Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

retro
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la retro » 24 jun 2013, 19:12

Lose se kretao, slabo savijao koljena i prilikom servisa, ocigledno da je imao nekih problema.

Ali Darcis odigrao najbolji mec u zivotu, hrabo kao i Rosol prosle godine.

Nadalov prvi poraz u prvom kolu GS-a.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2013, 19:15

retro je napisao/la:Lose se kretao, slabo savijao koljena i prilikom servisa, ocigledno da je imao nekih problema.

Ali Darcis odigrao najbolji mec u zivotu, hrabo kao i Rosol prosle godine.

Nadalov prvi poraz u prvom kolu GS-a.
:roll: :roll:

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 24 jun 2013, 19:16

Nadal je danas izgubio jer se bez potreba stalno izvlačio na FH. Stvarno velika šteta da je Nadal preživio par prvih kola vjerovatno bi otišao do kraja. Slijedeće godine obavezno treba da odigra neki pripremni turnir na travi da bi se prilagodio na novu podlogu. Zadnje 2 godine to nije uradio i svi smo vidjeli šta se desilo.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2013, 19:20

moja greska...kontao sam da je od rosola izgubio isto u prvom kolu ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jun 2013, 19:23

Semper je napisao/la:Nadal je danas izgubio jer se bez potreba stalno izvlačio na FH. Stvarno velika šteta da je Nadal preživio par prvih kola vjerovatno bi otišao do kraja. Slijedeće godine obavezno treba da odigra neki pripremni turnir na travi da bi se prilagodio na novu podlogu. Zadnje 2 godine to nije uradio i svi smo vidjeli šta se desilo.
Kume, haj molim te se prestani brukat na ovom podforumu, sto sad sto na temi BH Tenisa, sto proslo godine na Wimbledonu sa prognozama sta ce bit i kako, haj da si priblizno blizu nego si miljama daleko :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2013, 19:25

najjaci su ovi sto govore da je danas povjedio osvojio bi turnir :lol: :lol:

i da nadam se da me niko nije poslusao da se kladi na live na nadala :D

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2013, 19:25

Darcis odličan, Rafa ispod prosjeka. Ibretio sam se kakve je poene Belgijanac osvajao, bacajući se ala Boris Becker.

Jedno je sigurno, a to je da je zaslužio pobjedu. Ne znam da li sam ikada vidio da neko Nadala buši slajsovima, kao što je danas Steve radio. Napravio je najmanje 3 direktna vinera bh slajsom po dijagonali, protiv igrača koji najbolje kupi takve loptice. :shock:

Rafa definitivno ispod svog nivoa, ali uvijek je imao problema u prvim kolima, kada je trava još uvijek 'ona prava'. To mu se obilo o glavu evo i ovog puta i još jednom se dokazalo da Nadala na Wimbledonu ne možemo smatrati večim favoritom od Rogera, ni u ludilu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 24 jun 2013, 19:41

Edin TM87 je napisao/la:
Semper je napisao/la:Nadal je danas izgubio jer se bez potreba stalno izvlačio na FH. Stvarno velika šteta da je Nadal preživio par prvih kola vjerovatno bi otišao do kraja. Slijedeće godine obavezno treba da odigra neki pripremni turnir na travi da bi se prilagodio na novu podlogu. Zadnje 2 godine to nije uradio i svi smo vidjeli šta se desilo.
Kume, haj molim te se prestani brukat na ovom podforumu, sto sad sto na temi BH Tenisa, sto proslo godine na Wimbledonu sa prognozama sta ce bit i kako, haj da si priblizno blizu nego si miljama daleko :roll:
Samo glup čovjek može reći da Nadal nema pojma na brzim podlogama, a čovjek je u konkurencije Đokovića i Federera osvojio 4 grand slam turnira na brzim podlogama.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 20:05

Jbo ti sebe Rafa, dozvolio si mrziteljima da se naslađivaju :twisted: :twisted: :twisted:

Inače Rafa katastrofalan danas, odma sam ja to napisao nako pola prvog seta da je skroz tanak, kretnja katastrofalna,ovaj je igrao dobro nema priče, ali ni približno kao Rosol prošle godine, Rafa ispod svakog nivoa, ja više neću navijati za njega zato što je ****(on to nikad nije bio, ali je postao), pa hejj jedan Nadal da uzme breik i da ga odma vrati nema šanse :roll: :roll:

u kojem djelu žrijeba je onaj Tsonga, može li on plačka izbaciti :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 jun 2013, 20:09

Za neke najveci svih vremena rutinski ispao u prvom kolu... :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jun 2013, 20:11

legenda reala je napisao/la:Jbo ti sebe Rafa, dozvolio si mrziteljima da se naslađivaju :twisted: :twisted: :twisted:

Inače Rafa katastrofalan danas, odma sam ja to napisao nako pola prvog seta da je skroz tanak, kretnja katastrofalna,ovaj je igrao dobro nema priče, ali ni približno kao Rosol prošle godine, Rafa ispod svakog nivoa, ja više neću navijati za njega zato što je ****(on to nikad nije bio, ali je postao), pa hejj jedan Nadal da uzme breik i da ga odma vrati nema šanse :roll: :roll:

u kojem djelu žrijeba je onaj Tsonga, može li on plačka izbaciti :?:
Ostavi se tenisa, idi rukomet prati :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 20:14

amerosm je napisao/la:Za neke najveci svih vremena rutinski ispao u prvom kolu... :lol: :lol:
plačko plakaćeš ti s idolom po ko zna koji put, nakon svakog poraza kmeziš idi u penziju ovo ono, sad se fol naslađuješ :mrgreen: :mrgreen:

Edin TM87 je napisao/la: Ostavi se tenisa, idi rukomet prati :lol:
Smijaću se i ja ubrzo, samo ti :P

na onom B92 jbt isto kao da je MaGiCa komentator, koje radovanje što se Rafa pati, na kraju je ispalo da je i RG osvojio nezasluženo itd. :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2013, 20:16

[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 20:22

Najgore je meni što će ovaj Darcis sutra izgubiti da mu Džumhura kao LL ubace, a izbacio je jednog od favorita za visok plasman :roll:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 24 jun 2013, 20:29

legenda reala je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Ostavi se tenisa, idi rukomet prati :lol:
Smijaću se i ja ubrzo, samo ti :P
Mozda za desetak mjeseci opet :lol:

hackerinho
Kontakt:

Post Postao/la hackerinho » 24 jun 2013, 20:31

[youtube][/youtube] ojha :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 20:33

Edin TM87 je napisao/la: Mozda za desetak mjeseci opet :lol:
Ti kao veliki ljubitelj i poznavaoc tenisa se ne bi trebao radovati ispadanju jednog šampiona kao što je Rafa, barem zbog dobrobiti tenisa, znaš i sam da nije to to bez Rafe ni idol neće imati motiva :mrgreen:

ali očigledno je da ti i MaGiCa niste to :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 jun 2013, 20:44

E sada neka se hvata za straznjicu ali kod kuce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 24 jun 2013, 20:47

Al' đe je @samosarajvo, na aparatima ?!

:twisted:

Profesionalnitenis.com

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jun 2013, 20:49

formance je napisao/la:Al' đe je @samosarajvo, na aparatima ?!
Vidim i ti se naslađuješ, a vješto si skrivao svoje antipatije prema velikom RAFI :mrgreen: ali ja sam odma znao da si jedan od MaGiCi-nih ljudi :P :P

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.