Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la sedra » 03 dec 2009, 23:43

carina je napisao/la:jao jao...jos ce poslusati ovoga iz RS pa ce staviti Spalevica umjesto Djeke hahahaha.....jao saveza i ko ga postavi ovakvog... samo mi nije jasan ovaj Ciro...moze da postane TITO samo da kaze koju rijec protic saveze i nece i da kaze i djaba...a gasi admine temu, ili cemo se svi izmedju sebe posvadjati pa ces pola foruma banat.....
Moram i ja ovo jos izhabati.Hhahaha onaj tip iz rs hoce vise Srba u repci,pa kako mu niko nije reko da oni malo bolji odmah pakuju kofere za Srbiju...ne razumijem lika nikako majke mi...i menei je bilo smijesno kad ga je tip pitao koga ce staviti pored Dzeke ili Ibisevica.HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAH :D

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 03 dec 2009, 23:45

upravo sam gledao emisiju
-Mislim da je Ciro opet pobjedio sa svojim sarmom i izjavama
-Vodja Fanaticosa nije nista novo rekao sve svodilo na pismo i rat Savezu
-onaj iz RS jedino sto je dobro rekao da se sad sve na Ciro odnosi jer je on sve uzeo u ruke sto bi drugi trebali raditi
-onaj buduci magistar mi je isao na zivce sa pricom isto tetka neka al na kraju je ipak pametnu rekao da se u RS odrzavaju Olimpijske igre za djecu,a to se odrzava u Njemackoj 100% a i drugim drzavama svake godine u osnovnim skolama jer tad se prepoznaju atleticari i dalje se treniraju zasto to nebi i kod nas mogli napraviti

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 dec 2009, 23:45

carina,

ako si u stanju da pišeš bez psovki, piši. u protivnom bićeš banovan, a postovi uklonjeni.

ovo vrijedi i za ostale, bez obzira da li su pro ili kontra Ćiro.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 dec 2009, 23:47

sedra je napisao/la:
carina je napisao/la:jao jao...jos ce poslusati ovoga iz RS pa ce staviti Spalevica umjesto Djeke hahahaha.....jao saveza i ko ga postavi ovakvog... samo mi nije jasan ovaj Ciro...moze da postane TITO samo da kaze koju rijec protic saveze i nece i da kaze i djaba...a gasi admine temu, ili cemo se svi izmedju sebe posvadjati pa ces pola foruma banat.....
Moram i ja ovo jos izhabati.Hhahaha onaj tip iz rs hoce vise Srba u repci,pa kako mu niko nije reko da oni malo bolji odmah pakuju kofere za Srbiju...ne razumijem lika nikako majke mi...i menei je bilo smijesno kad ga je tip pitao koga ce staviti pored Dzeke ili Ibisevica.HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHAH :D
haha..smijao se ti il se ne smijao, ne bi me nimalo iznenadilo...eto nam sad kriv BHF...imaju ljudi para jbg, imaju sta ce...ali ih niko nije tjerao da idu na Marakanu pod kamenice zbog repke....i onaj degenek gdje sam i ja bio..i sutra dan ode Usanovic u Beograd da se njima izvanjava..EJJJJJ....i ovaj ga postiva...kaze dobar covjek...svaka druga utakmica premier lige namjestena..ma ne znam sta se ja sekiram...odo ..laku noc....pozdrav svim ljudima koji hoce dobro BiH i repki....

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 dec 2009, 23:47

ciro majstore !!!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 dec 2009, 23:48

Brate ja mislim da nema jer jos nije kraj emisije ! ;)[/quote]

Steta, a bas mi je zesce dosadno i plus sutra sam bolestan (ne radim). Dobrar bi show bio, bhf deluje proti gripe i stresa. 8-)[/quote]

hahaha i ti sutra planiras da ostanes kod kuce na racun drzave jel?Isti smo care heheh ;)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 dec 2009, 23:49

carina je napisao/la:
sedra je napisao/la:
haha..smijao se ti il se ne smijao, ne bi me nimalo iznenadilo...eto nam sad kriv BHF...imaju ljudi para jbg, imaju sta ce...ali ih niko nije tjerao da idu na Marakanu pod kamenice zbog repke....i onaj degenek gdje sam i ja bio..i sutra dan ode Usanovic u Beograd da se njima izvanjava..EJJJJJ....i ovaj ga postiva...kaze dobar covjek...svaka druga utakmica premier lige namjestena..ma ne znam sta se ja sekiram...odo ..laku noc....pozdrav svim ljudima koji hoce dobro BiH i repki....
KAKVI BHF
ZNA SE LIJEPO KOJE ISO U BG
RZ HZ TM TORCIDA SANDZAK RA +10-15 BHF DOMACIH
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 03 dec 2009, 23:51

