FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 24 jun 2013, 20:42

Ja neću ništa govoriti o utakmici sa Plzenom sve do revanš utakmice, i to ako budemo imali bilo kakav rezultat koji ulijeva nadu...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 24 jun 2013, 20:43

a mozda se dobri stari lazar vrati :mrgreen:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 24 jun 2013, 20:47

Moramo imati napadača koji poentira iz svake druge prilike, ako je i dobijemo u tekmi, neće ovdje biti 10 prilika pa od deset da pogodiš jednom, ako uhvatiš šta od njihovih grešaka to treba pretvoriti u gol, ali treba imati dobrog i jakog napadača, a i dobrog ofanzivnog pakera veznjaka za to.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 jun 2013, 20:47

AYAN je napisao/la:Ja neću ništa govoriti o utakmici sa Plzenom sve do revanš utakmice, i to ako budemo imali bilo kakav rezultat koji ulijeva nadu...
Sillenzio stampa :D odnosno sillenzio forum :lol: :lol: do revansa,mozda si upravu...sad kad navale dušebrižnici o prognozama rezultata i kako ce nas natrpati...bolje je nista ne pisati
SLOBODA NAVIJAČIMA

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 24 jun 2013, 20:49

corleone87 je napisao/la:'Oni jesu favoriti u ovim duelima, ali mi nikome nećemo priznati da je bolji od nas. Jedva čekamo da počnu otakmice a ja vjerujem da iz ovih duela možemo izaći kao pobjednici i proći u naredni krug'' izajvio je za ****.ba Filip Lončarić.
Vrlo optimistican a ko zna ako njega prosere mozda i napravimo neko iznenadjenje.Ja sam cuo pricu da jos u opcijama imamo neka dva igraca, napad i sredina su u pitanju.Mozda i nece to tako lose ispasti na kraju kako mnogima izgleda.[/quote]

Samo dobar napadac i ja cu biti prezadovaljan sa ovim timom, ako udemo sa manekenom u evropu ne ocekujem bas nista.[/quote]

Upravu si.Od onog krampaceka nema nikave koristi.Vise bih volio da Saban igra nego onaj levat.Kad bi Kajkuta doveli to bi bio pun pogodak.[/quote]

Ma najgore je sto Osim nece nikog dovoditi ako ovog krampasa ne proda. A njega ne mozes nikome prodati jer mu treba 20 sansi da opuca u okvir gola, a to u evropi ne prolaze. Treba nama golgeter koji ce znati rijestiti svaku situaciju koja nam se ukaze.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 20:51

Nema ljudi ništa od novog napadača sve dok je Adil tu. Amar ga gura (obzirom da hvata zadnji voz za transfer zbog godina) iako nije neki velemajstor sve sa ciljem da ga nekom utrpa. Po meni je i Selimović pokretniji i bolji od njega na toj poziciji a i otvorila bi se opcija za Bučana na desnom krilu., ali sve dok je Adil tu nema ni od jednog ni od drugog ništa.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 24 jun 2013, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 20:56

gOlijat je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:'Oni jesu favoriti u ovim duelima, ali mi nikome nećemo priznati da je bolji od nas. Jedva čekamo da počnu otakmice a ja vjerujem da iz ovih duela možemo izaći kao pobjednici i proći u naredni krug'' izajvio je za ****.ba Filip Lončarić.
Vrlo optimistican a ko zna ako njega prosere mozda i napravimo neko iznenadjenje.Ja sam cuo pricu da jos u opcijama imamo neka dva igraca, napad i sredina su u pitanju.Mozda i nece to tako lose ispasti na kraju kako mnogima izgleda.
Samo dobar napadac i ja cu biti prezadovaljan sa ovim timom, ako udemo sa manekenom u evropu ne ocekujem bas nista.[/quote]

Upravu si.Od onog krampaceka nema nikave koristi.Vise bih volio da Saban igra nego onaj levat.Kad bi Kajkuta doveli to bi bio pun pogodak.[/quote]

Stvarno kako te nije stid tako pricati za igraca koji igra svaku utakmicu srcem fuj

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 24 jun 2013, 20:58

Anonimac je napisao/la:Nema ljudi ništa od novog napadača sve dok je Adil tu. Amar ga gura (obzirom da hvata zadnji voz za transfer zbog godina) iako nije neki velemajsto sve sa ciljem da ga nekom utrpa. Po meni je i Selimovič pokretniji i bolji od njega na toj poziciji a i otvorila bi se opcija za Bučana na desnom krilu., ali sve dok je Adil tu nema ni od jednog ni od drugog ništa.
Ma pomirio sam se ja s tim i znam da nema nista od toga, ali mi je krivo da se i dalje gura covjek koji je dao iz 159 sansi 16 golova. Otjerani Zeba, Beslija, Savic pa u jednu ruku i Bekric, znaci moze se otjerati i ovaj, jer je ligcno da ga necemo prodati, vrlo tesko a iduce godine mu istice ugovor tako da je Amaru svejedno.
Moje misljenje da je Amaru vaznije da napravi neki rezultat, da ubrza igru naprijed, da napravljene sanse koje izradi vezni red napadac ih realizuje. Ponavljam u ovoj nasoj ligi koja i nekog kvaliteta on je imao oko 200 sansi a da je oko 20 golova, procenat je uzasan kad skontas protiv kakvih stopera igras. U evropi s njim ne daj Boze. Sto ti kazes staviti gore Selimovica, a na njegovo mjesto Bucana s malim Hodzicem prema gore, imamo sanase :)

