pa ja to pisem dva dana dobra desetka kao I lijevi ofanzivnigollum je napisao/la:Evo psovaca sa sjevera, ponovo dosli malo i na forum...corleone87 je napisao/la:Upravu si.Od onog krampaceka nema nikave koristi.Vise bih volio da Saban igra nego onaj levat.Kad bi Kajkuta doveli to bi bio pun pogodak.gOlijat je napisao/la:Samo dobar napadac i ja cu biti prezadovaljan sa ovim timom, ako udemo sa manekenom u evropu ne ocekujem bas nista.
Ovdje je dovoljno da se neko misljenje forsira u par postova i postaje opceprihvaceno. Adilovic kao igrac ima dosta mana, ali njegova realizacija je jako dobra od dolaska u Zelju. Malo sansi je sam stvorio, ali ono sto su mu drugi stvorili i sto je trebao zabiti, uglavnom je zabio. Utakmice kupa protiv Sirokog su bile suprotnost ovom misljenju, ali to su samo dvije utakmice, desava se svima. Problem je sto ljudi brzo zaboravljaju, ovdje si danas najbolji, a za par kola najgori, Maribor pred prvu utakmicu nema nista bolju igru od nas, a kasnije su najbolja ekipa na svijetu...
Ima nekoliko pozicija u timu na kojima je potrebnije pojacanje nego u vrhu napada. Daleko najpotrebniji za evropske utakmice (cudi me da to puno ljudi ne pise) je dobar centralni vezni igrac, sa dobrom igrom u oba smjera.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
corleone87 je napisao/la:lopta se odbija od njega ko od beton.

Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Another hero - another mindless crime.
I Inzagi je fulo "16 sansi" pa opet bio vrhunski napadac.
Adil je za nase uslove dobar napadac i neka ga
Adil je za nase uslove dobar napadac i neka ga

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Gdje su sada oni giganti što su govorili da možemo izvući ekipe sa sjevera
Lijepo sam napisao Željine moguće protivnike i šta nije moguće.
Uglavnom, svake godine ista priča. Ovi će nas natrpati, al ****, natrpali su i Napolija
AMAR AMAR, OSIM OSIM

Uglavnom, svake godine ista priča. Ovi će nas natrpati, al ****, natrpali su i Napolija

AMAR AMAR, OSIM OSIM

- corleone87
- Kontakt:
Ne treba sad povlaciti rasprave u nedogled,ja sam rekao svoje misljenje o Adilovicu i to je to.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mogao si druze napisati to u blazem tonu, fakat covjek nije zasluzio da ga prozivamo zar ne?corleone87 je napisao/la:Ne treba sad povlaciti rasprave u nedogled,ja sam rekao svoje misljenje o Adilovicu i to je to.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Zna li Željina publika sa sjevera šta je skener?zeljooooo je napisao/la:Ovi navijači sa sjevera i jesu pravi navijači, ne prave štetu klubu kojeg vole, jest da jesu puno realniji i realnije sagledavaju stvari, nisu slijepi svojom ljubavi i da ne vide stvari svojim očima, ipak ova Željina publika sa sjevera zna šta je fudbal.
zeljooooo je napisao/la:slučajno mogu doći do te presude, pa ću je i skenirati ovdje da se uvjerite da ja sve što pišem istina.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ma osim ce da uigra ekipu ima da lete po terenu nece im niko nista moci
Viktoria Plzen nije u nasoj regiji vec u Centralno-Istocnoj (mi u Juzno-Mediteranskoj), no stoji to da su ove godine Sjevernjaci (kao i mnoge ranije) bili zasticeni kao polarni medvjedi od bilo koga juznije od Poljske.Glodar je napisao/la:Gdje su sada oni giganti što su govorili da možemo izvući ekipe sa sjevera![]()
Ma moze Adil ostati samo nam treba taj vezni koji ce mu nabaciti loptu na nogu ili na glavu nije vazno.... pile ako bude kakav vezni za mustuluka si...
Barem cemo ocistit kartone za dogodine 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne možemo mi kad nemamo budžet bar milion maraka samo za transsfere na godišnjem nivou, pa svake godine kupiš po tri najbolja igrača u ligi iz drugih naših timova, i malo juniora talentovanih pokupiš i tako ukrug pojačavaš buđet prodaješ i napreduješ.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
sta bi dao da ga adilbeg zabije na kosevu kao u lukavici za prolaz
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Jaooooooo ako Bog daaaaa, pa koje bi to ludilo biloadillovic je napisao/la:sta bi dao da ga adilbeg zabije na kosevu kao u lukavici za prolaz
Po vasem misljenu ko ide za prvog golmana Filip ili Hadzic?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !
kako je tad grmilo sta bi bilo tek na ovakvoj tekmi dao bi 20 godina zivota za tonime_tm87 je napisao/la:Jaooooooo ako Bog daaaaa, pa koje bi to ludilo biloadillovic je napisao/la:sta bi dao da ga adilbeg zabije na kosevu kao u lukavici za prolaz

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
po meni lončarić, ipak dinamo je dinamo.Zakletva je napisao/la:Po vasem misljenu ko ide za prvog golmana Filip ili Hadzic?

Odlazi Safete.
Hadzic je za meni prva opcija. Momak je u trenaznom procesu dugo je branio, odnosno redovno i momak je strasan. Za ovog ne znam nista, ali mi je dovoljno dosta povreda malo minuta na golu.Zakletva je napisao/la:Po vasem misljenu ko ide za prvog golmana Filip ili Hadzic?
-
- Kontakt:
Imal li ko link, Amarovo misljenje o protivniku?
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.