Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ponudice kad tad adidas, nike ili puma. Prepoznace oni veliki potencijal u nasoj repki, znaci na SP idemo u vrhunskoj opremi to se ne sikiram...
A legea moze bacati suplje do sutra kako ce oni nama praviti specijalno bla bla bla, kad su karna od firme
A legea moze bacati suplje do sutra kako ce oni nama praviti specijalno bla bla bla, kad su karna od firme
Još je i u kasnijim sezonama golman nosio taj dres, čak je par puta izlazio i u običnoj Adidasovoj majiciDonnie Darko je napisao/la:Slavija je i Nike nosila prije ako se ne varam. Sjecam se, sezona 07/08, golman im nosio dres od Holandije sa europskog 2004., samo usili preko holandskog grba svoj.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa na SP ce svi biti obuceni u adidas, nike I pumu? zasto mi nebi nosily Legeu ( samo da nam odrade nesto specijalno)?? mislim bas bi izgledali retro kao jedini na SP u Legei??? Ipak ako se odluce za neko od zvucnih imena treba gledati ko ce najvise kesa dati, ebo I nike I adidas ako ti ne daju ni kinte? ima I drugih imena a jako dobrih npr. Hummel, Diadora cak vidjeti sa Sergiom Tacchiniem on pravi zescu opremu za tenisere I za cricket mozda bi bio voljan kakav deal napraviti sa NSBIH
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Pa tebe treba šamarati , nosiš od engleskeHigh je napisao/la:Odsad treba šamarati i sa noge na nogu nabiti ove naše što nosaju majice sa natpisima Italije, Francuske, Brazila ili drugih fudbalskih velesila. Napokon i mi dogurasmo do Svjetskog. Samo da se ne ureknemo.

- schweinsteiger
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:sjeverna koreja je 2010 nosila legeu jer im niko drugi nije ništa ponudio
Nisu oni nista trazili.Oni su sami sebi kupili dresove za SP 2010.Ovi iz Legee nista nisu ni znali o tome.
#miasanmia
to nije istinaschweinsteiger je napisao/la:jestamaji je napisao/la:sjeverna koreja je 2010 nosila legeu jer im niko drugi nije ništa ponudio
Nisu oni nista trazili.Oni su sami sebi kupili dresove za SP 2010.Ovi iz Legee nista nisu ni znali o tome.
Ne samo od Engleske...THC je napisao/la:Pa tebe treba šamarati , nosiš od engleskeHigh je napisao/la:Odsad treba šamarati i sa noge na nogu nabiti ove naše što nosaju majice sa natpisima Italije, Francuske, Brazila ili drugih fudbalskih velesila. Napokon i mi dogurasmo do Svjetskog. Samo da se ne ureknemo.
Od ovih mi je nekako najdraži:

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma imala je (mozda i sad imaju) i zvijezda gradacac adidas ja mislim, al to oni kupe dresove, usiju grb il sta vec sve treba i to je toanonimni je napisao/la:Slavija nosi Jomu, a i te Adidas dresove su kupiliqurle je napisao/la:haha jes bas nisam neki modni guru brate ali treba naci Susicu kakvo odijelo da promjeni onaj suskavac... Nego gleado sam prije neki dan Slaviu sponzorira Adidas , a Sarajevo Nike. Ocito da znaju gdje je BiH samo se treba malo angazovati meni bi licno adidas kao sponzor bio vrh jer imaju vrhunsku opremu. M'da vjerovatno nije fazon angazovanje nego njih sami ako hoce ponuditi - hoce, ako nece, nece.Dok je sarajevo s Nike-om završilo još prije 3 godine...

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Pa većina tih klubova samo iz adidas kataloga naruči dresove sa brojevima , bez grba , i onda uglavnom nalijepe grb isto kao što imaju oni znakovi za EPL , LFP , Ligu Prvaka na ruci koji se nalijepe ..
Tako smo i mi ja mislim 1999 godine imali adidas dresove , koji su na isti način dobavljeni
Tako smo i mi ja mislim 1999 godine imali adidas dresove , koji su na isti način dobavljeni