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 24 jun 2013, 21:00

Bice gusto bice tamo 5-6:0, ovdje ako bogda nerjeseno. Dosta ce biti novih igraca u prvoj postavi tamo tako da ce nam se valjda smilovati.
Ako prva zavrsi sa 1-2 razlike ima se cemu nadati, uprotivnom otici i malo pogledati kako evropske ekipe igraju.
Ipak, bolje da nam je dosla Viktoria nego neki pisljivi maribor koji bi potplatio sudije u obje da nas prođe.

Sto se tice igre Zelje dosad, nema zavrsnice, od 100 centarsuta 1 zavrsi kako treba, odbrana je bila ok, mada su u zadnje 2-3 utakmice grijesili katastrofalno. I jos jedna mana niko ne puca izvan 20 m. Ako se to popravi ni Real nam ne moze nista, a kamoli Bayern :)
Zadnja izmjena: Senad_tm87, dana/u 24 jun 2013, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 jun 2013, 21:05

Senad_tm87 je napisao/la:Bice gusto bice tamo 5-6:0, ovdje ako bogda nerjeseno. Dosta ce biti novih igraca u prvoj postavi tamo tako da ce nam se valjda smilovati.
Ako prva zavrsi sa 1-2 razlike ima se cemu nadati, uprotivnom otici i malo pogledati kako evropske ekipe igraju.
Ipak, bolje da nam je dosla Viktoria nego neki pisljivi maribor koji bi potplatio sudije u obje da nas prođe.
Ja ne znam sto uopce pises ako si toliki pesimista?? Evo ja cu biti prvi koji ce reci da ce biti guravo i da nema sanse da nam se ponovi Hapoel ili Maribor.

Nego citam na onom njihovom forumu prijedloge poput ovih

24. 2013 15:45 juni

Imam prijedlog da se kao takav Slide Show kako bi Bosna i pečeno prase barela piva?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 24 jun 2013, 21:07

gOlijat je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:Nema ljudi ništa od novog napadača sve dok je Adil tu. Amar ga gura (obzirom da hvata zadnji voz za transfer zbog godina) iako nije neki velemajsto sve sa ciljem da ga nekom utrpa. Po meni je i Selimovič pokretniji i bolji od njega na toj poziciji a i otvorila bi se opcija za Bučana na desnom krilu., ali sve dok je Adil tu nema ni od jednog ni od drugog ništa.
Ma pomirio sam se ja s tim i znam da nema nista od toga, ali mi je krivo da se i dalje gura covjek koji je dao iz 159 sansi 16 golova. Otjerani Zeba, Beslija, Savic pa u jednu ruku i Bekric, znaci moze se otjerati i ovaj, jer je ligcno da ga necemo prodati, vrlo tesko a iduce godine mu istice ugovor tako da je Amaru svejedno.
Moje misljenje da je Amaru vaznije da napravi neki rezultat, da ubrza igru naprijed, da napravljene sanse koje izradi vezni red napadac ih realizuje. Ponavljam u ovoj nasoj ligi koja i nekog kvaliteta on je imao oko 200 sansi a da je oko 20 golova, procenat je uzasan kad skontas protiv kakvih stopera igras. U evropi s njim ne daj Boze. Sto ti kazes staviti gore Selimovica, a na njegovo mjesto Bucana s malim Hodzicem prema gore, imamo sanase :)
'

razabu ja bi volio da ti nisi navijac Zelje vise nego ista tako pljujes igraca koji igra srcem sramota

1993/94 - 5,774
1994/95 - 4,573
1995/96 - 3,441
1996/97 - 4,626
1997/98 - 3,819
1998/99 - 4,033
2000/01 - 3,073
2003/04 - 3,622
2005/06 - 4,118
2006/07 - 4,836
2007/08 - 3,828
2008/09 - 4,005
2009/10 - 3,629
2010/11 - 6,415
2011/12 - 7,009
2012/13 - 10,046

a sad kad vidim njihovu posjetu pa nemogu da vjerujem koliko mi kukamo

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 24 jun 2013, 21:08

Updatovan prijasnji post, a procitaj clanak u kojem pise da su u obje utakmice prosle god dobili hapoela , 2:1 i 4:0 pa reci da sam pesimista :)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 jun 2013, 21:15

corleone87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:Samo dobar napadac i ja cu biti prezadovaljan sa ovim timom, ako udemo sa manekenom u evropu ne ocekujem bas nista.
Upravu si.Od onog krampaceka nema nikave koristi.Vise bih volio da Saban igra nego onaj levat.Kad bi Kajkuta doveli to bi bio pun pogodak.
Evo psovaca sa sjevera, ponovo dosli malo i na forum...

