeš uvijek tako razmišljat'.
A ja ti opet garantujem životom da nećeš uvijek tako razmišljat'.
Ovakve cure uopce meni nisu interesantne(u smislu donje glave da al one gornje ne).iVar je napisao/la:Volim kad ima neko ko ne razmišlja samo donjom glavom.Unknown Genius je napisao/la: @ iVar i @Titova_Juga #Respect![]()
Isto k'o što neke cure neće da ih vide sa svakim momkom, tako ne bi ni ja da me vide s ovom sortom.
Uvijek cu se prije okrenuti za nekom normalnom,nego za ovakvom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sheyi je napisao/la:Pa ovu gore ne bi sapatrljio jedino Emerik Gudelj ili hodza.
ispravak krivih navoda

FORZA MARŠAL !!!
Normalno prijatelju!Otelo je napisao/la:Ovakve cure uopce meni nisu interesantne(u smislu donje glave da al one gornje ne).iVar je napisao/la:Volim kad ima neko ko ne razmišlja samo donjom glavom.Unknown Genius je napisao/la: @ iVar i @Titova_Juga #Respect![]()
Isto k'o što neke cure neće da ih vide sa svakim momkom, tako ne bi ni ja da me vide s ovom sortom.
Uvijek cu se prije okrenuti za nekom normalnom,nego za ovakvom.
Šta bi trebao!? Sad se pokupiš s ovom, gu*iš ti i guzi još jedna čitava mahala levata poput tebe, njoj dobro, a vama rogovi na glavi.
Pa prije bi saček'o neku curu kol'ko god joj treba, al' da znam da ćemo imat' normalan odnos i da me neće varat', nego ove radodajke.
Ili bih možda trebao zajebat' sebe, pa oženit' nekad neku za koju vrijedi ona "prošlo više kroz nju, nego pored nje". Pa više volim bit' i željan te famozne pi*ke nego da mi se obije o glavu nekad.
PS: Za jednu noć me stvarno, ali stvarno ne zanima. Možeš to shvatati kako god želiš, međutim tako je, kako je.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Što vi imate rogove? Pa ti guziš brate, ti si tu samo šampion.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ajvaru, znas sta je u svemu tome dobro za tebe ? Sto kurave i vole levate i ne traze fine momke tako da, don't be scary, she won't let you to fuck her 
I sto spominjes zenidbu ?
zna se, kurave su za jednu noc, a fine cure za zenidbu, a to sto ti ni pod koju cijenu ne zelis umocit, nije niciji problem sem tvoj 

I sto spominjes zenidbu ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Vjerujte mi, pun q ovakvih u grafičkoj, zato i ne ganjam ništa...da sidu fasujem neđe.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
@iVar to je to 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Ma pusti ga, za njega nema pomoćiSteph je napisao/la:Što vi imate rogove? Pa ti guziš brate, ti si tu samo šampion.

Ma laže ba, umočio bi i on, stvarno im vjerujete za ove pričePapastathopoulos je napisao/la:
I sto spominjes zenidbu ?zna se, kurave su za jednu noc, a fine cure za zenidbu, a to sto ti ni pod koju cijenu ne zelis umocit, nije niciji problem sem tvoj

đe toKeenan.- je napisao/la:Vjerujte mi, pun q ovakvih u grafičkoj, zato i ne ganjam ništa...da sidu fasujem neđe.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ima, vjerovatno je premlad.legenda reala je napisao/la:Ma pusti ga, za njega nema pomoćiSteph je napisao/la:Što vi imate rogove? Pa ti guziš brate, ti si tu samo šampion.![]()

@Otelo ovaj ajvar rece da je levat on nista
@Papasta... sta ima jeb-aca na ovom forumu mene cudi da i jedna "normalna" gradom hoda

i guzi još jedna čitava mahala levata poput tebe

@Papasta... sta ima jeb-aca na ovom forumu mene cudi da i jedna "normalna" gradom hoda
Joj pa nisam to mislio da je sad, nego u slučaju da krene ovim putem, e onda je maksuz LEVAT 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja se pogubio u ovoj prici ko je levat a ko nije

- PatrickBateman
- Kontakt:
Ovu nazivaju kuravom, a na onu bulu maturanticu dr.kicu bacali..jer ona je sakrila svoju kosu, sto znaci da je,onaj,olicje nekog morala i postenja,vau,pokrila kosu,vau.
Ova se uslikala normalno,nit je pucila usne,nit se nagu.zila,samo sto je cura obdarena, jbg
Ova se uslikala normalno,nit je pucila usne,nit se nagu.zila,samo sto je cura obdarena, jbg

PatrickBateman je napisao/la:Ovu nazivaju kuravom, a na onu bulu maturanticu dr.kicu bacali..jer ona je sakrila svoju kosu, sto znaci da je,onaj,olicje nekog morala i postenja,vau,pokrila kosu,vau.
Što je časna sestra časna a pokrivena nije ? Sljedeći put malo više čitaj o tome pa onda napiši komentar sa kojim vrijeđaš druge.

