Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Za svaki tekst o homogenizaciji podloga i Rafinom uspjehu kao produktu iste, od MaGiCe dobijem veliki broj maraka, koje inače čuvam kod đemiđića.legenda reala je napisao/la:Vidim i ti se naslađuješ, a vješto si skrivao svoje antipatije prema velikom RAFIali ja sam odma znao da si jedan od MaGiCi-nih ljudi
![]()
Sta sam rekao? Ako hoces na kladionici sta da dobijes, slobodno mi se javi.Greivis je napisao/la:Pa zar se ni u tenis ne razumijes?legenda reala je napisao/la:Žao mi je, ali se ne mogu složiti s tom konstatacijom, za mene je i dalje Nole prvi favorit, a Rafa drugiGreivis je napisao/la:Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?
Ma znam ja to sve baformance je napisao/la:
Za svaki tekst o homogenizaciji podloga i Rafinom uspjehu kao produktu iste, od MaGiCe dobijem veliki broj maraka, koje inače čuvam kod đemiđića.![]()
Sao Paolo.legenda reala je napisao/la:Koji bitniji turnir je slijedeći, ovaj WB više ne vrijedi pratiti
I tako.legenda reala je napisao/la:Hajde Rafa odigraj za mrzitelje, žrijeb je pretežak ali možeš ti to, samo dođi do Federera on će skinuti sam gaće, Andy nikad nije bio ozbiljan teniser, Berdych će već učiniti šta trebaMaGiCa je napisao/la: Ovo kao da su @soba39 ili @no1e pravili zreb.![]()
Kojeg počinjeformance je napisao/la:Sao Paolo.legenda reala je napisao/la:Koji bitniji turnir je slijedeći, ovaj WB više ne vrijedi pratiti
dobra ocjena gendole - moze se reci da je mislio da ce mu se poeni valjda poklanjat sami pa otis'o "nasuho" na vimbldon - dok je Ruđer odradio pripremu i to samo takvu - koja je na kraju i donijela rezultat....legenda reala je napisao/la:Kojeg počinjeformance je napisao/la:Sao Paolo.legenda reala je napisao/la:Koji bitniji turnir je slijedeći, ovaj WB više ne vrijedi pratiti![]()
![]()
Šta misliš da li bi Rafa bolje izgledao danas da je odigrao bar 1-2 meča u Haleu ili Quensu(i je li mu to možda kardinalna greška bez meča na travi doći na WB?), ovo danas je po meni nikad gori Nadal, ja ga goreg nisam gledao, imo je on ovako teških mečeva u prvim kolima ali je to bilo nebo i zemlja Gulbis ga je jednom razvaljivo al je bio Rafa dosta bolji izvuko se mislim da je na kraju i slavio na turniru ali za ovo danas ja nemam nikakvo objašnjenje izgledao je gore nego ikakvo žensko u pojedinim trenutcima
11. februara.legenda reala je napisao/la:Kojeg počinje![]()
![]()
Ili je zaista svjestan da on trenutno nema šta tražiti na WB, kretnja mu je nikakva složio bih se sa bhsport da će on teško više nešto uspjeti na WB sa ovako lošom kretnjom, pola onih winera što je Belgijanac dansa osvojio Rafa od prije godinu-dvije bi vratio i opalio pokoji winer iz defanzive, on danas na pola loptica i ne ide nikako samo ih pogledom ispraća a to uopšte nisu bili neki vanserijski udarci da ih ozbiljan teniser ne može stićiCitizen-X je napisao/la:
dobra ocjena gendole - moze se reci da je mislio da ce mu se poeni valjda poklanjat sami pa otis'o "nasuho" na vimbldon - dok je Ruđer odradio pripremu i to samo takvu - koja je na kraju i donijela rezultat....
uh kasno ovo, imal išta prijeformance je napisao/la: 11. februara.![]()
Da Stan igra kako zna, ne bi Hewitt imao nikakve sanse. Mozda se i probudi, pa bude kao protiv Richarda.Monolog je napisao/la:Hewitt odličan.![]()
Istina, Wawrinka je ispodrosječan (ma nije nikad ni napravio ništa vrijedno spomena na Wimbledonu), ali to ne umanjuje skoro pa perfektnu Hewittovu igru. Leti terenom, dobro returnira, "tuče" iz BH-a k'o lud... Mogli bismo u 3. kolu gledati još jedan zanimljiv meč (Isner - Hewitt).
Reci to Nadalu i Rogeruwork je napisao/la:Gledam ovaj žrijeb i još ne mogu vjerovai šta su organizatori izvukli Murrayu. Pa on u svakom kolu ima potencijalno opasnog protivnika. Odavno nisam vidio teži put do finala, pogotovo na travi.
Pa set mu ne bi uz'o...Believe je napisao/la:Valjda ovaj Hewitt ne dogura do Rogera
Da je ovo Hewit iz 2005, meč bi davno bio gotov, taman da su 2 Stana preko puta terena.Greivis je napisao/la:Da Stan igra kako zna, ne bi Hewitt imao nikakve sanse
Mene najvise impresionira njegova tehnika prilikom servisa, niko to ljepse ne radi od njega i Haasa.formance je napisao/la:Da je ovo Hewit iz 2005, meč bi davno bio gotov, taman da su 2 Stana preko puta terena.Greivis je napisao/la:Da Stan igra kako zna, ne bi Hewitt imao nikakve sanse![]()
Lleyton je igrač koji poslije Rogera ima najviše pobjeda na travi (od aktivnih tenisera) i sigurno je jedan od najboljih grass courtera danas, što Wawrinka nikad nije i neće biti.
Ja koliko znam trenutno je 2013.formance je napisao/la:Da je ovo Hewit iz 2005, meč bi davno bio gotov, taman da su 2 Stana preko puta terena.Greivis je napisao/la:Da Stan igra kako zna, ne bi Hewitt imao nikakve sanse![]()
Lleyton je igrač koji poslije Rogera ima najviše pobjeda na travi (od aktivnih tenisera) i sigurno je jedan od najboljih grass courtera danas, što Wawrinka nikad nije i neće biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.