NK Zvijezda Gradačac

emir_dj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la emir_dj » 24 jun 2013, 22:57

astra1922 je napisao/la:izgleda da je taktika prodati sve sto se moze i onda kada se trziste probere dovesti otpad.zivio muce.
a ionako uskoro se ocekuje zabrana gledanja domacih utakmica u prvenstvu.moci cemo gledati kup utakmice i naravno gostovanja.polako ali sigurno licimo na moderni evropski klub
što se tiče musa nema tu nikakve prodaje pitanje je samo da li će se dogotoviti suradnja na još polu-sezonu ili ne

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 24 jun 2013, 23:05

vatreni je napisao/la:Ko zna,uvijek je do sada bilo burno između sezona.Najavljivano je svasta nesto,brojni igrači,pa i poznati,dolazili u Zvijezdu i na kraju imali blijedo izdanje kroz takmičenje.Hajmo vjerovati sada drugačije.Sve se nesto desava tajno,čudne stvari o kojima niko ne zna.Mozda nas hoće pozitivno iznenaditi...... :D
Uprava Zvijezde nikada nije najavljivala tako nešto što ti sada navodiš. Zvijezdi je bitno da ne ispadne i da napravi infrastrukturu a onda će sve doći na svoje mjesto. Koji je to klub napravio ono što je Zvijezda napravila. Ovdje izgleda ima 5 forumaša sa više nickova i jedu kvake, kao oni imaju neka očekivanja. Izem vam ja vaše poštenje i ljubav prema Zvijezdi.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 24 jun 2013, 23:10

iz uprave su rekli da ce prva utakmica biti već u prvih 12 dana znaci uskoro trebamo ocekivati i tu prijateljsku utakmicu i da li netko zna hoce li ekipa gdje ici na pripreme ili ce sve odraditi ovde u gradaccu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 jun 2013, 23:14

nedžad je napisao/la:iz uprave su rekli da ce prva utakmica biti već u prvih 12 dana znaci uskoro trebamo ocekivati i tu prijateljsku utakmicu i da li netko zna hoce li ekipa gdje ici na pripreme ili ce sve odraditi ovde u gradaccu
u subotu idu na zlatibor mozda sa vojvodinom igrati a sledeca utakmica je sa vitezom kuci al necemo moci gledati,pripast ce se igraci i onda ce izgubit
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 24 jun 2013, 23:26

na probi su trenutno 3 igrača.. i to buzov (vjerovano danijel) koji je tu već bio jednom 2007. zatim mahir vjezović iz gradine te jedan iz orašja kojem ne znam ime a čini mi se da igra lijevog beka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jun 2013, 00:34

emir_dj je napisao/la:na probi su trenutno 3 igrača.. i to buzov (vjerovano danijel) koji je tu već bio jednom 2007. zatim mahir vjezović iz gradine te jedan iz orašja kojem ne znam ime a čini mi se da igra lijevog beka
Ako već proba,neka probaju igrače koji su bili nosioci igre za svoje ekipe i igrali zapazenu ulogu.Ne znam samo sta taj Vejzović moze kod nas kada je većim dijelom grijao klupu onakve Gradine :( Buzova se sjećam po brzini i losoj realizaciji,dok dojučerasnji drugoligas sa Save na guzove udje u Prvu ligi i ono sto sam vidio je jedno veliko nista tako da i ovaj njihov vjerovatno nije nista.Al valjda ovi nasi znaju sta rade te da koriste razum u ovome.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 jun 2013, 11:31

