Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2013, 17:22

Sportfanatik je napisao/la: Robson pred prolazom, ima dupli brejk u 2.setu
Ne više. Šteta, 40-15 je uspjela da prokocka, više UE u ovom gemu nego u svim prije.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2013, 17:23

Još kada vidim ko guzi ovu Kirilenko dođe mi da se ranim. :roll: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:26

Steph je napisao/la:Još kada vidim ko guzi ovu Kirilenko dođe mi da se ranim. :roll: :mrgreen:

Alex dominira u nhl-u, uz to Rus 8-)

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 25 jun 2013, 17:27

Ma znam ko je Ovechik al' Hamo vidi mu glavu, đe će on ovakvu **** guzit' :cry:

slika

:roll: :oops:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2013, 17:42

Pobjeda Robsonove! Vrhunsko kretanje i postavljanje pri udarcima. Uz to, vidi se da je značajno podigla formu (a samim tim i nivo igre) za ovaj Wimbledon, što me raduje. U drugom kolu protivnica joj je Mariana Duque (WTA, 117) iz Kolumbije koja je nešto ranije danas izbacila Goerges.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 17:43

Ja ljepote i prijenosa na BBC-u, Becker, McEnroe, Henman kao komentatori 8-)

Sve što je potrebno uraditi je instalirati ovaj dodatak za Chrome https://mediahint.com/install_chrome.html :D

Nakon toga samo odete na ovu adresu ispod i uživate 8-)

http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/22973937
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:56

Kerber dobila prvi set, u drugom izgubila svoj servis, no upravo sada ga je vratila i rezultat u drugom setu je 2:2. Idemo Angelique !

Edit: Kerber 2:0 u setovima, bravo 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 20:33

Bravo Annika. 6:3, 5:2 trenutno. Mogla je završiti meč no izgubila je servis.
Sabine vodi 4:1 u prvom setu i dominira.
Petra 1:1 i setovima. Prvi je hladno uzela 6:1, drugi izgubili sa identičnim rezultatom, a trenutno je u trećem 3:3, s tim da Gruzijanka servira. Petra je imala 40:15 na svoj servis, a Tatishvili je uspjela uvezati 3 vezana poena za break priliku koji srećom po Petru nije iskoristila. Poslije toga još 2-3 break šanse ako se ne varam i opet ih nije iskoristila. Petra se spašavala....

Koja borba.... :twisted:

Edit

Petra break, i sada opet ima probleme na serviranju i opet je Gruzijanka imala break loptu :roll:

Edit 2

5:3, bravo Petra, idemo ovo završiti 8-)

Edit 3

6:3, bravo Petra 8-)

Annika završila i dobila 2:0, Sabine prvi set 6:1, u drugom odmah break na početku 8-)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 jun 2013, 20:58

Nakon prospavane noci osjecam se lakse kolko tolko.

Rafa je ove sezone svoje odradio na najbolji moguci nacin, bolje nego sto je iko ocekivao i dosad vec ima 3 mastersa, Roland Garros, 2 turnira iz serije 500 i jedan iz 250.Generalno igrom nisam zadovoljan, tek u par navrata i to u kasnijim fazama turnira ali dosta toga je posljedica povrede, neigranja 7 mjeseci.
Tesko mi je pao jucerasnji poraz ali mislim da nije nista strasno, nista sto on nece prebrodit u buducnosti ako ne bude povreda i problema sa koljenima naravno.Malo je zeznuto jer mu se drugu godinu desava slicno i sve oci ce biti uprte u njega sljedece godine, pogotovo ako ne bude povreda i ako bude u dobroj formi i raspolozenju poslje sljedecegodisnjeg RG-a.Sigurno je i da ce protivnici biti mnogo opusteniji protiv njega znajuci da ga je vrlo moguce pobjediti.

