Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Sportfanatik
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Sportfanatik » 24 jun 2013, 23:06

Zamisli
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2013, 23:17

Imate navijace nema sta najaci ste hahahah..pljujet po covjeku a spasi vas ,jos I dvoranu napustaju,a forum ne znam bas jeste li u onim trenutcima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 24 jun 2013, 23:22

SaltCityAttack je napisao/la:Imate navijace nema sta najaci ste hahahah..pljujet po covjeku a spasi vas ,jos I dvoranu napustaju,a forum ne znam bas jeste li u onim trenutcima
nije se moglo onda uć na forum
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2013, 23:28

Druze ba zezam se malo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 24 jun 2013, 23:38

Bez Bosha nema titule , covjek se najvise zrtvovao za ekipu , ispade sad po statistikama da je prosjecena igrac , frajer je superstar , samo igra za ekipu i podredio se ulozi , sto mislim nije dosad niko uradio.

Porediti Horry-a i Bosh-a presmjesno :roll: toliko o navijacima Heat-a i pustom pracenju statistike , Horry je uz Bryanta pucao zadnje napade u lakersima i igrao onako pristojnu odbranu i to jr to frajeru se nisu tresle ruke , ali Bosha je za njega 3 klase .

Ja bih sutra potisao trade Howard - Bosh + Chalmers ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jun 2013, 00:15

Kobe Bryant je napisao/la:Bez Bosha nema titule , covjek se najvise zrtvovao za ekipu , ispade sad po statistikama da je prosjecena igrac , frajer je superstar , samo igra za ekipu i podredio se ulozi , sto mislim nije dosad niko uradio.

Porediti Horry-a i Bosh-a presmjesno :roll: toliko o navijacima Heat-a i pustom pracenju statistike , Horry je uz Bryanta pucao zadnje napade u lakersima i igrao onako pristojnu odbranu i to jr to frajeru se nisu tresle ruke , ali Bosha je za njega 3 klase .

Bosh 3 klase za Horrya? :roll: Otkad znas za njega kao igraca?Samo od LAL?A on se kao nije zrtvovao u LAL?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 jun 2013, 02:37

Kada god se sjetim Horrya, sjetim se sta je radio Detroitu PO 04-05
Sport je lijek za tijelo i duh.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jun 2013, 02:41

Howard - Bosh + Chalmers
Samo navijač Lakersa može i pomisliti na ovakav trade.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 07:22

Cestitke sa zakasnjenjem! Bilo se u putu, nisam uspio ni gledati zadnju...
Postovanje treba zaraditi.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 25 jun 2013, 08:46

Howard - Bosh + Chalmers
:lol:
Ne vjerujem, hahahhahah
Možda da Miami još Jamesa nekako ugura u trejd za npr. Sacrea.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 jun 2013, 09:38

NEZALAGANJE je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Bez Bosha nema titule , covjek se najvise zrtvovao za ekipu , ispade sad po statistikama da je prosjecena igrac , frajer je superstar , samo igra za ekipu i podredio se ulozi , sto mislim nije dosad niko uradio.

Bosh 3 klase za Horrya? :roll: Otkad znas za njega kao igraca?Samo od LAL?A on se kao nije zrtvovao u LAL?
jeste ali je neupitno da je kao igrac bolji bosh od njega, ne za tri klase naravno ali bolji je sigurno :) ali trade je odlican, jel ovo situacija kada je potpisao za vas pa onda trade ili da dodje u miami i odmah ode ne produzivsi ugovor :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 jun 2013, 11:07

Jeste Bosh bolji, ali 3 klase? :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 jun 2013, 12:09

Mislim figurativno , vi se bas uhvatili to za 3 klase. Ali porediti spot sutera sa superstar-allstar igracem je presmjesno. Horry spava cijelu reg sezonu i onda igra playoff na nacin da ga nije strah uzeti povratni pass od Hakeem-a , O'Neal-a , Bryant-a , Duncan-a , Ginobilia.... i da je to ulazilo uglavnom osim 2003 ;) Ali Bosh je frajer koji je od prve opcije pristao da bude 4-ta (u napadu) i da igra odbranu i da pored toga svi pljuju na njega nije fer.