- PatrickBateman
- Kontakt:
Idemo redom :Neutral je napisao/la:PatrickBateman je napisao/la:Ovu nazivaju kuravom, a na onu bulu maturanticu dr.kicu bacali..jer ona je sakrila svoju kosu, sto znaci da je,onaj,olicje nekog morala i postenja,vau,pokrila kosu,vau.
Što je časna sestra časna a pokrivena nije ? Sljedeći put malo više čitaj o tome pa onda napiši komentar sa kojim vrijeđaš druge.
Titova-Juga je napisao/la:Ovoj je još samo lakat ost'o neprobijen
Titova-Juga je napisao/la:A sudeći po slici i jeste... Komunikacija sa njom se vjerovatno svodi na... "Ahhh", "uhhh", "ohhhh"
Titova-Juga je napisao/la:Ovakve fonfulje se ne jeb-u, one se nježno siluju.
Unknown Genius je napisao/la:Nemam fb profil, tako da ne mogu vidjeti ostale slike, ali iskreno i ne zanima me puno. Svi mi volimo vidjeti dobru žensku, ali ima njoj sličnih pun q. Pridjev fina ne ide uz nju.
Na osnovu jedne normalne slike, ovi zakljuce sve navedeno i ja nekog vrijedjam? Glup si ispao s tim casna sestra primjerom, ispade da naziv u nekom apsolutnom mjerilu reflektuje pojam,pogotovo sto je nastao u vrijeme dominacije crkve pa nije ni cudo sto je casna... i Kačavenda je bio episkop crkve, pa vidi kako je moralan covjekOtelo je napisao/la: Uvijek cu se prije okrenuti za nekom normalnom,nego za ovakvom.

I sada opet pročitaj svoj komentar 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al fakat, treba obukla normalne pantale, normalnu majicu, normalna poza, i zato sto ima velike sise koje su se istakle (iako je sva boNba) ona je kurava ?

Da je ova "bezsisna" treba imala istu odjecu kao ona druga, ista poza sve, ocetel' bit ljudi pa priznat da niko nista lose ne bi rekao o njoj ? Mislim na moraliste, ne na sea

Da je ova "bezsisna" treba imala istu odjecu kao ona druga, ista poza sve, ocetel' bit ljudi pa priznat da niko nista lose ne bi rekao o njoj ? Mislim na moraliste, ne na sea
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa i hocu,ne tvrdim ja da je k**va al me ne zanima ovako obucena.
Ko je prekrio ime ovog Marinca!?
Jon Both je ovo inače
@papast... buraz, zar nije očito kad se slika i stavlja sise u prvi plan, da ih malo reklamira!? To je moje mišljenje, fakat, utegla se, izbacila ih i tako...mene su učili da su sise sekundarno polno obilježje kod žena ( i da one njima diktiraju situaciju)
zato se i reklamira. I evo moja glava ako bi bila i s jednim normalnim likom, nego bi tražila six pack, bmw, lova do krova i popularnog lika.
Odijelo ne čini čovjeka!? Ma vraga ne.
@Otelo (Y) nekad si zreliji od većine ovdje. Samo da im je vruće p. A dobro, možda je to posljedica toga što sam ja rast'o bez muške glave u kući, pa se nije sve svodilo na je.benu silu i da je muško glavno i da nema osjećaja nego samo tup-tup-tup...
Jon Both je ovo inače

@papast... buraz, zar nije očito kad se slika i stavlja sise u prvi plan, da ih malo reklamira!? To je moje mišljenje, fakat, utegla se, izbacila ih i tako...mene su učili da su sise sekundarno polno obilježje kod žena ( i da one njima diktiraju situaciju)

Odijelo ne čini čovjeka!? Ma vraga ne.

@Otelo (Y) nekad si zreliji od većine ovdje. Samo da im je vruće p. A dobro, možda je to posljedica toga što sam ja rast'o bez muške glave u kući, pa se nije sve svodilo na je.benu silu i da je muško glavno i da nema osjećaja nego samo tup-tup-tup...