Krivo mi je najvise jer da ga je osvojio ima bi dobre šanse za nesto extra više u karijeri.On je svakako u top 3-4 open ere sigurno, one prije malo ko i pamti :mrgreen: ali ga je ova titula mogla dovesti na stepenicu više.Treci Channel Slam, 13 GS, 3 WB, samopouzdanje i sve ostalo....Jos vise mi je krivo jer bi mu se šanse mnogo povecale da je izgurao prva dva-tri kola

Opet kad skontas koliko nije igrao i ovo dosad je odlicno.Ja bi prvi poslje onih sedam mjeseci pauze potpisao 3 turnira (RG i 2 mastersa na sljaci) za cijelu godinu a ne sedam.

" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto se tice ovog WB, volio bih da ga osvoji Marej :)

@edit
tek sad vidjeh hajlajtse...pa mora li i ove godine doci neki nadrogirani protivnik koji uzivotu vise nece odigrati ni 20% ovakvog meca? FUJ!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 25 jun 2013, 23:37

DukeOfWellington je napisao/la:Pobjeda Robsonove! Vrhunsko kretanje i postavljanje pri udarcima. Uz to, vidi se da je značajno podigla formu (a samim tim i nivo igre) za ovaj Wimbledon, što me raduje. U drugom kolu protivnica joj je Mariana Duque (WTA, 117) iz Kolumbije koja je nešto ranije danas izbacila Goerges.
Jedina teniserka koju mogu da gledam na terenu uz Serenu. Valjda ce da napravi dobru karijeru, ima sve preduslove za to.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2013, 00:01

samosarajvo je napisao/la: tek sad vidjeh hajlajtse...pa mora li i ove godine doci neki nadrogirani protivnik koji uzivotu vise nece odigrati ni 20% ovakvog meca? FUJ!
A sta hoces? Da dodje uvijek neka picketina koja ce Nadalu skinut gace, jel' to hoces? Onda je Nadal dobar kad dobije takve, a kad njega neko dobije, taj vise to ne mozemo ponovit, ni 20%, nije zasluzio, Rosol, Zeballos, Darcis, FUJ BLJAK, pojma nemas, sve je jasno recena, van sljake Nadal je daleko los u odnosu na to koliko ga dizete vi njegovi navijaci.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 26 jun 2013, 00:28

Nije kriv nadrogirani protivnik nego Nadal i njegov ''tim''.
Pa mater mu ****,nemo's istu igru furati na RG i na WB.
Eno danas gledam,dosadni Simon maksimalno agresivan,iako je izgubio,odigrao solidno,trčao na mrezu,igrao dobre voleje,gadjao vinnere,a ovaj se nas povukao 2 metra iza osnovne i ceka gresku.
Valjda skonta neke stvari dogodine

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2013, 00:32

Kelner69 je napisao/la:Nije kriv nadrogirani protivnik nego Nadal i njegov ''tim''.
Eno danas gledam,dosadni Simon maksimalno agresivan,iako je izgubio,odigrao solidno,trčao na mrezu,igrao dobre voleje,gadjao vinnere,a ovaj se nas povukao 2 metra iza osnovne i ceka gresku.
Pa to je to, navijaci Nadala samo hoce da protivnik poklanja poene i izbacuje, ako ne d'o Bog duze ostane u poenu i pogadja winnere, on je nadrogiran, FUJ TO JE UROTA UVIJEK SE JADNOM NADALU TO DESI :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :shock:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 jun 2013, 01:10

Edin TM87 je napisao/la:
Kelner69 je napisao/la:Nije kriv nadrogirani protivnik nego Nadal i njegov ''tim''.
Pa to je to, navijaci Nadala samo hoce da protivnik poklanja poene i izbacuje, ako ne d'o Bog duze ostane u poenu i pogadja winnere, on je nadrogiran, FUJ TO JE UROTA UVIJEK SE JADNOM NADALU TO DESI :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :shock:
Nije urota vec peh, ali eto vratilo mu se sa suncem na RG-u.Negdje dobijes a negdje izgubis

