Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Očibagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
iVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
Morališem sad 100%, ne morate me podsjećat', al' ova nije cvjećka k'o da očima gledam.
Elegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
Mani se suplje sinko,iVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
Morališem sad 100%, ne morate me podsjećat', al' ova nije cvjećka k'o da očima gledam.
iVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
ObjasnioiVar je napisao/la:Dobra je ona, al' ne bi ja nju oženio nikad![]()
Vako mlada, a sisama se gura kroz svijet. J.ebo ti takvo žensko, nit' bi znala djecu odgajat' nit' pomoć u kući
Mnogo si ludiVar je napisao/la:Mene bi bilo stid da me počnu povezivat' s 'vakim ženama. Da se zgadim onoj maloj količini normalnih, pa i taj belajElegant je napisao/la:Mora da je sasvim slucajno grudi istakla.
Što ukloni post jbg ti. Neka sam seronja. Nema veze, to je tvoje mišljenje o meni, ne želim te uvjeravati u suprotno, samo znam da ni jedna djevojka koja hoće finog momka za ozbiljnu vezu ne radi ovo "sisama na fejsbuku do popularnosti". Nemam ja problem sa sisama, uh sise su mašalabagrcavi je napisao/la:.
NYKnicks Fan je napisao/la:A svi bi je naguzili.
NYKnicks Fan je napisao/la:Joj ljudi odustao sam definitivno od trazenja cure, koji sam ja baksuz u pm.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, VensanKasel i 11 gostiju.