To bi bila stroga primjena pravila. RAK je naložio da se svi sadržaji koji nemaju prava na emitovanje zamrače, ali se ne pridržavaju svi toga. BH Telecom se recimo strogo pridržava tih pravila, pa tako bude zamračen i neki vaterpolo meč hrvatske lige. No, to nije sve, posebno sam se iznenadio kad sam vidio da se zamračuju emisije tipa Sanja talk show ili CSI Miami.szlaja je napisao/la:Sto su kreteni blokirali B92 i HRT2 kad ni jedna BH kuca ne prenosi Wimbledon
Nakon jučerašnje rutinske pobjede Murraya, koja je ostala nepomenuta jer su ljubitelji Rogera i Rafe potpuno privatizovali temu radi ispadanja ovog drugog, danas najveća britanska uzdanica Laura Robson igra protiv Marije Kirilenko. Teška protivnica, ali ako se uspije proći onda je sve otvoreno do osmine finala i Kerberove. Watson je imala sreće pri žrijebu, ali to joj zasad nije dovoljno jer je izgubila prvi set od Keys (ima break u drugom).
Dugo vremena sam sanjao o ozbiljnom dugoročnom svebritanskom dubl paru i čini se da je konačno takav jedan na pomolu. Fleming i Marray igraju duže već par mjeseci i čini se da će njihova saradnja potrajati što je i u interesu Davis Cup reprezentacije. Poznato je da je Jonathan Marray branitelj titule od prošle sezone koju je osvojio sa Dancem Nielsenom.