A kad 135 igrac ima vinera u jednom mecu kolko u zivotu nije imao, kad mu je servis bolji nego ikad, kad pogađa neke bh slice pasing shotove i kad odservira 20 aseva to je kako ja kazem nadrogiran.I naravno da ne moze ponovit, taman kako sam napisao, sljedeci mec ce odigrat na 20% do 30% od ovog protiv Rafe i vjerovatno gubi 3-0.
Sto opet nije jedini razlog Rafinog poraza.Za vecinu je sam kriv.On,njegova losa igra isl.Eh sad zasto je to tako mozemo traziti razloge u nekim drugim stvarima; povreda, neigranje na travi, samopouzdanje isl isl isl
@za zeballosa rijec rekao nisam

A ne znam sta se ja sa tobom imam raspravljat
njegovi rezultati govore kolko je on dobar na kojoj podlozi, kolko mu ko lezi ili ne lezi i slicno
covjek sa 2 wba i 5 finala istog turnira ne moze biti los nikako, drugi igrac na travi u zadnjih 10 godina ;)
u zadnje 3 godine se mnogo stvari zadesilo.Taman 2010 izdominira sve, krene u 2011 zdrav u extra formi, tu mu se pojavi Djokovic v2 (ni v1 mu nije bio najdrazi protivnik :) ).Taman 2012 probije tu barijeru zvanu Novak, popravi igru maximalno,bolje,agresivnije pocne igrati a onda se pojavi se povreda koljena i udalji ga 7 mjeseci od terena.Za nekog ko se uvijek patio na podlogama van sljake (ali i osvajao kako god) je bilo tesko ocekivat ista poslje svega ovog, pa cak i na sljaci, ali vratio se i bice jos bolji i jaci siguran sam!

A to za pickhetine kao protivnike i slicno ne znam sta zelis reci.Valjda to sto Ferrer ubije svakog a onda Rafi ne moze meda ili sto Delpo ubije Mareja i Noleta i uzme Rafi set i brejk i onda naglo skine gaće i izgubi 2 seta zaredom i finale IW-a.
A za greske i poklanjanje poena nemam rijeci.Sigurno ih ne poklanjaju namjerno....

P.S. Nek ti imas pojma
P.P.S. Mislio sam da ti znas da Rafa voli duze razmjene? Valjda veca sansa da protivnik pogrjesi, kad vec on ne grijesi...hahah

@kelner
Mislim da njegov tim i on vrlo dobro znaju sta i kako protiv svakoga na bilo kojoj podlozi.
Jednostavno nije bio dovoljno spreman u bilo kojem smislu a i nabasao je na dobrog i jako raspolozenog protivnika i poraz je bio neizbjezan.
“My season has been fantastic, much better than what I have thought five months ago. So I am happy about everything. I know that a loss [like] today can happen, and it happened. That's all… If I don't have doubts, it’s because I really don't feel the passion for this game.”

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 jun 2013, 13:56

Belgian tennis player Steve Darcis, who beat Rafa Nadal in round 1 of Wimbledon, pulls out of tournament with a shoulder injury. #c4news

:lol: :lol: :lol:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 26 jun 2013, 14:01

Steph je napisao/la:Belgian tennis player Steve Darcis, who beat Rafa Nadal in round 1 of Wimbledon, pulls out of tournament with a shoulder injury. #c4news

Et,ko ga ne bi ubio :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jun 2013, 14:28

Steph je napisao/la:Belgian tennis player Steve Darcis, who beat Rafa Nadal in round 1 of Wimbledon, pulls out of tournament with a shoulder injury. #c4news

:lol: :lol: :lol: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jun 2013, 15:13

Mission accomplished Steve.

You deserve good rest now.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jun 2013, 15:19

I povrijedjeni igraci poceli dobijat Nadala van sljake :lol: :lol: :lol:

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 26 jun 2013, 15:22

:lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.