FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2013, 16:19

old school je napisao/la:ono sto mi zapinje u nasem timu jeste ta sredina terena koja nam mora biti strasno jaka u ovim utakmicama protiv ceha,odbrana nam je kakva takva nije losa sa kerlom i skaljicem jos da se uigraju,bekovi tu i tamo,ali u sredini zaista ne vidim igraca koji bi mogao prekinuti neki njhov napad ili povuci naprijed osim bekrije ako ostane,znaci trebaju nam dobra dva igraca u sredini i jedan u napadu pa onda krenuti u krvavu borbu pa sta bude i maribor je digao nas na neki cudan nacin tamo penal nepostojeci,i ostala 3 gola nasa nepovezanost,na kosevu sudija cist gol ne sudi,tri crvena znaci nedisciplina,a kasnije taj isti maribor dize lakse nego nas velikane neke,znaci brinimo se o o sebi,spremimo se najbolje sto znamo i poginimo na terenu pa sta bude
Imamo slicno misljenje oko nase sredine terena.Nedostajace nam Zola i Svraka.Ovde ce trebati jako mnogo trke u tom dijelu terena.Ne sumnjam da ce Amar mnogo da razmislja o ovom pitanju.Iskreno mislim da Jamak,ne moze da iznese bilo kakvu trku sa ovim cesima,jer to jedva radi u nasoj ligi.Tu su Tomic i Hasanovic ako se oporavi od povrede,koji imaju solidno kretanje ali za nasu ligu,no kada ovako pogledam,mislim da su prespori za ovakvog protivnika.Sigurno cemo probati zgusnuti srednji red,ali po tom pitanju sam iskreno zabrinut.
Isto i vezano za nase bokove.B.Colic ne moze igrati,tu je Zeljkovic vjerovatno,i on mi je nepoznanica,mozda ispadne dobar,Amar ga je doveo,vjerovatno je vidio nesto u njemu.A Urdinov mi je defanzivno upitan.Nadam se da ce dobro odraditi pripreme i da ce defanzivno biti malo bolji,jer je u prvenstvu ono utakmica sto je odigrao bio super borben,ali sa puno defanzivnih nedostataka.Znao je ispadati bas bez veze u nasoj ligi ,sa takvim protivnicima,brine me kako ce se defanzivno nositi sa ovim,koji su sigurno dosta brži.Uzdam se u njegovu veliku borbenost,koju ce sigurno ispoljiti.Nasa ekipa mora odigrati na savrsenom nivou,onoliko koliko to najvise mozemo,uz ekstremnu borbu na terenu svih 90 minuta.Bez respekta i najjace moguce.Samo tako mozemo pruziti onaj pravi otpor.Ne smije biti straha i panike.Mora biti 150% trke u svim linijama.Nadam se da ce Amar skuhati nesto u sredini terena.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 jun 2013, 16:28

Da ja kažem koju oko Plzena, nisam bio tu danas :D

Česi jesu težak protivnik, no, nije nemoguće da ih prođemo, nema toliko euforije, a imam nadu da ćemo proći... Sve u svemu, volio bih da se ne obrukamo i ako u Češkoj bude dobar rezultat, biće ludnica na AFH i možda i prođemo 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 24 jun 2013, 16:30

Znate šta, ne pravim se ja Amar Osim uopšte, ali samo imam jedan prijedlog.

Zašto se ne bi igralo s formacijom 5 4 1 ili 6 3 1 ;)

Stisneš odbranu, staviš Škaljića, Vasilića Kerlu, Urdinova i Zeljkovića ako igraš s 5 u odbrani, ako igraš sa 6, dodaš joj kakvog takvog stopera kojeg imamo. Vezni red sa 2 defanzivna vezna 2 krila i napadač, a u drugom slučaju 2 defanzivna, ofanzivni i napadač ;)
Nije mi baš nekako da igramo sa 4 5 1, ovi pune sve živo ;)
Btw, sjetimo se pobjede BiH u Genku ;) eto na šta ciljam
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 jun 2013, 16:31

Ma drug bolje da igramo 1-10-0-0. Mi ovako imamo problema da predjemo centar a zamisli tek s tom formacijom.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 24 jun 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 24 jun 2013, 16:31

znate li onu pjesmu:

gol za golom, eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule...

tako mnogo toga je rečeno u ovoj rečenici iznad. tako jednostavno... ;)
Another hero - another mindless crime.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 jun 2013, 16:33

Sve do kraja Zeljo nema predaje

Ova trenutno ima vise simbolike.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 24 jun 2013, 16:36