Samo mogu reći žalim one ljude koji Ćiru podržavaju.Vi niste ništa drugo nego smradovi poput Ušanovića.Kako možete podržavati čovjeka koji onako manipulira ljudima, ma ustvari njemu svaka čast Vi ste neviđene budale i na kraju krajeva podržava Ušanovića protiv kojega se Vi navodno borite.Sramite se smradovi :!: :!: :!:
Strauss Junior

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 dec 2009, 23:51

savez napolje ciro ostani
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 03 dec 2009, 23:53

BlueSharks je napisao/la:Samo mogu reći žalim one ljude koji Ćiru podržavaju.Vi niste ništa drugo nego smradovi poput Ušanovića.Kako možete podržavati čovjeka koji onako manipulira ljudima, ma ustvari njemu svaka čast Vi ste neviđene budale i na kraju krajeva podržava Ušanovića protiv kojega se Vi navodno borite.Sramite se smradovi :!: :!: :!:
Trebo si me citirati da se ne naprezes.Ma slazem se sa tobom,Ciro ih je sviju opcinio,al ako ce nas odvesti na sljedece prvenstvo nek ostane...al kako je krenulo...sve vise mi lici na klovna nego na trenera.On i njegov cirkus. :evil:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 dec 2009, 23:55

BlueSharks odakle si ti pobjegao

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 dec 2009, 23:58

haha..smijao se ti il se ne smijao, ne bi me nimalo iznenadilo...eto nam sad kriv BHF...imaju ljudi para jbg, imaju sta ce...ali ih niko nije tjerao da idu na Marakanu pod kamenice zbog repke....i onaj degenek gdje sam i ja bio..i sutra dan ode Usanovic u Beograd da se njima izvanjava..EJJJJJ....i ovaj ga postiva...kaze dobar covjek...svaka druga utakmica premier lige namjestena..ma ne znam sta se ja sekiram...odo ..laku noc....pozdrav svim ljudima koji hoce dobro BiH i repki....[/quote]
KAKVI BHF
ZNA SE LIJEPO KOJE ISO U BG
RZ HZ TM TORCIDA SANDZAK RA +10-15 BHF DOMACIH[/quote]

nemoj ti meni majstore bogati govoriti ko je bio na marakini i koliko je kojih bilo, jer sam ja gore bio...prvo BHFa je bilo najvise i izasli su gore na tunel kad je najvise trebalo, kad su svi ovi dole sto sih naveo, pokupili se na sred tribine a mi smo s njima isli gore na tunel...evo sto smo mi isli sto nemamo sta izgubiti, ali oni majstore imaju sta izgubiti a opet su isli na tunel...i niko njih ne tjera da sad ovako reaguju, a ti umjesto da ih branis, ti ih nazivas budalama i papcima....Usanovic je proglasen krivim..shvatas....kad ga je nasa nesposobna policija i sudstvo okrivila i pronasla dokaze za nesto, zamisli samo koliko je malverzacija izvrsio, a da ovi nisu to skontali...a Ciro, ako toliko voli nas i repku i BIH, MORA da skine taj savez, ili da bar kaze nesto protiv njega...kao Spahic veceras...dovoljno bi bilo...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 dec 2009, 23:58

sedra je napisao/la:Brate ja mislim da nema jer jos nije kraj emisije ! ;)
Steta, a bas mi je zesce dosadno i plus sutra sam bolestan (ne radim). Dobrar bi show bio, bhf deluje proti gripe i stresa. 8-)[/quote]

hahaha i ti sutra planiras da ostanes kod kuce na racun drzave jel?Isti smo care heheh ;)[/quote]

