ne znam ko je taj Suljagic, ali znam da je ovo 100% istina za Durguta, sve što je čovjek napiso, garantujem da je i Amir izjavio....moranjak je napisao/la:Ovo je stara vijest ovaj tekst je iz starog izdanja Avazovog sporta ,A naravno svi znamo ko pise za sport Suljagić koji zeli da uništi Zvijezdu ....Kapetan je napisao/la:zasto sve moramo saznat od drugih, sta rade ovi nasi portali?? ... http://www.****/info/bih/show/du ... di-odlazim" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Drug moj ako je sve to istina sto ti kazes najbolji nacin je dokazivanje u svom poslu,konkretno za Durguta najbolji nacin za njega je da nadje jaci klub od Zvijezde i dokaze se u svom poslu i tako zacepi svima usta.Dobar primjer mu je recimo igrac Velibor Vasiljic otisao u najjaci klub PL i tamo izborio sebi mjesto,to je profesionalizam,a ne suplja prica.GradacacC je napisao/la:ne znam ko je taj Suljagic, ali znam da je ovo 100% istina za Durguta, sve što je čovjek napiso, garantujem da je i Amir izjavio....moranjak je napisao/la:Ovo je stara vijest ovaj tekst je iz starog izdanja Avazovog sporta ,A naravno svi znamo ko pise za sport Suljagić koji zeli da uništi Zvijezdu ....Kapetan je napisao/la:zasto sve moramo saznat od drugih, sta rade ovi nasi portali?? ... http://www.****/info/bih/show/du ... di-odlazim" onclick="window.open(this.href);return false;
durgut prije par dana gostovao na radio valentinu.i nije bas ovako pricao.kaze da je otisao jer je ocekivao da ga ljudi iz uprave ponude da bude glavni trener posto to nisu uradili sam je otisao.zvijezda mu je uvijek bila u srcu i tako ce biti i u buducnosto.zvijezdi zeli sve najbolje ali svoju srecu ce potraziti negdje drugo van gradacca.
kako vidim ovo za husica da nije gotovo ,nemogu da vjerujem a zvanicna stranica fc dvtk objavila vijest da je dovela husica.nadam se da je sve gotovo i radi naseg kluba i radi sencija
kako vidim ovo za husica da nije gotovo ,nemogu da vjerujem a zvanicna stranica fc dvtk objavila vijest da je dovela husica.nadam se da je sve gotovo i radi naseg kluba i radi sencija
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ljudi evo vjerujem da ima vas koji ste bili na prozivci jel stvarno Gaćinović dobio dobacivanje i provokacije sa tribine kao sto nam ovaj iz kluba kaze ili je ovo jos jedna u nizu optuzba za ovu sicu navijaca sto je ostala na tribinama
bio sam na prozivci.kada je gacinovic izlazio na teren i dolazio do kucice za rezervne igrace oko 30 ljudi ga je docekalo sa dugim aplauzom.i samo mu je jedan covjek dobacio hocemol ostat u ligi on je potvrdio da hocemo.ludinjo22 je napisao/la:ljudi evo vjerujem da ima vas koji ste bili na prozivci jel stvarno Gaćinović dobio dobacivanje i provokacije sa tribine kao sto nam ovaj iz kluba kaze ili je ovo jos jedna u nizu optuzba za ovu sicu navijaca sto je ostala na tribinama
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i onda dodje neki cuco iz uprave kao ovaj i stane govorit dobio dobacivanje i provokacije evo jos jednom da kazem da NK Zvijezda nije nicija BABOVINA to shvate jednom vi u upravi. kazete ometa se trening igraci nemaju mira kako imaju mira po Sarajevo, Zenici gdje ljudi ubise boga u bogu kad je lose a kod nas nista i opet oni nemaju mira ja kako barem znam nikad im niko rijec nije reko prosle sezone za katastrofalan rezultat a oni hodaju gradom ko manekeni
i on ima ugovor,ako je tako onda trebalo bi nesto leci paraelemental je napisao/la:Odlazi nam i Mus...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Samo odlasci i odlasci,... hoce li neko doci?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa dolazi Emir MehićBosanski zmaj je napisao/la:Samo odlasci i odlasci,... hoce li neko doci?

