@Salt tebi čestitke i @kad kako također, ovi ostali nisu zaslužili jer nisu nikad ni pogledali tekme dok nisu Hawksi došli do finala i obični su gloryhunteri

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Samo što ste vi "počeli gledati" kad su Hawksi bili već na vrhu, klasični bandwagoneri, a tamo nešto prigovarate i ismijavate navijače Miamia, a ovdje radite istu stvarNeutral je napisao/la:Uvijek postoji prvi put. Neko sa 10 počne gledati, nego sa 20+, pa šta![]()
Sve šta dolazi iz Chicaga ima moje simpatije.
Sa smanjenjem SC-a teško da će do toga doći, jer se od iduće sezone smanjuje za čak 6-7 mil, sa 7.2 na 64.3 milSaltCityAttack je napisao/la:mi sad moramo igrat protiv jos jedne historije a to je da osvojimo dvije godine za redom ili barem dodjemo do finala hahah.. jer kroz historiju gledano uglavnom prvaci su zakazali svake naredne sezone, ali kad smo mogli nakon president trofeja doci i do cupa , zasto ne i to hahhaa
Kakve veze ima košarka sa NHL-om, to su dva različita sporta, zašto ne bi mogao za Duckse navijati, ja znam dosta navijača Ducksa sa drugih foruma, koji su zavolili tu ekipu zbog nekih drugih stvariNeutral je napisao/la:Znači ako navijam za Bullse u košarci godinama, onda u hokeju trebam navijati za Anaheim![]()
Ni slično kao Heat, instant ekipa. Kao da sam znao da će Blackhawksi osvojiti pa sam počeo za njih navijati.
A najdraži su ti postali upravo kad su bili ogromni favoriti za osvajanje titule baš kao i Miami njihovim navijačima sa ovog foruma, a vi sa pdf- Bullsa njih ismijavate zbog te činjeniceNeutral je napisao/la:Kao dječak sam i volio duckse radi loga, isto kao u baseball yankees radi filmova, ali šta sam ja u tim trenucima znao šta je pravi hokej ili baseball. I sada mi mnogo toga nije jasno no Blackhawksi su mi najdraži. Nemam pojma ni što ti se pravdam. Kakve veze imaš ti s tim za koga ću ja navijati. Evo neka ne osvoje sljedeće godine stanley, neka ne izbore PO, nema veze, opet će mi biti najdraži.
Kakve to veze ima, i ja ne živim u Americi niti sam kad bio tamo, pa opet pratim sve njihove sportove, zbivanja tamo, medije itd, jer me to interesujeNeutral je napisao/la:Neki ne žive u Americi pa mogu stalno gledati sve te sportove. Ne padaju u mene dolari u džep pa mogu sebi prijušitit da gledam 10x američkih sportova.
Ako misliš na raju koja navija za Duckse ili bilo koji drugi tim iz NHL-a oni su isto sa ovih prostora, a naravno da je moguće da navijaš i za Čelik, KK Bosnu, Borac itd, jer ako nisi iz Zenice ili Sarajeva, Tuzle i ostalih većih gradova koji imaju timove u tim sportovima, a tvoj grad nema onda ćeš naravno naći sebi neke za koje ćeš navijati, a da su iz tih većih gradova, tako da nemaš problema sa tim regionalnim rivalstvima, već ćeš zavoliti neke od njih zbog nekih desetih razlogaNeutral je napisao/la:Ako simpatišem Čelik u fudbalu, logično je da je isto tako slučaj sa rukomet i košarkom. Ja ne znam niti jednog čovjeka u BiH koji navija u fudbalu za Borac, a u rukomet za Čelik. Ili u fudbalu za Čelik a u košarsi za Široki. Ovo je BiH, očigledno da ti je prijatelj dijaspora![]()
Neutral je napisao/la:Još da sam znao da su najveći favoriti.
Nisu bile podjednake šanse, ja koji sam navijač Bostona moram priznati da ste vi bili favoriti i to sam i prije pisao, ništa čudno, opravdali status favorita i zasluženo osvojili i to je toNeutral je napisao/la:Prije mečeva protiv Bostona mnogi su pisali da su šanse podjednake, a Blackhawksi su uzeli stanley i ja automatski postao gloryhunter.
Nema to nikakve veze, jer ko osim mene navija ovdje za Boston, jedan lik koji i živi tamo meščini i to je to (dakle Boston više hejtera ima negoli navijačaNeutral je napisao/la:Šta bi bilo da je recimo Boston uzeo stanley, da li bi ikako diskutirali o ovome ?
Pretpostavljam da bejzbol ne pratišLillard je napisao/la:Ne kontam to vezanje za jedan grad. Okej ovi odavde sto zive tamo i slicno. Svatko ima svoje, ali evo ja pratim 3 americka sporta(hokej najmanje), a u sva 3 simpatiziram klubove iz drugog grada. Doduse nek ii nemaju kosarkaski ili hokejaski tim, ali nebitno.
Pa mogao si pročitati ako ništa, iz onog mog uvoda u PONeutral je napisao/la:I kako sam ja kao rookie nhl znao da imaju podjednaku odbranu i napad, najširi rooster itd![]()
Kažem ti nije random, niti nema nikakve veze sa biti favorit ili ne, u to budi siguran.
Salt će te zbog ovog razapetNeutral je napisao/la:Kad bi počeo aktivno gledati baseball to bi bili White Soxi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.