Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Ma Svicarci su namazani svim bojama. Znamo svi kako su navodno "neutralni" a Zidovima su pokupili toliko zlata za vrijeme 2. Svjetskog rata da jos zive od toga. Tu se naravno ukljucuje i zlato iz zubih zrtava Holocausta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovo ide poredaleko! O čemu ba pričate o pravima imigranata iz Turske, o zabrani gradnje minareta. Ovdje nije mjeto tim temama. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Izeteeeee... ako ti Spahic i Dzeko halale, halalit cu ti i ja

Halo jarane, Sead i Izet IMAJU drzavljanstvo Svicarske, rodjeni su tamo. Skolovali su se tamo. O kakvim ti odbijenicama pricas? Kakve to uopste veze ima sa "slucajem" Hajrovic? Trollas temu navodeci neke lijeve okolnosti.MostaracVelezovac je napisao/la:
Hoces to da kazes da imigranti u Svicarskoj imaju jednaka prava sa domicilnim Svicarcima?
Jeli pricamo o istoj Svicarskoj koja je na referendumu prije 3 godine izglasala zabranu izgradnje munara?
Jeli pricamo o istoj Svicarskoj gdje imigranti iz Turske i bivse Yu imaju 40% vise odbijenica na aplikacijama za drzavljanstvo od "ostalih" imigranata iz Evrope?
Evo ti i dokaz: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... NiM41Me3cQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Po ovom dokumentu anti-imigrantska diskriminacija protiv Bosanaca i Turaka je 10 puta veca nego protiv ostalih:
http://www.lse.ac.uk/newsAndMedia/news/ ... rants.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeli bi to Izet trebao da im se zahvali za takvo ponasanje i da igra za njih???
Jeli se to oni mogu osjecati uvrijedjeni zato sto im je reko "ne hvala"?
Pricas o "neupucenosti" - i ja sam u inostranstvu proveo evo vec 20 godina. Valjda sam i ja nesto naucio - ali prvo se dobro informisi o stvarnoj situaciji u Svicarskoj prije nego pocnes kritikovati "nepravednost" BH imigranata u njihovom izboru BiH naspram ovih drzava.
Maceha ti nikad nemoze postati Majka - to je tacno. Ali velika je razlika izmedju pravedne i nepravedne macehe.
Ti ako zaista mislis da je Izet hoce da igra za BiH radi vjerske diskriminacije, onda si najveci naivac kojeg sam vidio na ovom forumu. Sto li to Gökhan Inler ne igra za Tursku (da ne pominjem Albance)? Svicarci se ljute i to je njihovo pravo. Izet ce igrati za nas iako je prvo htio da igra za Svicarsku. Kako god, za nas je to nekakav happy end!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ja mislim od onda kad smo shebali Grke da je i njemundoslo iz gusce u glavu...Rios je napisao/la:Jel se neko zapitao kako ce Izet biti docekan od strane ostalih igraca u repki..!? Sjetite se statusa Dzeke po twitteru..A sumnjam da je jedini koji tako misli..Svaki kvalitetan Igrac je dobrodosao naravno,ali Izet je bez potrebe zakomplikovao sve ovo..Ako ga je srce vodilo trebao je odmah izabrati nas..Ali izgleda da nije,nego neki interes,pa se malo preracunao,i sad dosao tobe..U svakom slucaju ja mu zelim dobrodoslicu ali ce ostati sjena na njegovom imenu,bar kod mene..

Nema veze,Izete bujrum i sretno,a Dzeko nije taj koji se pita,jes da i ja respektujem i ne dam na naseg dijamanta ali intres cjelog bosanskog fudbala je u pitanju,tako da svi moramo preci preko nekih stvari pa i nas dijamant.

Sprdam se jaro. Ovi nasi iz U19 od 6 utakmica 5 izgubili.brzitesanj je napisao/la:@soko
Svaki igrač koji želi igrati za reprezentaciju BiH potreban je reprezentaci BiH, i treba da dobije priliku a ako pokaže kvalitet kada mu se priži prilika igrat će za repku. I ti izU19 selekcije ako su pokazali kvalitet trebaju da dobiju priliku u mladoj a kasnije u A timu i dobit će je sigurno ako posjeduju kvalitet
Svakako nam treba svaki igrac.
Izet je mlad a vec afirmisan igrac,ima 21 godinu i veliku priliku da vec ovo ljeto napravi dobar transfer u nekoj od liga Petice,zasad je Lazio najrealnija opcija,ali za njega ne bi bilo lose i ostati u sadasnjem klubu jos jednu sezonu i onda otici u veci klub,mozda bas poslije SP u Brazilu... on je buducnost nase reprezentacije,momak pred kojim je velika karijera,sjetimo se svi kako je krenuo Lulic i kako je zavrsio,slicnu expanziju ocekujem i od brace Hajrovic! cestitke nasem Savezu sto su ih uspjeli privoljeti da igraju za BIH,vjerujem da ce ovdje biti docekani puno bolje nego da su izabrali dres Svicarske od njihovih navijaca...
Sumljam u Izu i u njegove sanse da bilo kad zaigra za BiH...nije on neki igrac, al Bujrum
Nek bude na razpolaganju