O kojoj drzavi ti?! Ja sam na dalekom istoku i jos me ledja bole od Lisabonskog pendreka, a sve zarad indijanaca u i oko grupe bhf! :x
Ja nisam dzabalebaros. Meni se socijalno i penziono uplacuje redovno, vec 15 god. Radim u stranoj kompaniji i ne zaradim lose. :D

Tebi preporucujem.., ma nebi da te smaram. Uzivaj! :)

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 04 dec 2009, 00:03

Bosnier je napisao/la:BlueSharks odakle si ti pobjegao
Zaobidji me majke ti.Po tvojim kratkim i krajnje glupim postovima sam skontao da ti je nivo inteligencije na veoma malom nivou, najblaže rečeno.

Al evo preći ću preko toga i spustiću se na tvoj nivo, al samo ovaj put i pitaću te podržavaš li Ušanovića ili si protiv njega.
Strauss Junior

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 04 dec 2009, 00:05

cole-ch je napisao/la:
sedra je napisao/la:Brate ja mislim da nema jer jos nije kraj emisije ! ;)
Steta, a bas mi je zesce dosadno i plus sutra sam bolestan (ne radim). Dobrar bi show bio, bhf deluje proti gripe i stresa. 8-)
hahaha i ti sutra planiras da ostanes kod kuce na racun drzave jel?Isti smo care heheh ;)[/quote]

O kojoj drzavi ti?! Ja sam na dalekom istoku i jos me ledja bole od Lisabonskog pendreka, a sve zarad indijanaca u i oko grupe bhf! :x
Ja nisam dzabalebaros. Meni se socijalno i penziono uplacuje redovno, vec 15 god. Radim u stranoj kompaniji i ne zaradim lose. :D

Tebi preporucujem.., ma nebi da te smaram. Uzivaj! :)[/quote]

Uh izvini ja konto ti negdje u svici...ma uplacuje se i meni sve redovno,zivim u Holandiji al danas me uhvatilo malo u ledjima,promaha mozda pa nesto ne stima...tako kontam da ostanem kod kuce.
Otkud ti tamo care,Boze dragi nema nas gdje nas nema... :D

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 dec 2009, 00:20

Halo, zasto trosi(mo)te energije o stvarima koji su realno gledano van nasih/vasih mogocnosti?!

Zar neko od Vas ozbiljno misli da bhf ili neko drugi, moze da smenjuje funkcionere saveza ili pak selektora?!

Ako postoje takvi, neka znaju da su u zabludi, i to velikoj!

To ne znaci da ne trebamo da diskutujemo, naprotiv, trebamo pisati ali jednim umerenijim tonom, jer smo mi MISEVI mali, a Munib i ostali Usanovici MACKE! Ko razume, shvati ce!

Za nesto vise pisanja od ovoga, potrebna je analiza vise segmenata BH drustva, jer N/F savez je samo KOPIJA BH svakodnevnice!

S postovanjem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 00:34

Kako nam je to @Colaga ch sa vodenim bojicama docarao :mrgreen:
Tako je Colaga moj oni idu poput onog starog sistema CK SK.
Samo ih Tito skide,a posto Tite odavno nema to je znak da smo naebali :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 dec 2009, 00:40

harishp je napisao/la:Kako nam je to @Colaga ch sa vodenim bojicama docarao :mrgreen:
Ma to sam odradio zbog decice, farbe deluju umirujuce.

A u vezi CKSK, u potpunosti se slazem. Stara Titina garnitura je u savezu i njima je tesko preoteti fotelje. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2009, 02:08

cole-ch je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kako nam je to @Colaga ch sa vodenim bojicama docarao :mrgreen:
Ma to sam odradio zbog decice, farbe deluju umirujuce.

A u vezi CKSK, u potpunosti se slazem. Stara Titina garnitura je u savezu i njima je tesko preoteti fotelje. :D
Pedagoski nema sta :D
Nego i za macke ima lijeka.Samo tu treba dobar ker ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 04 dec 2009, 06:45

Ciro ja majstor...najbolji trener koji je ikad vodio BIH pa se pusite koliko god hocete :lol: :lol: CIRO CIRO

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.