Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Lose se kretao, slabo savijao koljena i prilikom servisa, ocigledno da je imao nekih problema.
Ali Darcis odigrao najbolji mec u zivotu, hrabo kao i Rosol prosle godine.
Nadalov prvi poraz u prvom kolu GS-a.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
retro je napisao/la:Lose se kretao, slabo savijao koljena i prilikom servisa, ocigledno da je imao nekih problema.

Nadal je danas izgubio jer se bez potreba stalno izvlačio na FH. Stvarno velika šteta da je Nadal preživio par prvih kola vjerovatno bi otišao do kraja. Slijedeće godine obavezno treba da odigra neki pripremni turnir na travi da bi se prilagodio na novu podlogu. Zadnje 2 godine to nije uradio i svi smo vidjeli šta se desilo.
moja greska...kontao sam da je od rosola izgubio isto u prvom kolu 

Kume, haj molim te se prestani brukat na ovom podforumu, sto sad sto na temi BH Tenisa, sto proslo godine na Wimbledonu sa prognozama sta ce bit i kako, haj da si priblizno blizu nego si miljama dalekoSemper je napisao/la:Nadal je danas izgubio jer se bez potreba stalno izvlačio na FH. Stvarno velika šteta da je Nadal preživio par prvih kola vjerovatno bi otišao do kraja. Slijedeće godine obavezno treba da odigra neki pripremni turnir na travi da bi se prilagodio na novu podlogu. Zadnje 2 godine to nije uradio i svi smo vidjeli šta se desilo.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
najjaci su ovi sto govore da je danas povjedio osvojio bi turnir
i da nadam se da me niko nije poslusao da se kladi na live na nadala

i da nadam se da me niko nije poslusao da se kladi na live na nadala

Darcis odličan, Rafa ispod prosjeka. Ibretio sam se kakve je poene Belgijanac osvajao, bacajući se ala Boris Becker.
Jedno je sigurno, a to je da je zaslužio pobjedu. Ne znam da li sam ikada vidio da neko Nadala buši slajsovima, kao što je danas Steve radio. Napravio je najmanje 3 direktna vinera bh slajsom po dijagonali, protiv igrača koji najbolje kupi takve loptice.
Rafa definitivno ispod svog nivoa, ali uvijek je imao problema u prvim kolima, kada je trava još uvijek 'ona prava'. To mu se obilo o glavu evo i ovog puta i još jednom se dokazalo da Nadala na Wimbledonu ne možemo smatrati večim favoritom od Rogera, ni u ludilu.
Jedno je sigurno, a to je da je zaslužio pobjedu. Ne znam da li sam ikada vidio da neko Nadala buši slajsovima, kao što je danas Steve radio. Napravio je najmanje 3 direktna vinera bh slajsom po dijagonali, protiv igrača koji najbolje kupi takve loptice.

Rafa definitivno ispod svog nivoa, ali uvijek je imao problema u prvim kolima, kada je trava još uvijek 'ona prava'. To mu se obilo o glavu evo i ovog puta i još jednom se dokazalo da Nadala na Wimbledonu ne možemo smatrati večim favoritom od Rogera, ni u ludilu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Samo glup čovjek može reći da Nadal nema pojma na brzim podlogama, a čovjek je u konkurencije Đokovića i Federera osvojio 4 grand slam turnira na brzim podlogama.Edin TM87 je napisao/la:Kume, haj molim te se prestani brukat na ovom podforumu, sto sad sto na temi BH Tenisa, sto proslo godine na Wimbledonu sa prognozama sta ce bit i kako, haj da si priblizno blizu nego si miljama dalekoSemper je napisao/la:Nadal je danas izgubio jer se bez potreba stalno izvlačio na FH. Stvarno velika šteta da je Nadal preživio par prvih kola vjerovatno bi otišao do kraja. Slijedeće godine obavezno treba da odigra neki pripremni turnir na travi da bi se prilagodio na novu podlogu. Zadnje 2 godine to nije uradio i svi smo vidjeli šta se desilo.
- legenda reala
- Kontakt:
Jbo ti sebe Rafa, dozvolio si mrziteljima da se naslađivaju
Inače Rafa katastrofalan danas, odma sam ja to napisao nako pola prvog seta da je skroz tanak, kretnja katastrofalna,ovaj je igrao dobro nema priče, ali ni približno kao Rosol prošle godine, Rafa ispod svakog nivoa, ja više neću navijati za njega zato što je ****(on to nikad nije bio, ali je postao), pa hejj jedan Nadal da uzme breik i da ga odma vrati nema šanse
u kojem djelu žrijeba je onaj Tsonga, može li on plačka izbaciti

Inače Rafa katastrofalan danas, odma sam ja to napisao nako pola prvog seta da je skroz tanak, kretnja katastrofalna,ovaj je igrao dobro nema priče, ali ni približno kao Rosol prošle godine, Rafa ispod svakog nivoa, ja više neću navijati za njega zato što je ****(on to nikad nije bio, ali je postao), pa hejj jedan Nadal da uzme breik i da ga odma vrati nema šanse

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za neke najveci svih vremena rutinski ispao u prvom kolu...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ostavi se tenisa, idi rukomet pratilegenda reala je napisao/la:Jbo ti sebe Rafa, dozvolio si mrziteljima da se naslađivaju![]()
![]()
![]()
Inače Rafa katastrofalan danas, odma sam ja to napisao nako pola prvog seta da je skroz tanak, kretnja katastrofalna,ovaj je igrao dobro nema priče, ali ni približno kao Rosol prošle godine, Rafa ispod svakog nivoa, ja više neću navijati za njega zato što je ****(on to nikad nije bio, ali je postao), pa hejj jedan Nadal da uzme breik i da ga odma vrati nema šanse![]()
![]()

- legenda reala
- Kontakt:
plačko plakaćeš ti s idolom po ko zna koji put, nakon svakog poraza kmeziš idi u penziju ovo ono, sad se fol naslađuješamerosm je napisao/la:Za neke najveci svih vremena rutinski ispao u prvom kolu...![]()

Smijaću se i ja ubrzo, samo tiEdin TM87 je napisao/la: Ostavi se tenisa, idi rukomet prati

na onom B92 jbt isto kao da je MaGiCa komentator, koje radovanje što se Rafa pati, na kraju je ispalo da je i RG osvojio nezasluženo itd.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- legenda reala
- Kontakt:
Najgore je meni što će ovaj Darcis sutra izgubiti da mu Džumhura kao LL ubace, a izbacio je jednog od favorita za visok plasman 

Mozda za desetak mjeseci opetlegenda reala je napisao/la:
Smijaću se i ja ubrzo, samo tiEdin TM87 je napisao/la: Ostavi se tenisa, idi rukomet prati

-
- Kontakt:
[youtube][/youtube] ojha

- legenda reala
- Kontakt:
Ti kao veliki ljubitelj i poznavaoc tenisa se ne bi trebao radovati ispadanju jednog šampiona kao što je Rafa, barem zbog dobrobiti tenisa, znaš i sam da nije to to bez Rafe ni idol neće imati motivaEdin TM87 je napisao/la: Mozda za desetak mjeseci opet

ali očigledno je da ti i MaGiCa niste to

- samo_lijevo
- Kontakt:
E sada neka se hvata za straznjicu ali kod kuce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Al' đe je @samosarajvo, na aparatima ?!

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- legenda reala
- Kontakt:
Vidim i ti se naslađuješ, a vješto si skrivao svoje antipatije prema velikom RAFIformance je napisao/la:Al' đe je @samosarajvo, na aparatima ?!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.