Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Cartman » 25 jun 2013, 13:59

Goalgetter je napisao/la:Obicni trac, i mislim da nema istine, ali ako je vec istina, nek guzi kad moze, kao da vi ne bi da ste popularni ko i Pjanke, i mozete dobiti ovakve cure. Mada Ava se ne moze bas pohvliti sa njenom inteligencijom, al ok, i da je ozeni (sto sigurno nece, zna se za sta onakva sluzi), nije nas problem, to je njegov privatni zivot. :D

Mada najsmjesniji su mi ovi poput @Pauka i jos nekih , koji pocnu pametovati kako Dzeko i Pjanic trebaju voditi svoj ljubavni zivot, i skim trebaju biti ... Neprocjenjivo! :lol:
Sad ce doc Pauk i rec da Pjanic treba kupovat prostitutke i podijeliti ih sirotinji. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jun 2013, 14:11

Znači, Pjanića gledamo u Survivoru. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jun 2013, 16:59

rope11 je napisao/la:
Ova Ava se svaki dan zaljubi u nekog drugog, uziva cura, uziva Pjanke, neka ih, mladi su, kad ce uzivat nego sad 8-)

Ava Karabatić a.k.a horse face mjenja svaki dan drugog jer ne mogu je duže gledati od 24h.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:13

http://www.youtube.com/watch?v=RVYaSL0ejMc

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nije Miralem toliko hajvan, no ne volim pričati o privatnim stvarima za bilo kojeg igrača dok to ne utječe na njegovu igru.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jun 2013, 17:30

Neutral je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=RVYaSL0ejMc

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nije Miralem toliko hajvan, no ne volim pričati o privatnim stvarima za bilo kojeg igrača dok to ne utječe na njegovu igru.
:lol:

ako je istina sokiran sam
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 jun 2013, 17:53

Udaraj Pjanke,ne daj se :lol: :lol: :lol:

Al mogao je sta pametnije naci,sto jest jes
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

sulja
Kontakt:

Post Postao/la sulja » 26 jun 2013, 01:38

primjetio sam da se na bih futbalskim forumima,jako malo priča o samom futbalu,taktici,sistemima,.,.previše se pažnje posvečuje stvarima koje veze sa futbalom nemaju.što se pjanketa tiče,nebi se baš složio da je on svjetska zvjezda.jedan rakitić ima duplo više klikova na youtube,nego pjanke,a da malog kovačića ni ne spominjem(luka je ipak neka druga dimenzija).mišljenja sam da pjanke ima potencial da postane jedan od glavnih igrača rome,za nešto više,ipak NE.veliki minus mu je duel igra,igranje napred-nazad,duge lopte su mu dosta loše,po statistici jako malo key pasova po utakmici,sve u svemu ništa spektakularno.dosta sam pratio romu u poslednjoj sezoni i primjetio da je pjanićev utjecaj u igri jako mali i kad je bio starter i kad je ulazio sa klupe.od 6 golova koje je zabio u serie a u poslednje 2 sezone(čini mi se da je štoper reala ramos zabio više golova) samu su 2 bili direktan šut prema golu,sve ostalo odbijanci od protivničkih igrača.malo je to za jedan ozbiljan klub

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 jun 2013, 01:41

Pjanic izabrao Avu prije ovoga npr :FACEPALM:

slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 jun 2013, 03:07

sulja je napisao/la:primjetio sam da se na bih futbalskim forumima,jako malo priča o samom futbalu,taktici,sistemima,.,.previše se pažnje posvečuje stvarima koje veze sa futbalom nemaju.što se pjanketa tiče,nebi se baš složio da je on svjetska zvjezda.jedan rakitić ima duplo više klikova na youtube,nego pjanke,a da malog kovačića ni ne spominjem(luka je ipak neka druga dimenzija).mišljenja sam da pjanke ima potencial da postane jedan od glavnih igrača rome,za nešto više,ipak NE.veliki minus mu je duel igra,igranje napred-nazad,duge lopte su mu dosta loše,po statistici jako malo key pasova po utakmici,sve u svemu ništa spektakularno.dosta sam pratio romu u poslednjoj sezoni i primjetio da je pjanićev utjecaj u igri jako mali i kad je bio starter i kad je ulazio sa klupe.od 6 golova koje je zabio u serie a u poslednje 2 sezone(čini mi se da je štoper reala ramos zabio više golova) samu su 2 bili direktan šut prema golu,sve ostalo odbijanci od protivničkih igrača.malo je to za jedan ozbiljan klub

Ne zamjeri @sulja al si povrsan buraz pravo. De to malo bolje izanaliziraj RUSIOCA ti na Sea mislim svakako
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 26 jun 2013, 04:30

Rekla Ava lijep, zgodan i inicijali M.P. i ispade Miralem Pjanic... pa ima pun **** igraca sa tim incijalima.. tipa Mladen Petric, a moguce da je i neki "duje" iz ajduka xD evo ima i ovaj Mate Pehar iz RNK Splita.. Pjanic je jos zelen za ave hahaha

Ofinger
Kontakt:

Post Postao/la Ofinger » 26 jun 2013, 06:25

qurle je napisao/la:Rekla Ava lijep, zgodan i inicijali M.P. i ispade Miralem Pjanic... pa ima pun **** igraca sa tim incijalima.. tipa Mladen Petric, a moguce da je i neki "duje" iz ajduka xD evo ima i ovaj Mate Pehar iz RNK Splita.. Pjanic je jos zelen za ave hahaha
ma i noivnari za 20 marona provale svasta valjda sloboda stampe....MP mozda je Michel Platini....
:roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2013, 06:27

Mile Pehar :lol:

Neka Miralem trpa koga on hoće, njegova stvar. Ljudi vole da se bave sa drugim ljudima umjesto da gledaju svoj posao.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jun 2013, 12:22

Gdje nalaze vise ovolike FIFI-ne agente i skupljaju izjave :lol: .

Pa svaka treca vjest o Pjanicu je intervju nekog FIFInog agenta :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 jun 2013, 12:32

Na stranu što mi je Ava odurna, al' brate dragi ima sto puta ljepših i pametnijih djevojaka od nje. :roll:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 26 jun 2013, 14:09

Consigliere je napisao/la:Pjanic izabrao Avu prije ovoga npr :FACEPALM:

slika
arane ta cura ima 16 god nije pedofil lik :D

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 26 jun 2013, 15:33

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... tar-200418" onclick="window.open(this.href);return false;?

Rudi Garcia izjavio da Miralem Pjanic nije na prodaju!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 27 jun 2013, 00:35

Sta cemo ta drolja :lol: , mali princ treba sebi princezu srediti koja mu dolikuje.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 27 jun 2013, 00:37

Micron je napisao/la:

slika
A, ko je ova mamba?

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 27 jun 2013, 13:27

samson je napisao/la:
Micron je napisao/la:

slika
A, ko je ova mamba?

Otidji na temu Facebook i ostalo i prelistaj zadnjih 5 ,6 strana i bice ti sve jasno :D
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

MaliPrinc
Kontakt:

Post Postao/la MaliPrinc » 30 jun 2013, 21:36

Pjanic kad da gol pali redom Gana,Slovačka,Luxembug,Luxemburg,Latvija,Litvanija,Slovenija,Latvija

Gol razlika u ovim mečevima je impozantnih 28:5
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.