S teme Zrinjskog o Zrinjskom i Plovdivustarmo94 je napisao/la: Dosta su iskusna ekipa, 10 mil. € kostaju, 4. su u Bugarskoj a mi strepili za opstanak u BiH ()
Imamo nesto zajednicko, oba kluba su najstarija u drzavi..![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
S teme Zrinjskog o Zrinjskom i Plovdivustarmo94 je napisao/la: Dosta su iskusna ekipa, 10 mil. € kostaju, 4. su u Bugarskoj a mi strepili za opstanak u BiH ()
Imamo nesto zajednicko, oba kluba su najstarija u drzavi..![]()
Uvijek volim citat razgovore novajlija i Harisa. Ljudi ne znaju njegov stil pa ih zbuni, a on nece fino da im objasni, i onda nastaju drame.Neutral je napisao/la:Da, pa onda nije kasno ni za Seferovića i on samo ima nastupe u prijateljskim utakmicama.Sabinho
Naravno,Sefer ce vec igrati protiv Slovaka na BP,to je gotova stvar......... Haris
Jarane donio je mozda najvazniju pobjedu u kvalifikacijama svojoj Svicarskoj Sabinho
To je bila prijateljska i mi smo sa Grcima prijateljski igrali. Haris
Haris in action![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da sam napisao jedno 10 postova na ovom forumu prije nego sto smo se zakacili.Neutral je napisao/la:Samo da napišem da Sabinho nije napisao tu prvu rečenicu već kolega iz Tešnja. Pardon, moja greška.
Haris je najluđi bio 2009 godine. Kako je tada gorilo
Cartman je napisao/la:Mislim da sam napisao jedno 10 postova na ovom forumu prije nego sto smo se zakacili.Neutral je napisao/la:Samo da napišem da Sabinho nije napisao tu prvu rečenicu već kolega iz Tešnja. Pardon, moja greška.
Haris je najluđi bio 2009 godine. Kako je tada goriloI to se dobro sjecam da je bilo oko Muratovica i Bajramovica. Ja napisao da Boga molim da ce se Bajramovic vratit da vise ne gledamo Muratovica, a on se zapalio.
Donnie Darko je napisao/la:Kako je krenulo morat ce se birat i forumasica godine.
Ustipak, ponosna, reds, LBJ, gabriela...
Znaci oplako sam HAHAHAHAHPatrice_Evra_3 je napisao/la:Kakav cirkus na toj temi.Cartman je napisao/la:Cautinho opet dominira, ovaj put na temi o prijateljskim utakmicama repke.![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3560" onclick="window.open(this.href);return false; Odavdje pa nadalje.
#DoNotUnderstandNeutral je napisao/la: Da ne bude off, Doonie u svom elementu.
Donnie Darko je napisao/la:Kako je krenulo morat ce se birat i forumasica godine.
Ustipak, ponosna, reds, LBJ, gabriela...
Jarane ja sam se obracao onom liku koji je napisao da je Haris igrao samo u prijateljskimNeutral je napisao/la:Samo da napišem da Sabinho nije napisao tu prvu rečenicu već kolega iz Tešnja. Pardon, moja greška.
Haris je najluđi bio 2009 godine. Kako je tada gorilo
RickBlaine je napisao/la:Jeste.hule_barca je napisao/la:Zna li možda ko je li izašla knjiga Pepa Guardiole na naš jezik?
Sveti je napisao/la:onda se okupaj nekad. ima ti pun kurrac potoka na toj planini oko kuće.Vandelanoitte je napisao/la:Tema počela i smrdit kako cigani dolaze na nju.
Consigliere je napisao/la:Sveti je napisao/la:onda se okupaj nekad. ima ti pun kurrac potoka na toj planini oko kuće.Vandelanoitte je napisao/la:Tema počela i smrdit kako cigani dolaze na nju.
Rekordmeister je napisao/la:marke joj uzo nebi,daj da lizem nek drugi jebu
hodža je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Pa ovu gore ne bi sapatrljio jedino Emerik Gudelj ili hodza.
ispravak krivih navoda
Otelo je napisao/la:Breaking News:
Britanski BBC prenosi kako RS za utakmnicu za Srbijom zvati Davida Beckhama da igra za njih.
Naime,BBC se oslanja na izvor blizak savezu RS tvrdi da je praprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapraprapra stricevic Davida Beckhama slucajno prosao jednom davno kroz teritorij danasnje RS i na osnovu toga ce FSRS traziti od Beckhama da igra za njih.
Nadaju se da ce Beckham prihvatiti poziv jer se ne buni zbog Welskog i Skotskog statusa nezavisnosti u nogometu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.