Pa sta sad jesu lui navijaci Heat-a pljuvali po playevima , a sad pljuju i na Bosh-a , a Howard vazi kao najbolji big man u ligi , pa zar nije onda fer trade ? Howard igra odbranu mogao bi se James i vise stedjeti u tom segmentu a i u skokovima .

p.s. Horry jest igrac sa velikim mu*ima i drag mi je igrac da ne bude da pljujem , ali realno on je bio igrac rotacije. Znaci prvo O'Neal - Kobe , pa onda je isao Rice , pa Fox , Fisher, pa tek onda Horry, Shaw i ostali .....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 25 jun 2013, 13:45

Kobe Bryant je napisao/la:Mislim figurativno , vi se bas uhvatili to za 3 klase. Ali porediti spot sutera sa superstar-allstar igracem je presmjesno. Horry spava cijelu reg sezonu i onda igra playoff na nacin da ga nije strah uzeti povratni pass od Hakeem-a , O'Neal-a , Bryant-a , Duncan-a , Ginobilia.... i da je to ulazilo uglavnom osim 2003 ;) Ali Bosh je frajer koji je od prve opcije pristao da bude 4-ta (u napadu) i da igra odbranu i da pored toga svi pljuju na njega nije fer.

Pa sta sad jesu lui navijaci Heat-a pljuvali po playevima , a sad pljuju i na Bosh-a , a Howard vazi kao najbolji big man u ligi , pa zar nije onda fer trade ? Howard igra odbranu mogao bi se James i vise stedjeti u tom segmentu a i u skokovima .

p.s. Horry jest igrac sa velikim mu*ima i drag mi je igrac da ne bude da pljujem , ali realno on je bio igrac rotacije. Znaci prvo O'Neal - Kobe , pa onda je isao Rice , pa Fox , Fisher, pa tek onda Horry, Shaw i ostali .....
Ne znam,znam samo da je Boshova uloga u MIA marginalizovana i da je i on spot up suter,svojom ulogom,a u takvoj ulozi ne moze se porediti sa Horryem.Pa covjek u 7 tekmi ne ubaci nijedan poen,sto se Horryu ni u snu ne bi moglo desiti.Bosh je bolji igrac,ali to ne pokazuje vec 2 sezone,barem ne individualno ,iako ekipa osvaja.Znaci,bolji je,ali sve su to nijanse,jer lako je dominirati u mrtvom TOR,treba se pokazati i u velikom klubu,sto Bosh ne cini,barem ne za moj ukus...

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 25 jun 2013, 16:18

Po meni momcad netreba puno mijenjati znaci produzit sa Allenom,Chalmersom i Andersonom (koji bi po meni trebao biti u pocetnom sastavu a Bosh na cetvorci)
Zahvalit se Lewisu,Antonyju,Varnadu i Milleru (ovaj zadnji moze ostat uz uvjet da smanji ugovor)
Juwan ako moze jos jednu sezonu sidit na klupi neka sidi prakticki je besplatan a izgleda da je odlican motivator :D
Prica se nesto da bi Oden mogao doci ali mislim da nece on moci ni 20 utakmica odigrat prije nego sto se ponovo ozljedi

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 jun 2013, 16:52

Edinova za kraj sezone :)

http://www.****/s295177/Kolumne/Edi ... bolji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 jun 2013, 16:54

Lillard je napisao/la:Edinova za kraj sezone :)

http://www.****/s295177/Kolumne/Edi ... bolji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sve je točno napisao, svaka mu čast
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 26 jun 2013, 15:55

OFFICIAL: James Jones and Rashard Lewis have both exercised their player options for the 2013-14 season.

They will both be returning to your Miami HEAT!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 jun 2013, 16:03

nisu morali :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 jun 2013, 16:47

Zele jos prstena. Nadam se da ce Lewis pokazati barem nesto u dresu Heata, nek se zadrze Birdman, Ray i Chalmers i to je opet ekipa za naslov. Uz centra koji bi igrao za minimalac
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.