serim je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ko zna,uvijek je do sada bilo burno između sezona.Najavljivano je svasta nesto,brojni igrači,pa i poznati,dolazili u Zvijezdu i na kraju imali blijedo izdanje kroz takmičenje.Hajmo vjerovati sada drugačije.Sve se nesto desava tajno,čudne stvari o kojima niko ne zna.Mozda nas hoće pozitivno iznenaditi...... :D
Uprava Zvijezde nikada nije najavljivala tako nešto što ti sada navodiš. Zvijezdi je bitno da ne ispadne i da napravi infrastrukturu a onda će sve doći na svoje mjesto. Koji je to klub napravio ono što je Zvijezda napravila. Ovdje izgleda ima 5 forumaša sa više nickova i jedu kvake, kao oni imaju neka očekivanja. Izem vam ja vaše poštenje i ljubav prema Zvijezdi.
E serime da se i ja jednom slozim sa tobom, jedini koji je najavljivo sve i svasta je @ Astra....... po njegovim pricama dosad smo trebali igrat makar polufinale LP....... i on se danas cudi sto mu nedaju da gleda trening..... dodje 5-6 igraca na probu on se rasprica po forumu i gradu kako klub ima ambicije ovakve i onakve da su reflektori na granici...... krov samo sto nije postavljen i td........ astra nemoj se ljutit al moras priznat da je tako do sad bilo pa vidi sta i kako, ako sam u krivo neka me neko demnatuje

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 25 jun 2013, 11:44

vatreni je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:na probi su trenutno 3 igrača.. i to buzov (vjerovano danijel) koji je tu već bio jednom 2007. zatim mahir vjezović iz gradine te jedan iz orašja kojem ne znam ime a čini mi se da igra lijevog beka
Ako već proba,neka probaju igrače koji su bili nosioci igre za svoje ekipe i igrali zapazenu ulogu.Ne znam samo sta taj Vejzović moze kod nas kada je većim dijelom grijao klupu onakve Gradine :( Buzova se sjećam po brzini i losoj realizaciji,dok dojučerasnji drugoligas sa Save na guzove udje u Prvu ligi i ono sto sam vidio je jedno veliko nista tako da i ovaj njihov vjerovatno nije nista.Al valjda ovi nasi znaju sta rade te da koriste razum u ovome.
Vejzović je 94 godište i bio je kapiten juniora i smiješno je da onakav junior nije mogao zaigrati za repku.Poslije utakmice na Grbavici(juniori) a to ste mogli pročitati i na temi Želje navijači su govorili da je jedini igrač koji je zaustavio Hodžića u ove 2,3 godine ako ostane dobro vam je pojačanje možda ne ove godine ali za 2,3 će vam se isplatiti što ste ga doveli.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 jun 2013, 12:21

Ako je vec politika kluba da se dovode mladi igraci ne znam zasto nisu angazovali barem na probu Ibrahima Skahica iz Gradine, koji je bio standardan stoper Gradine u drugom dijelu prvenstva.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2013, 16:33

Tkanton je napisao/la:
serim je napisao/la:
E serime da se i ja jednom slozim sa tobom, jedini koji je najavljivo sve i svasta je @ Astra....... po njegovim pricama dosad smo trebali igrat makar polufinale LP....... i on se danas cudi sto mu nedaju da gleda trening..... dodje 5-6 igraca na probu on se rasprica po forumu i gradu kako klub ima ambicije ovakve i onakve da su reflektori na granici...... krov samo sto nije postavljen i td........ astra nemoj se ljutit al moras priznat da je tako do sad bilo pa vidi sta i kako, ako sam u krivo neka me neko demnatuje
ma tkanton evo opet najavljujem evropu idemo do 3 pozicije

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2013, 16:40

zanimljivo ce biti savez donio odluku da u svakom klubu moze igrati 6 stranaca u prvoj postavi dok je do sada moglo 8 igrati.ako uzmemo u obzir da kod nas u prvoj postavi igraju mirkovic,mus,ponjevic,susic,diatta,i adam onda se moze zakljuciti da smo vjerovatno ispunili kvotu stranih fudbalera.posto je domace trziste vec probrano neznam kakva onda pojacanja mozemo ocekivati

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 jun 2013, 16:59

astra1922 je napisao/la:zanimljivo ce biti savez donio odluku da u svakom klubu moze igrati 6 stranaca u prvoj postavi dok je do sada moglo 8 igrati.ako uzmemo u obzir da kod nas u prvoj postavi igraju mirkovic,mus,ponjevic,susic,diatta,i adam onda se moze zakljuciti da smo vjerovatno ispunili kvotu stranih fudbalera.posto je domace trziste vec probrano neznam kakva onda pojacanja mozemo ocekivati
Pavle Susic je rodjen u BiH,tako da je moguce da ima i BiH drzavljanstvo iako na transfermarktu pise da je drzavljanin Srbije.
Fahrudin Djurdjevic ?? je li taj jos uvijek clan Zvijezde, ako jeste treba i njega uvrstiti medju strance??