Nek bude na razpolaganju
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pauk je napisao/la:Sumljam u Izu i u njegove sanse da bilo kad zaigra za BiH...nije on neki igrac, al Bujrum![]()
Nek bude na razpolaganju

- Principatus
- Kontakt:
Ah Izet ce igrati za BiH? Koje iznenadjenje...
Inace imali ista novo na forumu otkad nisam toliko ovdje?

Inace imali ista novo na forumu otkad nisam toliko ovdje?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
SumLJa je gadna stvar..Pauk je napisao/la:Sumljam u Izu i u njegove sanse da bilo kad zaigra za BiH...nije on neki igrac, al Bujrum![]()
Nek bude na razpolaganju
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
kao i raZpolaganje...ali nema veze,Dzeko je klocviKK je napisao/la:SumLJa je gadna stvar..Pauk je napisao/la:Sumljam u Izu i u njegove sanse da bilo kad zaigra za BiH...nije on neki igrac, al Bujrum![]()
Nek bude na razpolaganju

- brzitesanj
- Kontakt:
Znam jaro da si se šprdo a mi smo previše igrača do sada izgubili i ne želimo da nam se desi još jedan Ibrahimović.soko je napisao/la:Sprdam se jaro. Ovi nasi iz U19 od 6 utakmica 5 izgubili.brzitesanj je napisao/la:@soko
Svaki igrač koji želi igrati za reprezentaciju BiH potreban je reprezentaci BiH, i treba da dobije priliku a ako pokaže kvalitet kada mu se priži prilika igrat će za repku. I ti izU19 selekcije ako su pokazali kvalitet trebaju da dobiju priliku u mladoj a kasnije u A timu i dobit će je sigurno ako posjeduju kvalitet
Svakako nam treba svaki igrac.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nisam rekao da se pita,nego samo kako ce ga docekati i Dzeko i ostali igraci..sedra je napisao/la:Ja mislim od onda kad smo shebali Grke da je i njemundoslo iz gusce u glavu...Rios je napisao/la:Jel se neko zapitao kako ce Izet biti docekan od strane ostalih igraca u repki..!? Sjetite se statusa Dzeke po twitteru..A sumnjam da je jedini koji tako misli..Svaki kvalitetan Igrac je dobrodosao naravno,ali Izet je bez potrebe zakomplikovao sve ovo..Ako ga je srce vodilo trebao je odmah izabrati nas..Ali izgleda da nije,nego neki interes,pa se malo preracunao,i sad dosao tobe..U svakom slucaju ja mu zelim dobrodoslicu ali ce ostati sjena na njegovom imenu,bar kod mene..
![]()
Nema veze,Izete bujrum i sretno,a Dzeko nije taj koji se pita,jes da i ja respektujem i ne dam na naseg dijamanta ali intres cjelog bosanskog fudbala je u pitanju,tako da svi moramo preci preko nekih stvari pa i nas dijamant.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Džeko je odreagovao kao patriot i sportista,međutim,nadam se u budućnosti da će službe u administraciji NSBIH raditi svoj dio posla na čelu s JAsmin BAković sekretar,Denijal Pirić teh.direktor i Elvedin BEgić predsjednik i da nećemo dolaziti u situaciju da Džeko,SPahić i ostali moraju da intervenišu da bi zaštitili čast i ugled reprezentacije i države..
Što se tiče HAjrovića puno je priča ispričano i intervjua i znam da mos ga svi popljuvali ovdje u Bosni zato što je govorio jedno,a radio drugo,međutim,momak je mlad ima karijeru pred sobom i ako je profesionalac ne sumnjam da će na terenu dati 100% jer drukcije kod nas i ne moze se igrati,svakako da nam svima treba biti drago kad dobijemo tako jednog mladog i perspektivnog igrača..
Ostale stvari između igrača treba izgladiti selektor da ne bi se dešavale stvari kao onda Salihamidžić-Bolić-Barbarez
Što se tiče HAjrovića puno je priča ispričano i intervjua i znam da mos ga svi popljuvali ovdje u Bosni zato što je govorio jedno,a radio drugo,međutim,momak je mlad ima karijeru pred sobom i ako je profesionalac ne sumnjam da će na terenu dati 100% jer drukcije kod nas i ne moze se igrati,svakako da nam svima treba biti drago kad dobijemo tako jednog mladog i perspektivnog igrača..