Ovdje je dovoljno da se neko misljenje forsira u par postova i postaje opceprihvaceno. Adilovic kao igrac ima dosta mana, ali njegova realizacija je jako dobra od dolaska u Zelju. Malo sansi je sam stvorio, ali ono sto su mu drugi stvorili i sto je trebao zabiti, uglavnom je zabio. Utakmice kupa protiv Sirokog su bile suprotnost ovom misljenju, ali to su samo dvije utakmice, desava se svima. Problem je sto ljudi brzo zaboravljaju, ovdje si danas najbolji, a za par kola najgori, Maribor pred prvu utakmicu nema nista bolju igru od nas, a kasnije su najbolja ekipa na svijetu...

Ima nekoliko pozicija u timu na kojima je potrebnije pojacanje nego u vrhu napada. Daleko najpotrebniji za evropske utakmice (cudi me da to puno ljudi ne pise) je dobar centralni vezni igrac, sa dobrom igrom u oba smjera.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 24 jun 2013, 21:17

Meni nije jasno zasto su svi skinuli gace??? :o

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 24 jun 2013, 21:17

@CARSON

Ja sam svom klubu zelim sve najbolje i tu nema nista lose. Zelim da svi budemo zadovoljni, ako ostane ovaj krampas tesko nam.
Neka on igra srcem, ali kad on nema blage veze o poslu koji mu je zadat da daje golove, osuta sa sesnest, prede dva igraca hebo ti to srce, ne znam i tacka. Koje gledao pripremnu sad protiv Sirok ja nisam, ali imam par prijatelja koji jesu i kazu sta je taj covjek sve fulao da to ne moze niko da vjeruje imao je oko 10 sansi.

Dovesti negdje nekog pravog igraca jer evropa je evropa nece biti 100 sansi, u dvije tekme nek bude 10 moramo napraviti realizaciju. Mora mali Saban ulaziti da daje golove koji nije odigrao posteno 3 utakmice, a ovaj igra dvije sezone pa nikakvog hajra od njega.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2013, 21:19

Ja sanjam da nas preuzme neki Arap a moze i Rus samo da ima bruku love, da se uloze milioncici da konacno nesto krene u europi.

Kad vidim da Dinamo ZG prodaje igrace za milione dusa me boli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 24 jun 2013, 21:20

Ovi navijači sa sjevera i jesu pravi navijači, ne prave štetu klubu kojeg vole, jest da jesu puno realniji i realnije sagledavaju stvari, nisu slijepi svojom ljubavi i da ne vide stvari svojim očima, ipak ova Željina publika sa sjevera zna šta je fudbal.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 24 jun 2013, 21:23

Predstavljamo Viktoriju Plzen

http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-v ... lzen/5601/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 jun 2013, 21:25

Elegant je napisao/la:Ja sanjam da nas preuzme neki Arap a moze i Rus samo da ima bruku love, da se uloze milioncici da konacno nesto krene u europi.

Kad vidim da Dinamo ZG prodaje igrace za milione dusa me boli.
neka neka, to su pitarski snovi, mi cemo polahko, dizemo se iz godine u godinu... jeste da nam okruzenje ne dopusta, i prelosa PLBiH od koje nemas nikakve koristi,
ali prerasti cemo i nju... to ce nam biti trening-utakmice.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 24 jun 2013, 21:26

gollum je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:Samo dobar napadac i ja cu biti prezadovaljan sa ovim timom, ako udemo sa manekenom u evropu ne ocekujem bas nista.
Upravu si.Od onog krampaceka nema nikave koristi.Vise bih volio da Saban igra nego onaj levat.Kad bi Kajkuta doveli to bi bio pun pogodak.
Evo psovaca sa sjevera, ponovo dosli malo i na forum...

Ovdje je dovoljno da se neko misljenje forsira u par postova i postaje opceprihvaceno. Adilovic kao igrac ima dosta mana, ali njegova realizacija je jako dobra od dolaska u Zelju. Malo sansi je sam stvorio, ali ono sto su mu drugi stvorili i sto je trebao zabiti, uglavnom je zabio. Utakmice kupa protiv Sirokog su bile suprotnost ovom misljenju, ali to su samo dvije utakmice, desava se svima. Problem je sto ljudi brzo zaboravljaju, ovdje si danas najbolji, a za par kola najgori, Maribor pred prvu utakmicu nema nista bolju igru od nas, a kasnije su najbolja ekipa na svijetu...

Ima nekoliko pozicija u timu na kojima je potrebnije pojacanje nego u vrhu napada. Daleko najpotrebniji za evropske utakmice (cudi me da to puno ljudi ne pise) je dobar centralni vezni igrac, sa dobrom igrom u oba smjera.
Ko kaze da sam navijac sa sjevera.Ja sam uvijek na jugu i navijam iz sveg glasa ali sto se tice Adilovica to je taraba zesca.Zabije dva-tri gola i onda se raja nafura na njega ali zato fula nemoguce,lopta se odbija od njega ko od beton.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, drzgemboadislic, Orvel i 57 gostiju.