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2013, 18:32

Bosanski zmaj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:zanimljivo ce biti savez donio odluku da u svakom klubu moze igrati 6 stranaca u prvoj postavi dok je do sada moglo 8 igrati.ako uzmemo u obzir da kod nas u prvoj postavi igraju mirkovic,mus,ponjevic,susic,diatta,i adam onda se moze zakljuciti da smo vjerovatno ispunili kvotu stranih fudbalera.posto je domace trziste vec probrano neznam kakva onda pojacanja mozemo ocekivati
Pavle Susic je rodjen u BiH,tako da je moguce da ima i BiH drzavljanstvo iako na transfermarktu pise da je drzavljanin Srbije.
Fahrudin Djurdjevic ?? je li taj jos uvijek clan Zvijezde, ako jeste treba i njega uvrstiti medju strance??
njega nisam racunao kontam da je otisao

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 25 jun 2013, 18:53

Tkanton je napisao/la:
serim je napisao/la:
HA HA ovo moze napisati samo TKanton

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 jun 2013, 19:39

Bosanski zmaj je napisao/la:Ako je vec politika kluba da se dovode mladi igraci ne znam zasto nisu angazovali barem na probu Ibrahima Skahica iz Gradine, koji je bio standardan stoper Gradine u drugom dijelu prvenstva.
Što će njemu proba haha.. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 jun 2013, 19:47

vatreni je napisao/la:
u prvoj federalnoj nije ni Amer igrao za seniore Gradine, tek prosle sezone(kada vise nije mogao igrati za juniore) je dobio sansu, i to nisu ozbiljno racunali na njega, ali on je iskoristio oni malo prilike sto su mu dali, i eto sad je kod vas, i bio je uz diatu najbolji igrac prosle polusezone...slicna situacija je i sa mahirom, jedan od boljih u juniorima, igrao je neke utakmice za prvi tim ali nikad nije dobio ozbiljnu priliku jer su neki morali igrati prije njega...mahir je veznjak, iako je za gradinu igrao cesto i stopera prosle sezone, i Zvijezda nema sta izgubiti ako ga dovede, cak bi mogli mnogo i dobiti, jer amer i mahir se znaju od malih nogu, isli u istu skolu, godinama igrali zajedno za Gradinu, i sigurno bi i ameru bilo lakse ako mahir ostane, a i mahiru bi mogao mnogo pomoci da se sto bolje uklopi u ekipu...i jos kad bi doveli Irfana Selimovica :mrgreen: , ali on moze jos godinu igrati za juniore Gradine, znaci sledece sezone :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2013, 19:55

ako ne dode kakvih staraca bicemo ubjedljivo najmlada ekipa premijer lige sve 18,19,20 :D
u odbrani imamo iskusnog jasku znaci trebao bi nam jedan ili dva veznjaka iskusnija malo a napad moze proci na diati i pandzi

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 25 jun 2013, 20:05

imal istine da vam dolazi Jaranović iz Radničkog??
OFK Gradina Srebrenik

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 jun 2013, 20:09

Brcko87 je napisao/la:imal istine da vam dolazi Jaranović iz Radničkog??
ja neznam ali za njega je ordagic doktor.gledao sam ga uzivo par puta i mislim da bi se tesko uklopio .mozda mu je prva liga plafon.mislim da ne bi nista bio bolji od adama i naseg jahica

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 jun 2013, 09:40

:lol: :lol:

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.