Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Jel sluzbeno tevez potpisao?
Po meni odlicno pojacanje.
Imate odlicnu ekipu samo vam je falio taj napadac a Tevez je igracina.
Covjeku je samo da se igra. Nikad nije volio klupu. Sezonu razvali u Unitedu sljedece godine klupa, dominira u Cityu sljedece godine klupa (dosta utakmica + svadji je bilo).
3x mi je bolji nego HIguain i mislim da ce isto tako vise pridonijeti ekipi nego li bi Higuain.
Nego ko je sve novi igrac Juventusa za sljedecu sezonu? Slabo pratim.

Covjeku je samo da se igra. Nikad nije volio klupu. Sezonu razvali u Unitedu sljedece godine klupa, dominira u Cityu sljedece godine klupa (dosta utakmica + svadji je bilo).
3x mi je bolji nego HIguain i mislim da ce isto tako vise pridonijeti ekipi nego li bi Higuain.

Zadnja izmjena: soxx, dana/u 26 jun 2013, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
tevez,lorente,ogbona za sada (ogbona jos niej ali 99% hoce)soxx je napisao/la:Jel sluzbeno tevez potpisao?
sad gledam, nova meta nas aje lewandovski

zasto lewa? prodajemo vjerovatno mirka, PDC,mela , oslobađamo se plate onog bolničara, q ide isto... plus to sto smo doveli tri igraca za 20 mil (mislim na teveza lorentea i ogbonu) sto znaci da imamo jos oko 25 mil ciste love na raspolaganju + ova lova od ovih sto ih prodajemo
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Sluzbeno mislim da ce biti poslje 1 jula.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Ipak je to bilo ovako.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jedva cekam sezonu i dominaciju sa 3-5-2 sistemom 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ni ja ne vjerujem u povratak Pepea, smatram da je njegovo gotovo i da ga treba probat unovcit. Ali kazem igrac tog profila nam sad najvise fali, radno desno krilo. Ako se vec dovodimo su vezu sa nekim iz Dortmunda prije da nam treba Kuba nego Levandovski jer Ljorente je zmaj i ne bih volio da ga gledam na klupi. Isto tako ne bi se tek tako odrekao i Vucinica.
pod uslovom da prodamo Kvaljarelu, Mela, Padoina/Islu i De Celjea ,obzirom da smo ustedili do sad, mora biti novca za jos jedno top pojacanje naprijed i jednog beka tipa Zunige. Isprsit se za krilo tipa Kube ili Valensije, popunit solidnim lijevim bekom i eto ekipe za najvece domete. jos uvijek nevjerovatno zvuci da smo rijesili pitanje napada napokon nakon toliko sezona
pod uslovom da prodamo Kvaljarelu, Mela, Padoina/Islu i De Celjea ,obzirom da smo ustedili do sad, mora biti novca za jos jedno top pojacanje naprijed i jednog beka tipa Zunige. Isprsit se za krilo tipa Kube ili Valensije, popunit solidnim lijevim bekom i eto ekipe za najvece domete. jos uvijek nevjerovatno zvuci da smo rijesili pitanje napada napokon nakon toliko sezona

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kuba je produžio ugovor prošli mjesec do 2018., u ugovoru nema više nikakve klauzule. Bila je do potpisa novog ugovora u iznosu od 15 milijuna €, i Juve i Man City su bili zainteresirani, ali ih je Kuba odbio i produžio vjernost najvećem svjetskom klubu. Što se tiče Lewija teško ćete njega dovest, mada bih ja volio da ode u bilo koji klub, samo da nije u Bayern s kojim je ovaj glupan sve dogovorio tako da ne znam koliko je realan njegov dolazak u Juve. A možda se dogodi drugi slučaj Vidalultrasstyle_tz je napisao/la:Ali kazem igrac tog profila nam sad najvise fali, radno desno krilo. Ako se vec dovodimo su vezu sa nekim iz Dortmunda prije da nam treba Kuba nego Levandovski jer Ljorente je zmaj i ne bih volio da ga gledam na klupi. Isto tako ne bi se tek tako odrekao i Vucinica.

FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Stari moj, nikad vise 3-5-210DelPiero je napisao/la:Jedva cekam sezonu i dominaciju sa 3-5-2 sistemom

Max Allegri
Ma ne vjerujem za Lewu u bilo kojoj kombinaciji... tu Marrotta i 3658 rata ne prolaze 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Trequartista
- Kontakt:
Ma 3-5-2 se igra i sljedeće sezone, otkud vam to da će se mjenjati sistem igre. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Pa siguran sam da ce ga promjeniti, ako ces realno Conte je i sam priznao da bi ga protiv bayerna pormjenio samo da je Pepe bio zdrav. Prema tome ocekivati je da primarna formacija bude 4-3-3!
Max Allegri
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sigurno ce Conte koristiti vise opcija na taktickom polju,posebno nakon ovih par pojacanja,sve po potrebi....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio
Tevez Llorente Vučinić
ili
Buffon
Pogba Pirlo Marchisio
Vidal Llorente Tevez
... mada se može i kombinovati još na lijevoj strani Asamoah mjesto Marchisia, Pogba kada nema Pirla, Peluso na lijevom beku, Caceres stoper ili bek, Giacherinni u sredini kao back-up
Ima mogućnosti i širi je roster, još dolaskom Ogbonne bi bilo dodatno pojačani... mnogi igrači neće moći odmah u prvi sastav.
Vidim ima braće koji bi se odrekli Vučine ali on je mnogo važan igrač u Conteovoj mašineriji, biće tu dosta kombinacija bitno je da se postigne homogenost i da igrači imaju strpljenja jer ne mogu svi na teren, veliki je izazov pred Antoniom ali vjerujem u njega.
Vidal Pirlo Marchisio
Tevez Llorente Vučinić
ili
Buffon
Pogba Pirlo Marchisio
Vidal Llorente Tevez
... mada se može i kombinovati još na lijevoj strani Asamoah mjesto Marchisia, Pogba kada nema Pirla, Peluso na lijevom beku, Caceres stoper ili bek, Giacherinni u sredini kao back-up
Ima mogućnosti i širi je roster, još dolaskom Ogbonne bi bilo dodatno pojačani... mnogi igrači neće moći odmah u prvi sastav.
Vidim ima braće koji bi se odrekli Vučine ali on je mnogo važan igrač u Conteovoj mašineriji, biće tu dosta kombinacija bitno je da se postigne homogenost i da igrači imaju strpljenja jer ne mogu svi na teren, veliki je izazov pred Antoniom ali vjerujem u njega.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Trequartista
- Kontakt:
Pa normalno da će biti promjena tokom sezone, ali ja vam kažem da će osnov biti 3-5-2. Pogledajte s kakvim imenima se mi dovodimo u vezu i koje pozicije igraju ti igrači i sve će vam biti jasno šta Conte ima na umu.
Nije valjda da očekujete da Tevez igra desno krilo.
Nije valjda da očekujete da Tevez igra desno krilo.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tevez i moguće formacije sa njim

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ako se bude igralo 433 onda definitivno nece Vucko i Tevez ciniti krila. Tako dva posebična igrača ne mogu na te pozicije. Gio je najbolji za tu verziju, da proba uzimati na brzinu i gađati Nanda u glavu. 
Ceka se Ogbonna pa da opet napravimo "slavlje" kao sinoć

Ceka se Ogbonna pa da opet napravimo "slavlje" kao sinoć

Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.