Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Trequartista
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Trequartista » 25 jun 2013, 23:36

Kakvih ba strašnih promašaja? Promašio samo sa Martinezom, samo mu se to i na tuca na nos, ali s obzirom koga je sve doveo za džaba i za siću promašaj mu se može i mora oprostiti, svi promaše po par puta, pa i Ferguson je imao promašaja...

Čovjek je stvorio šampionsku ekipu koja je u dvije sezone izdominirala Seriju A i koja je već sada među 6 najjačih u Evropi, šta hoćeš više od toga?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 25 jun 2013, 23:36

Jest samo nas Moggeva sranja i danas dan prate.....ev svi ovi igraci koju su danas nabrojani sto su im ugovori pod istragom su dovodjeni od strane njega ..

I Jos nesto vrlo vazno ne mozes poredit Moggiev juve i ovaj danasnji.....onda tadasnje stanje sa transferima i danasnje stanje .....tad nije bilo Sejkova i Rusa da lupaju cijene i plate kako im cuna digne.....danas ne mozes dovest igraca kako treba od njih....moras se dobro isprsit....zato svaka cast Marroti i cijelom stozeru Juventusa sto nas je izvadio iz govana i doveo do 2 titule zaredom ....normalno da mora biti i promasaja nea tog sportskog direktora koji je sve transfere pogodio.....zat mani te se Moggia i uzivaj te u danasnjem Juventusu

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 25 jun 2013, 23:43

Kako javlja Di marzio - sutra Juventus rjesava i Ogbonu

:twisted: :twisted:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 25 jun 2013, 23:45

Yucca je napisao/la:Trequartista@ sve stoji sad ovdje velicate Marottu imao je strasni promasaja svi znamo kakvih,za teveza ali realno nije mogao nigdje bolje otici Juve ili Milan a City se rijesio trube u glavi i ogromne plate ne moras biti neki maga da dovedes takvog igraca kad dovede igraca za kojeg se bori 4-5 velikih klubova tad je uradio nesto Moggiu je to bilo normalno kaze ovog hocu taj dolazi :D :D
Prije svega nisi upravu,,,treba znati da je Tevez strasan igrac,,ja odavno nisam vidio nekog kao sto je on,,da toliko moze da trci,,da je izdrzljiv a uz to veliki borac,,jeste da stoji da zna biti sebican i da ima mnogo bubica u glavi,,ali ja mislim da ce to Conte srediti,,,, Grijesis kada kazes da su samo talijanski klubovi bili zainteresovani,,,,,citao sam prije nego smo mi uposte bili zainteresovani i PSg i Monako pogotovo su ga zeljeli,,,ali on nije htio u monaku za platu mislim oko 8m da su mu ponudili plus bonuse,,jer neigraju ligu prvaka,,,e tek poslije smo mi dosli na red,,,i ja sam zadovoljan,,,da te napomenem,,,njegova trzisna vrijednost je oko 25m,, po transfermarketu,,ali posto ima jos godinu dana ugovora,,,zato je ovoliko kostao... :D :D :D :D :D :D

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 jun 2013, 00:04

To se konacno desava nasto i kod nas :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 26 jun 2013, 00:08

jelle je napisao/la:Kako javlja Di marzio - sutra Juventus rjesava i Ogbonu

:twisted: :twisted:
Znaci na predstavljanju ce biti Llorente, Tevez, :D Ogbona
1946

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 26 jun 2013, 00:17

Abd.....i jos Juventica da dovedu i mercato 10 cista ;)

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 jun 2013, 00:27

Za sve ove što se žale na Marottin rad još otkako je došao imam samo dvije riječi: Alessio Secco. :D

Tevez je odlično pojačanje i nije samo veliki upgrade za Juve već i za komplet Serie A, pogotovo sada kada je odlazak Cavanija u Chelsea izvjestan.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

drughi
Kontakt:

Post Postao/la drughi » 26 jun 2013, 01:32

Ja ne znam jeste li vi svjesni kakva dva pojacanja smo mi dobili u napadu pa aBd to ce da bude tandem Trezeguet-Del piero.Da se sad zavrsi prelazni rok mi smo se nevjerovatno pojacali samo cu reci da su oba igraca nevjerovatno inteligentna i da ce u 3-5-2 formaciji da ubijaju po 15 golova ce obojica dati ja sam uvjeren u to.Ako neko sumnja u Teveza i njegovo zalaganje u terenu to ce vam covjek pokazati da grijesite, ja nezz sjecal se neko na nekoj utakmici kad je isao glavom na loptu jer je neko pokusao da je izbije iz sesnaesterca :shock: njemu samo treba covjek koji ce ga motivisati a barem mi imamo takvog trenera.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 jun 2013, 01:58

WOW
slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jun 2013, 08:12

Ubi Arturo brašno u njoj... :D

Tevez benvenuti...

Llorente, Tevez, Matri, Vučinić, Quagliarela, Giovinco... što se mene tiče u napad ne treba više niko...

Ogbonna i lijevi bočni... prelazni rok desetka čista...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 jun 2013, 10:49

Tevez i Llorente, dva wc igraca, a vjerujem da ce imati jos vecu dimenziju pod Conteom.
Fali vam jos jedan fantazista, ala Jovetic, da bi imali potpunu sirinu.

Marchisio-Pirlo/Pogba-Vidal
-----------Jovetic-----
Llorente---Tevez----

Conte je sa invalidima u napadu prosle godine dogurao daleko u LP i poqarao ligu. Juve se iduce sezone definitivno treba pratit'.

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 jun 2013, 12:07

Neka moja predviđanja i želje...

slika

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 jun 2013, 12:15

Tevez u 3 slijeće, ljekarski kasno poslijepodne ili sutra (Di Marzio).
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jun 2013, 12:16

nadam se da ce koristit Teveza na AMC iza Ljorentea, ali u tom slucaju nam fali dobro desno krilo ili da nam se vrati stari Pepe prije povrede ( u sto sumnjam zaista).

moja zelja:
slika
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

kole96
Kontakt:

Post Postao/la kole96 » 26 jun 2013, 12:32

svaka cast juventini strasnu ste ekipu sklopili nadam se da cete nam dati koga u milan iz vase odbrane sig da imate jednu od najacih odbrana svijeta ako ne i najacu :D :D

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 jun 2013, 12:41

Ma Pirlo moze igrati samo ako ima dva "osiguraca" ispred sebe, to je valjda vec jasno svima.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jun 2013, 12:44

zato bi bilo znacajno da nam se vrati nas Pepe, u pravom svjetlu...hahaha ko bi rekao da ce ovoliko falit, a najvise ga kritikovali :D . Onda bi imao 3 osiguraca u vezi i mogao bi i Pirlo startati, jer Vidal je tu glavni trkac, ali zaboravljamo koliko i Pepe a bgm i Tevez trce.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 jun 2013, 12:49

Ma kakav Pepe. Sreca pa ga vise nema, i ne vjerujem da ce se uopste vratiti nekom ozbiljnijem igranju fudbala. Pa lik 2 godine nije terena vidio.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 jun 2013, 12:50

Pepe je dusa svlacionice, mislim da je on mnogo bitniji ovom timu nego sto bi mi zeljeli priznati. :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.