Kakva nam pojacanje dovode ?

Ima li kraja agoniji Fudbalskog kluba Crvena Zvezda ? Za sad je tesko reci , u konstantnom iscekivanju zvucnih pojacanja mi dobijemo " talente" za koje nismo culi i koji dolaze iz raznih nizerazrednih klubova kao i igrace tipa " odlican za nasu ligu "

Voleo bih ja da mi osvojimo titulu i kup,ali bih voleo i da povremeno docekamo prolece u Evropi , a nista od navedenog nece ici sa " odlicnima za nasu ligu", za sad ( vec 6 godina) " jurimo" titulu a uskoro mozemo postati jedni od onih koji " jure" 3. i 4. mesto. Ne zelim da pricam o situaciji unutar uprave jer nisam siguran u neke pojedinosti pa ne zelim da pricam o stvarima u koje nisam sasvim upucen. Cinjenicno stanje je sledece ,a to je ono sto sigurno znamo da unutar samog kluba postoje bar dve " klupske politike" , cinjenica je da neko ne preza od toga da " trosi" legende kluba sto u smislu angazmana na klupi sto u navedenoj upravi , takodje cinjenica je da omladinska skola ne funkcionise nikako i cinjenica je da se bar jos neko vreme nista nece resiti .
Utakmica sa Krkom je upravo pocela .
Veselo mi s tobom nekad bese...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....