Imali su, i Orasje i Leotar su imali Adidas, Modrica i Leotar Nike, i sad npr. Radnik ima Adidas, ali, prvi klubovi su narucivali opremu od Red star sporta, a Radnik iz Sport Visiona, nije sponzorstvo, ne brini sePapastathopoulos je napisao/la:Ma imala je (mozda i sad imaju) i zvijezda gradacac adidas ja mislim, al to oni kupe dresove, usiju grb il sta vec sve treba i to je toanonimni je napisao/la:Slavija nosi Jomu, a i te Adidas dresove su kupiliqurle je napisao/la:haha jes bas nisam neki modni guru brate ali treba naci Susicu kakvo odijelo da promjeni onaj suskavac... Nego gleado sam prije neki dan Slaviu sponzorira Adidas , a Sarajevo Nike. Ocito da znaju gdje je BiH samo se treba malo angazovati meni bi licno adidas kao sponzor bio vrh jer imaju vrhunsku opremu. M'da vjerovatno nije fazon angazovanje nego njih sami ako hoce ponuditi - hoce, ako nece, nece.Dok je sarajevo s Nike-om završilo još prije 3 godine...

Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma kakvo crno sponzorstvoanonimni je napisao/la:Imali su, i Orasje i Leotar su imali Adidas, Modrica i Leotar Nike, i sad npr. Radnik ima Adidas, ali, prvi klubovi su narucivali opremu od Red star sporta, a Radnik iz Sport Visiona, nije sponzorstvo, ne brini sePapastathopoulos je napisao/la:Ma imala je (mozda i sad imaju) i zvijezda gradacac adidas ja mislim, al to oni kupe dresove, usiju grb il sta vec sve treba i to je toanonimni je napisao/la: Slavija nosi Jomu, a i te Adidas dresove su kupiliDok je sarajevo s Nike-om završilo još prije 3 godine...
Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
A ni to nije bio Nike direktno, nego njihov zastupnik za Balkan (Delta sport)
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Brate nisi me razumio nisam ja rekao da bas nike uzmemo nego ti govorim radi izgleda dresa da moramo malo promijeniti ja eo koliko pratim repku od 98 nikad nisam vidio da su nam ponudili neki drugaciji izgleda dresa nesto novo s nekim linijama ovo ono uvijek bez prezimena na dresu sa ogromnim brojevima na ledjima ko je bi mogao vidjet onaj s bjelasnice... moze Kappa , adidas, mislim da su dosta kvalitetniji od legeje i da imaju sirok izbor dresova..Razbojnik je napisao/la:Pazi,Nakamura je napisao/la:jbt kad vidim vcrs spanija-tahiti ovi drugi nikeove dresove nosaju pa vala moramo i mi poradit na tome red je da promijenimo malo ipak smo mi 15. reprezentacija svijeta hahaha![]()
nosis Nike i izgubis 10:0, a ovi u Legei pobjeđuju sa 5:0.
Nike je obicna konfekcija, nikakav prestiz.

anonimni je napisao/la:Slavija nosi Jomu, a i te Adidas dresove su kupiliqurle je napisao/la:haha jes bas nisam neki modni guru brate ali treba naci Susicu kakvo odijelo da promjeni onaj suskavac... Nego gleado sam prije neki dan Slaviu sponzorira Adidas , a Sarajevo Nike. Ocito da znaju gdje je BiH samo se treba malo angazovati meni bi licno adidas kao sponzor bio vrh jer imaju vrhunsku opremu. M'da vjerovatno nije fazon angazovanje nego njih sami ako hoce ponuditi - hoce, ako nece, nece.Dok je sarajevo s Nike-om završilo još prije 3 godine...
ma nasao na wikipediji i mene je zacudilo.. http://en.wikipedia.org/wiki/Nike,_Inc" onclick="window.open(this.href);return false;.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Ad ... onsorships" onclick="window.open(this.href);return false; ..
a zik kod nas elite https://www.dropbox.com/s/2uv7pdevuqt53ha/bih.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba upozoriti ove administratore na Wikipedii da malo promijene te timove, završili su ovi davno sa njima...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Meni su ovi dresovi protiv Omana bili super.
Tacno ko da su Adidas sa znakom Legee
Tacno ko da su Adidas sa znakom Legee

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
Idealno za Brazil

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Onako švabski dominantnoConsigliere je napisao/la:Idealno za Brazil![]()

Mene samo nervira kod adidasa sto svaki njihov gres mora imat te 3 pruge preko ramena i rukava, taj njhov zastitni znak, i zbog toga mi ni jedan njihov dres ne izgleda dovoljno unikatno.Consigliere je napisao/la:Idealno za Brazil![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Consigliere
- Kontakt:
Glupost. 3 pruge su bas simbol fudbala. Odmah mi na pamet padne Njemacka iz sedamdesetih. Das Domination! 

Fit Tony: I keep my friends close...