Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
uze mi rijec iz ustalikusa je napisao/la:A ev Darcis izbaci Nadalasto mi ne bi njih
![]()
![]()
Stadion im prima kao i u Mariboru 11-12.000, što znači da ćemo dobiti oko 550-600 (5%) ulaznica.ennis je napisao/la:Zna li neko koliko ce karata dobiti nasi navijaci otprilike,obzirom da ocekujem jako gostovanje
Evo sad gledam oko 1000 km puta (nije to nistaAnonimac je napisao/la:Stadion im prima kao i u Mariboru 11-12.000, što znači da ćemo dobiti oko 550-600 (5%) ulaznica.ennis je napisao/la:Zna li neko koliko ce karata dobiti nasi navijaci otprilike,obzirom da ocekujem jako gostovanje
Kako ce Bekric uhvatiti formu kad ne trenira i s takvim igracem ne mozes racunati ozboljno.Mozda i moze al za lige nekad za ove tekme sigurno ne.gruezi je napisao/la:U ovakvoj situaciji u kojoj je zeljo sada pozeljna bi bila samo prodaja adilovica jer za njega Ima adekvatna zamjena ...ukoliko ostanu svraka I colic + bekric uhvati formu I izgubi 6-7 kila,mozda se I nece ponovit maccabi ...fizicka sprema mora biti na vrhuncu...
daj ljudima link da sami iplaniraju putennis je napisao/la:Evo sad gledam oko 1000 km puta (nije to nistaAnonimac je napisao/la:Stadion im prima kao i u Mariboru 11-12.000, što znači da ćemo dobiti oko 550-600 (5%) ulaznica.ennis je napisao/la:Zna li neko koliko ce karata dobiti nasi navijaci otprilike,obzirom da ocekujem jako gostovanje) 13 sati voznje otprilike,oko 175 evra cijena citavog puta za 1 auto
...Mislim da ce ici dosta raje
Bas tako,i ta Viktorija je bila niko i nista pa su se proslavili,napravili dobru ekipu,tako da dok god se igra treba se nadatilikusa je napisao/la:A ev Darcis izbaci Nadalasto mi ne bi njih
![]()
![]()
Za Zilinu ti je centrotransom 100 KM, za Plzen nebi trebala biti puno skuplja(120-130 KM).ennis je napisao/la:Evo sad gledam oko 1000 km puta (nije to nistaAnonimac je napisao/la:Stadion im prima kao i u Mariboru 11-12.000, što znači da ćemo dobiti oko 550-600 (5%) ulaznica.ennis je napisao/la:Zna li neko koliko ce karata dobiti nasi navijaci otprilike,obzirom da ocekujem jako gostovanje) 13 sati voznje otprilike,oko 175 evra cijena citavog puta za 1 auto
...Mislim da ce ici dosta raje
za pitare je u Prag(koji je malo dalji) bio prevoz 110KMBuu je napisao/la:
Za Zilinu ti je centrotransom 100 KM, za Plzen nebi trebala biti puno skuplja(120-130 KM).
Slobodno izdvoji sa strane 150 KM. Bezobrazni su nasitu i tamo je napisao/la:za pitare je u Prag(koji je malo dalji) bio prevoz 110KMBuu je napisao/la:
Za Zilinu ti je centrotransom 100 KM, za Plzen nebi trebala biti puno skuplja(120-130 KM).
145KM je bio aranzman sa nocenjem!!!
odnosno za Plzen, sve preko 100KM je pljacka turistickih agencija.
i za ocekivati je da cijena puta u Plzen bude do 100KM.
Vrlo optimistican a ko zna ako njega prosere mozda i napravimo neko iznenadjenje.Ja sam cuo pricu da jos u opcijama imamo neka dva igraca, napad i sredina su u pitanju.Mozda i nece to tako lose ispasti na kraju kako mnogima izgleda.adillovic je napisao/la:''Oni jesu favoriti u ovim duelima, ali mi nikome nećemo priznati da je bolji od nas. Jedva čekamo da počnu otakmice a ja vjerujem da iz ovih duela možemo izaći kao pobjednici i proći u naredni krug'' izajvio je za ****.ba Filip Lončarić.
Samo da na gledam Elvira u prvoj postavi. Odma mi se smuci... A vala i u timu. Slobodno moze produti nazad ka Mostaru...pile87 je napisao/la:Vrlo optimistican a ko zna ako njega prosere mozda i napravimo neko iznenadjenje.Ja sam cuo pricu da jos u opcijama imamo neka dva igraca, napad i sredina su u pitanju.Mozda i nece to tako lose ispasti na kraju kako mnogima izgleda.adillovic je napisao/la:''Oni jesu favoriti u ovim duelima, ali mi nikome nećemo priznati da je bolji od nas. Jedva čekamo da počnu otakmice a ja vjerujem da iz ovih duela možemo izaći kao pobjednici i proći u naredni krug'' izajvio je za ****.ba Filip Lončarić.
Samo dobar napadac i ja cu biti prezadovaljan sa ovim timom, ako udemo sa manekenom u evropu ne ocekujem bas nista.pile87 je napisao/la:Vrlo optimistican a ko zna ako njega prosere mozda i napravimo neko iznenadjenje.Ja sam cuo pricu da jos u opcijama imamo neka dva igraca, napad i sredina su u pitanju.Mozda i nece to tako lose ispasti na kraju kako mnogima izgleda.adillovic je napisao/la:''Oni jesu favoriti u ovim duelima, ali mi nikome nećemo priznati da je bolji od nas. Jedva čekamo da počnu otakmice a ja vjerujem da iz ovih duela možemo izaći kao pobjednici i proći u naredni krug'' izajvio je za ****.ba Filip Lončarić.
Upravu si.Od onog krampaceka nema nikave koristi.Vise bih volio da Saban igra nego onaj levat.Kad bi Kajkuta doveli to bi bio pun pogodak.gOlijat je napisao/la:Samo dobar napadac i ja cu biti prezadovaljan sa ovim timom, ako udemo sa manekenom u evropu ne ocekujem bas nista.pile87 je napisao/la:Vrlo optimistican a ko zna ako njega prosere mozda i napravimo neko iznenadjenje.Ja sam cuo pricu da jos u opcijama imamo neka dva igraca, napad i sredina su u pitanju.Mozda i nece to tako lose ispasti na kraju kako mnogima izgleda.adillovic je napisao/la:''Oni jesu favoriti u ovim duelima, ali mi nikome nećemo priznati da je bolji od nas. Jedva čekamo da počnu otakmice a ja vjerujem da iz ovih duela možemo izaći kao pobjednici i proći u naredni krug'' izajvio je za ****.ba Filip Lončarić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.