Kažu može da pokrije sve pozicije

Dragon Town
kvalitetnozmaj_Bosne je napisao/la:Pa dolazi Emir MehićBosanski zmaj je napisao/la:Samo odlasci i odlasci,... hoce li neko doci?![]()
![]()
![]()
![]()
Kažu može da pokrije sve pozicije

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Gdje ce Mus, da nece slucajno u Zenicu, o tome je se spekuliralo jos i prije dolaska kod nasastra1922 je napisao/la:i on ima ugovor,ako je tako onda trebalo bi nesto leci paraelemental je napisao/la:Odlazi nam i Mus...
Raspad sistema
....dovodili smo dobre igrače pa ih nismo mogli uigrati ili šta već,sada odlaze dobri ,doćiće vjerovatno neprovjereni iz okruzenja i kako onda njih uigrati.Sreća nam mozda bude neka nova Gradina...

-
- Kontakt:
Ne brinite Muce ce da dovede igracine iz Subotice 

mozda i nije toliko losa situacija u klubu samo sto ovi u upravi neznaju ili nece da naprave pres konferenciju i da kazu sta je i kako je stanje i sta je cilj ove sezone pa da znamo na cemu smo. cuo sam da je Mustafa rekao da ce Zvijezda biti bolja nego prošle sezone ako laze ovaj sto je meni rekao lazem i ja vama ovdje
a jeste opet teško biti bolji nego prošle sezone pogotovo u jesenjom dijelu... što ne stavi cilj da se bude bolji od one zvijezde iz prve premijer ligaške sezone... ok hajde nemamo taj igrački kadar nema tu više one pozitivne atmosfere i puno toga ali biti bolji od ekipe koje je do posljednjeg kola strahovala hoće li izboriti opstanak i nije neki veliki uspjeh pogotovo za stručnjaka iz srbijeludinjo22 je napisao/la:mozda i nije toliko losa situacija u klubu samo sto ovi u upravi neznaju ili nece da naprave pres konferenciju i da kazu sta je i kako je stanje i sta je cilj ove sezone pa da znamo na cemu smo. cuo sam da je Mustafa rekao da ce Zvijezda biti bolja nego prošle sezone ako laze ovaj sto je meni rekao lazem i ja vama ovdje
-
- Kontakt:
Prosle sezone osigurali smo opstanak u 29. kolu ove sezone je cilj to postici u 28.kolu 

Ko zna,uvijek je do sada bilo burno između sezona.Najavljivano je svasta nesto,brojni igrači,pa i poznati,dolazili u Zvijezdu i na kraju imali blijedo izdanje kroz takmičenje.Hajmo vjerovati sada drugačije.Sve se nesto desava tajno,čudne stvari o kojima niko ne zna.Mozda nas hoće pozitivno iznenaditi...... 

istina je da mus još uvijek nije siguran hoće li ostati u zvijezdiastra1922 je napisao/la:i on ima ugovor,ako je tako onda trebalo bi nesto leci paraelemental je napisao/la:Odlazi nam i Mus...
izgleda da je taktika prodati sve sto se moze i onda kada se trziste probere dovesti otpad.zivio muce.
a ionako uskoro se ocekuje zabrana gledanja domacih utakmica u prvenstvu.moci cemo gledati kup utakmice i naravno gostovanja.polako ali sigurno licimo na moderni evropski klub
a ionako uskoro se ocekuje zabrana gledanja domacih utakmica u prvenstvu.moci cemo gledati kup utakmice i naravno gostovanja.polako ali sigurno licimo na moderni evropski klub
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.