Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edin na odmoru
I meni su delfini bili interesantni kad sam imo 9 godina...sta je Dzekin razlog?
Mozda neko dokazivanje? Neki fol? ''Evo uspio sam...zaradjujem toliko para da mogu otici na Maldive da se ljubim sa delfinima..''
Evo zvanicno je BiH je najsiromasnija zemlja u Evropi...tako da Dzeko ako si zainteresovan imas dovoljno buducih projekata, ako si jos uvjek humanitarac?
Ali izgleda trenutno imas druge prioritete u zivotu.
Mozda neko dokazivanje? Neki fol? ''Evo uspio sam...zaradjujem toliko para da mogu otici na Maldive da se ljubim sa delfinima..''
Evo zvanicno je BiH je najsiromasnija zemlja u Evropi...tako da Dzeko ako si zainteresovan imas dovoljno buducih projekata, ako si jos uvjek humanitarac?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pauk je napisao/la:I meni su delfini bili interesantni kad sam imo 9 godina...sta je Dzekin razlog?

Ban this retard for humanity's sake !
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Edin je odabrao donosan zanat, trudio se ko stoka i evo rezultata. Zaradio je sve i dinar. Svako je kovac svoje srece. Tebi krivo sto svoje iskovati ne znas ...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Do danas sam mislio da si blago retardiran, al od danas bas i ne..dapace..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ovo nije ozbiljno napisano....?Pauk je napisao/la:I meni su delfini bili interesantni kad sam imo 9 godina...sta je Dzekin razlog?

Jednostavno glupa izjava.
To finish first, first you have to finish.
Pauk je napisao/la:I meni su delfini bili interesantni kad sam imo 9 godina...sta je Dzekin razlog?
Nije ni tebi lahko.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pauk, aj lav ju bejbi.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
**** te grob ljubomorni i klošarski. Ne može čovjek ni životinju poljubiti a da ga lokalne ''patriote'' ne označe kao neprijatelja države.
Frajer ima para i daje ih i možda previše ( po mom mišljenju ) u humanitarne svrhe. Znači ako imaš para, ne smiješ ih na sebe trošiti, te moraš na ulici živjeti da ne bi Pauk sa Sportsport.ba foruma mislio da si neprijatelj države.
Ti si oličenje jednog provinicijalca i to što ti nisi vidio dalje od Pazarića, nije Edinov problem.
Da Dzeko ima obraza kupio bi te delfine i podjelio ih sirotinji! Pauku idu dva delfina odma.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Da Dzeko ima obraza kupio bi te delfine i podjelio ih sirotinji! Pauku idu dva delfina odma.

- schweinsteiger
- Kontakt:
Nek' jos dva ekstra kupi za pionirsku dolinuCartman je napisao/la:Da Dzeko ima obraza kupio bi te delfine i podjelio ih sirotinji! Pauku idu dva delfina odma.

#miasanmia
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jbt čovjek nema gdje nije bio i koji grad nije posjetio kad god zatreba neka pomoć i kakva god da je akcija, svako ljeto se "vuca" ovdje po Bosni dok svi fudbaleri 'lade damu i sad jedno ljeto čovjek se otišao opustiti i odjednom on nije humanitarac i zaslužio da mu se pametuje ovdje? I to lik koji ima upravo njeg' na avataru.Pauk je napisao/la:I meni su delfini bili interesantni kad sam imo 9 godina...sta je Dzekin razlog?