Ostale stvari između igrača treba izgladiti selektor da ne bi se dešavale stvari kao onda Salihamidžić-Bolić-Barbarez
A sta se to desilo sa Ibrahimovicem?brzitesanj je napisao/la: Znam jaro da si se šprdo a mi smo previše igrača do sada izgubili i ne želimo da nam se desi još jedan Ibrahimović.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Gleda se kvalitet.KVALITET
Mi tezimo KVALITETU.Necemo gledati i raditi da imamo bezvrinjedan KVANTITET.Kad mozemo da ganjamo Kvalitet
Mravac, Sesar, Svraka, Vrsajevic, Pandza, pa i onaj Stevanovic i nisu neki kvalitet.Mi mora da rastemo i jacamo.Unaprijed 90% Hrvata i 95% Srba ce izabrati Srbiju ili Hrvatsku.A, Miske je dobio odbijenicu iz Srbije.Inace nastupao je u njihovoj U 21.Sto ljubitelji Misketa ne pricaju sta je on pricao prije 10 godina
Svak zeli konja a ne magarca.Necemo mi magarce da imamo.Svak zeli Bmw a ne tamo neku Zastavu 101.To je tako.Izet Hajrovic je kvalitet.I umjesto da se bacamo sto jedan od takvih likova hoce da igra.Mi spominjemo neke igrace koji su jednom odigrali kako treba, ali protiv Welsa
Naravno, da treba ustati i reci.Naprijed.Bez takvih igraca bili bi nesto tipa Bjelorusija.Kao sto su oni imali Hleba mi bi imali Dzeku.A, ta famozna dijaspora koja nam cini oko 80% tima bi naravno ''normalno'' igrala za Kanade, Austrije, Svicarske i Hrvatske, kao sto nam je trener genijalac.Normalno je rijec koja ovdje ne postoji.
Zato, sto da ne.Momak je mlad.Ima velik potencijal
I za Seferovica.Hajrovic je daleko bolji prospekt od Seferovica, a pogledajte klub gdje igra Seferovic.To je znak da Svicarci nemaju nikakav napad.A, mi mozemo da dobijemo jakog krilnog napadaca
Mi tezimo KVALITETU.Necemo gledati i raditi da imamo bezvrinjedan KVANTITET.Kad mozemo da ganjamo Kvalitet
Mravac, Sesar, Svraka, Vrsajevic, Pandza, pa i onaj Stevanovic i nisu neki kvalitet.Mi mora da rastemo i jacamo.Unaprijed 90% Hrvata i 95% Srba ce izabrati Srbiju ili Hrvatsku.A, Miske je dobio odbijenicu iz Srbije.Inace nastupao je u njihovoj U 21.Sto ljubitelji Misketa ne pricaju sta je on pricao prije 10 godina
Svak zeli konja a ne magarca.Necemo mi magarce da imamo.Svak zeli Bmw a ne tamo neku Zastavu 101.To je tako.Izet Hajrovic je kvalitet.I umjesto da se bacamo sto jedan od takvih likova hoce da igra.Mi spominjemo neke igrace koji su jednom odigrali kako treba, ali protiv Welsa
Naravno, da treba ustati i reci.Naprijed.Bez takvih igraca bili bi nesto tipa Bjelorusija.Kao sto su oni imali Hleba mi bi imali Dzeku.A, ta famozna dijaspora koja nam cini oko 80% tima bi naravno ''normalno'' igrala za Kanade, Austrije, Svicarske i Hrvatske, kao sto nam je trener genijalac.Normalno je rijec koja ovdje ne postoji.
Zato, sto da ne.Momak je mlad.Ima velik potencijal
I za Seferovica.Hajrovic je daleko bolji prospekt od Seferovica, a pogledajte klub gdje igra Seferovic.To je znak da Svicarci nemaju nikakav napad.A, mi mozemo da dobijemo jakog krilnog napadaca
Denizli je napisao/la:A, Miske je dobio odbijenicu iz Srbije.Inace nastupao je u njihovoj U 21.Sto ljubitelji Misketa ne pricaju sta je on pricao prije 10 godina
De nas podsjeti, šta je to Misimović pričao prije 10 godina.
Za mene ce uvijek ostati...Izmet.
Ne moze se pravdat nikakvim nesporazumima i gluhim telefonima. Sve je bilo jasno i na vrijeme. I on je odabrao Svicu.
Kad je skontao da ga Hifzo nema u planu, brze-bolje fata kartu za Brazil preko Bosne.
Ne moze se pravdat nikakvim nesporazumima i gluhim telefonima. Sve je bilo jasno i na vrijeme. I on je odabrao Svicu.
Kad je skontao da ga Hifzo nema u planu, brze-bolje fata kartu za Brazil preko Bosne.
Miske je igrao za Jugoslaviju...Srbija je tek drzava od 2008. godine
-------------------Begović------------------
Trenutno korisnika/ca: Beduin, DeeWa, invincible1921 i 39 gostiju.