Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Kapa dole za ovo što Ćiro pokušava sa Dodikom.Ako se zaista i desi da se Dodik pojavi na sljedećoj utakmici BiH,svaka čast i jednom i drugom.
Ja sam ZA da se utakmice repke BiH igraju i na prostoru Republike Srpske.
Ja sam ZA da se utakmice repke BiH igraju i na prostoru Republike Srpske.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
To ce jos trajati mozda i 20 godina dok se te utakmice budu igrale tamo, mislim da bi neki jedva docekali da pljuju i vrijedjaju nase igrace.Ja sam ZA da se utakmice repke BiH igraju i na prostoru Republike Srpske.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa sta mislis stvarno da bi nesto smjeli.Vise bi bilo navijaca iz federacije a i nebi trebalo imati predrasuda,otkud znamo da nebi zajedno navijaliamerosm je napisao/la:To ce jos trajati mozda i 20 godina dok se te utakmice budu igrale tamo, mislim da bi neki jedva docekali da pljuju i vrijedjaju nase igrace.Ja sam ZA da se utakmice repke BiH igraju i na prostoru Republike Srpske.

- CheGuevara
- Kontakt:
Ma ko sisa Dodika, sta imamo od njega..bolje neka ide neka trazi igrace za odbranu **** mu dodik zenu
- DinceManijak
- Kontakt:
Sastao se Ciko Petljanac, i Cika LOPOV (kisem) cedhomir
Pa druze CIRO, kad si mu uspio pokloniti loptu, te dres BiH i nakon famozne izjave dodika "navijat cu za BiH kada bude igrala protiv turske"), Kad si danas sve to ucinio sto ga bolan Ciro nisi nagovorio da ukinemo obadva entiteta???

Pa druze CIRO, kad si mu uspio pokloniti loptu, te dres BiH i nakon famozne izjave dodika "navijat cu za BiH kada bude igrala protiv turske"), Kad si danas sve to ucinio sto ga bolan Ciro nisi nagovorio da ukinemo obadva entiteta???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nigdje veze sad ko dodik neko lopov najveci
- NoName
- Kontakt:
Pa Ćiro priprema Dodika za tekmu protiv Turske...Obećao je Dodik da će za nas navijati kada budemo igrali protiv Turaka i otišao Ćiro da mu uruči pozivnicu valjda...i ostat će na tome...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma covjek je prije svega isao na sjednicu povodom izbora sportiste godine....gdje on u ziriju...a to sto je usput posjeti ovog kloca(Dodika) mozda i nije lose...neznam mozda nesto i dobro izvuce iz ovoga....pozzz
al cara pokloniti mu dres sa njegovim imenom bahahahahhaha mislim da mu je dodik u sebi **** sve po spisku
))))))

- CheGuevara
- Kontakt:
Ja..i onda taj smrad da navija za nas..*ebo koja smo mi mraka..ovaj jedan nam **** mater dok je bio selektor hrvatske, a sad nam predvodi selekciju..ovaj drugi nam **** tursku mater i **** danas danas, i sad dolazi da navija za nas! jesmo mi lahko zavedljiv narod, fenomenalno!DinceManijak je napisao/la:Sastao se Ciko Petljanac, i Cika LOPOV (kisem) cedhomir![]()
- DinceManijak
- Kontakt:
Najveca mu je greska sto je rekao da u BiH treba vise Dodika!!
Sram ga bilo i **** mu Dodik pamet...
Meni licno je spao u ocima za 80 %
Nadam se da ce neke novine pokrenuti i uputiti pitanje i natjerat Cira da objasni i razjasni ovu izjavu navijacima,narodu!

Nadam se da ce neke novine pokrenuti i uputiti pitanje i natjerat Cira da objasni i razjasni ovu izjavu navijacima,narodu!
- CheGuevara
- Kontakt:
Nije ovo politicki forum nego sportski i sve je to ok, ali posto se radi o nasem fudbalskom selektoru, to je jos veca sramota..sta koji **** mjesa fudbal sa politikom..sta mu je to trebalo sa dodikom?? sta on glumetari? hoce da ujedini bosnu kao ili sta..picka mu mamina on bi nesto ujedinio a sam nije za to nit je ikad bio..ustasina!DinceManijak je napisao/la:Najveca mu je greska sto je rekao da u BiH treba vise Dodika!!![]()
![]()
- DinceManijak
- Kontakt:
Stvarno bi volio da imam neki konkretan odgovor na sve ovo, ali ga fakat nemam. I neznam sta vise da kazem, osim da bi volio da mediji pokrenu pitanje pa da nam se svima Ciro objasni. ALi s druge strane, kakve nam korist objasnjenje kada u Zagrebu jedno govori, u Sarajevu drugo a eto sad kod Dodika treceCheGuevara je napisao/la:Nije ovo politicki forum nego sportski i sve je to ok, ali posto se radi o nasem fudbalskom selektoru, to je jos veca sramota..sta koji **** mjesa fudbal sa politikom..sta mu je to trebalo sa dodikom?? sta on glumetari? hoce da ujedini bosnu kao ili sta..picka mu mamina on bi nesto ujedinio a sam nije za to nit je ikad bio..ustasina!DinceManijak je napisao/la:Najveca mu je greska sto je rekao da u BiH treba vise Dodika!!![]()
![]()

Hajmo malo hladne glave raspravljati.Niko nema kome sta da zamjeri jer Ciro je punoljetan covjek kao i nadam se mi na forumu.Bio kod Dodika pa sta, rekao ovo ili ono pa sta, ako ce ovim gestom 1% ljudi u RS navijati za BiH ili ce na to pomisliti za mene je pozitivno.Neka se svako stidi svojih postupaka i izjava a ne samo Dodik ili Ciro.Nemojte raja misliti da ja sad nekog branim ili simpatisem ali u drzavi BiH je toliko korupcije i kriminala(savez inkl.)da nema potrebe stalno ponavljati rekao Dodik ovo pomislio ono itd.Od toga se ne zivi.Ima politicara u BiH kao Dodik koliko hocete samo na pricaju kao on a djeca im na najjacim internatima i fakultetima na svijetu a na ciji racun.Evo i ja sad o politici a nemam volje da o tome ni razmisljam a a kamoli da raspravljam ali ako mu je Ciro uglavio dres BH repke(na bilo koji nacin)ja mu skidam ipak kapu jer to je Dodik trebalo da uradi sam.Pozdrav raja i nemojmo da gledamo crno bijelo.
ma edo maajka je tito,kako on kaze u jednoj pjesmi...hebo vladu ,hebo politiku hebo u saboru hebo sve njih redom
ma edo maajka je tito,kako on kaze u jednoj pjesmi...hebo vladu ,hebo politiku hebo u saboru hebo sve njih redom
Upravo takobatva tz je napisao/la:ma edo maajka je tito,kako on kaze u jednoj pjesmi...hebo vladu ,hebo politiku hebo u saboru hebo sve njih redom

Ciro+dodik= Shabani ;**** shabane!! Tekma u banjaluci bilo bi gore neg u belgiji!!!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
ja nemnogu da nadjemo ovo da mu je citro dao dres a ovaj gaje garant bacio u kantu za smece pa sta sad,hahahhaaaaaa
- lolo d pitar
- Kontakt:
jel toneka zajebancija ili ozbiljno mislis?Ammim je napisao/la:Eto zezno Ciro i Dodika.Jebote ako Dodik bude navijao za nas trebamo mu(Ciri)spomenik dici a i predloziti ga za Nobelovu nagradu za mir.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.