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Yeb'ga Edine sad moras paziti i s kime se zvaljis.@Pauk to sve posmatra iz prikrajka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mogu da se potpisem. I ovo nema absolutno nista s ljubomorom. Naj siromasnija zemlja u Evropi! E... Pa covjek da ima muda da ide na odmor - hajde budemo skromni - 5 puta godisnje i to po cijelom svijetu, da zivi i da se hrani kao sto radi ispod 5% od svijetskog naroda, i jos pored toga otici na ljetni odmor koje sigurno vrijedi 15.000 eura. Nek svak radi sta hoce ali nema razloga da pored toga neko stavi "label" na sebe gdje pise "humanista". Ta ne pije vode.Pauk je napisao/la:I meni su delfini bili interesantni kad sam imo 9 godina...sta je Dzekin razlog?
Neki dan sam citao kako je Christian Eriksen izjavio da fudbaleri zaradjuju previse u odnosu na njihov rad - sto je bukvalno od 10.00-14.00h.
Jos zamisli 100.000 funti sedmicno. Hajde nek je porez 50% znaci 50.000 funti sedmicno. Puta 50 sedmica sto znaci najmanje 3 miliona eura kes - na ruke.
Hajde ti pomnozi i saberi pa vidi koliko je to godina rada za "normalnog" covjeka. I onda mi objasni zasto neko nema za hjeba i za zdravlje dok drugi zivi u luksuzu. I nemoj mi pricati da je Edin Dzeko radio i zaradio. Ima ljudi koji rade i rade a haman nista ne zarade i jedva prezive.
Mene sve ovo vise i vise podsjeca na tatinu princezu koja treba da ima sve u zivotu - nista ne smije da joj fali. I nedaj Boze da je neko sutra kritizuje! Jer ona je savrsena. I ponos nas sviju. Zbog toga trebamo svi da joj se divimo i budemo zahvalni jer ce ona biti ta koja ce sutra biti skolovana i nas sviju reprezentovati u svijetu.
Jeste... I Zlatan Muslimovic je krajem 90'ih na okupljenje dolazio u Ferrari-ju. Sramota... Ja ne kazem da Dzeko nije - budemo realni - mozda naj bolji kojeg smo dosad imali sto se tice pomoci ove zemjle. Neko kaze da je danas tesko biti posten i dobar covjek. A mozda je i upravo lahko jer nema konkurencije.Unknown Genius je napisao/la:Jbt čovjek nema gdje nije bio i koji grad nije posjetio kad god zatreba neka pomoć i kakva god da je akcija, svako ljeto se "vuca" ovdje po Bosni dok svi fudbaleri 'lade damu i sad jedno ljeto čovjek se otišao opustiti i odjednom on nije humanitarac i zaslužio da mu se pametuje ovdje? I to lik koji ima upravo njeg' na avataru.Pauk je napisao/la:I meni su delfini bili interesantni kad sam imo 9 godina...sta je Dzekin razlog?
Vi ste onda dvojica najvećih debila na ovom forumu (osim ako niste ista osoba, pošto vidim da je @Boncuku ovo prvi post) .
I šta s tim što on zarađuje puno para ? On je te pare dobio za sebe , i mogu reći da s obzirom kako rastrošnih fudbalera ima , on je veliki humanitarac .
Ne možeš određivati da li je netko humanitarac ili nije na osnovu toga koliko TROŠI , nego na osnovu toga koliko DAJE. A Edin svake godine daje mnogo više od bilo kojeg fudbalera u našoj državi a i po Europi..
Tu si napravio ogromnu grešku , i to je zapravo ono u čemu većina vas budala griješi .
I šta s tim što on zarađuje puno para ? On je te pare dobio za sebe , i mogu reći da s obzirom kako rastrošnih fudbalera ima , on je veliki humanitarac .
Ne možeš određivati da li je netko humanitarac ili nije na osnovu toga koliko TROŠI , nego na osnovu toga koliko DAJE. A Edin svake godine daje mnogo više od bilo kojeg fudbalera u našoj državi a i po Europi..
Tu si napravio ogromnu grešku , i to je zapravo ono u čemu većina vas budala griješi .
Nisam znao da je Dzkin posao,da gradi drzavu
Svasta, ne smije lik na odmor otici,a jadran pun
siromasnih Bosanaca 

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 24 jun 2013, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Muumii, nebeskasila i 44 gosta.