Buu je napisao/la:Ma drug bolje da igramo 1-10-0-0. Mi ovako imamo problema da predjemo centar a zamisli tek s tom formacijom.
a je.bo centar jarane, važno je ne primit tamo ;)
Doći na lavor pa probat onda nešto, jbg, valja se krpit' sad, vjerujem iskreno, da nam ni Džeko ne bi pomogo 8-)

Možda onaj mali iz kalesije proradi :mrgreen:

PS: Uzdam se u Fiću, možda lik odbrani neodbranjivo
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jun 2013, 16:48

Opet ista prica... Nemamo sansi, celo bmo ti sve, itd. itd. Zatim postepeno, ma sto mi ne bi mogli to, nisu ni oni Arsenal, jedva dobili Napoli, nije atmosfera nesto, samo hrabro, bla bla...

Siguran sam da ce do utakmice nase sanse ovdje na forumu biti 50-50, i onda kad ga popusimo (za sto postoji 90% vjerovatnoce), tjerat ce se Colic, Svraka, Adilovic, Kerla, Jamak, Zeljkovic, Urdinov, itd.

Ljudi, shvatite da protiv ovakve ekipe Zeljo ima nesto vise sanse nego oni San Svemirci protiv Sarajeva...
Znaci, u 1 od 10 utakmica Zeljo moze na guzove proci ove čehe, ostalo je pusiona... Nadajmo se tih 10% ali ne zaboravimo gdje su ljudi, koliko ulazu, sta imaju, koliki je budzet, psiholoska pripremljenost jer imaju bruku jakih utakmica iza sebe, a mi imamo 1 godisnje i nasi trpe ogroman pritisak i strah pred te utakmice...

Nemoj da na kraju ko kaze bilo sta za ekipu, Amara, i sl. jer nije sramota izgubiti od boljeg, treba se boriti pa sta bude... A ko realno moze i pomisliti da se neko od igraca nece boriti ?? Pa ne igraju protiv Leotara u 30-om kolu prvenstva nego je ulog 3 pretkolo lige prvaka i automatski osiguran play off... Znaci motiva, borbe, zelje nece sigurno nedostajati... Kome se ucini suprotno, nek zna da je to zbog limitiranosti i straha od uspjeha...

FORZA ŽELJO, NEMA PREDAJE
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 24 jun 2013, 16:52

Ja se nadam da ce staviti 9 igraca u odbranu i Bajica u napad ako kakva frljoka zaluta kad je ispucaju da proba sta uraditi.
Sanse su nam skoro pa nikakve, u kladioonici ocekujem kotu 1.05 max 1.10 na keca.
Bunkericu igrat jbg pa sta nam bog da.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 24 jun 2013, 16:56

Ma ljudi moji džaba mažemo oči sami sebi. Ljudi nakantali Napoli, uzeli Atletico Madrid a mi kao imamo nekakve šanse protiv njih...
FK Željezničar
Chelsea FC

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 jun 2013, 16:57

propuh je napisao/la:Ja se nadam da ce staviti 9 igraca u odbranu i Bajica u napad ako kakva frljoka zaluta kad je ispucaju da proba sta uraditi.
Sanse su nam skoro pa nikakve, u kladioonici ocekujem kotu 1.05 max 1.10 na keca.
Bunkericu igrat jbg pa sta nam bog da.
i molit Boga da nas potcjene

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 24 jun 2013, 17:00

Samo da pitam ,ima li na forumu iko iz Njemacke,Austrije,Svicarske da ide na utakmicu u Plzen. Zivim u Konstanzu a lahko mogu doc i do Minchena ako treba,stvarno imam volju otic na tekmu,nisam bio ima 7 mjeseci,zagorio sam pravo !!!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 24 jun 2013, 17:01

celu ima da mozdani spuca,od stucanja,koliko sam ga samo ja spomenuo puta danas :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu,kako bokaco rece,samo hrabro,sto vise trke i zalaganja,nek i izgubimo,ako bude tako ja cu biti ponosan na njih ;)

I sve se trudim da realnost potisne onaj navijacki optimizam,poucen iskustvom,al dzaba :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2013, 17:06

Sa ovim "pojačanjima" unazad nekoliko godina nismo napravili ništa, tako će biti i ove godine čeka nas još jedan fijasko u Europi nažalost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2013, 17:26

Nevalja sto vam je prva dole ,mogli ste i bolje proci ja sam vam davao sanse da vas je zakacio Maribor sto da ne i Sherif jednom ste ih prosli,ovako Plzen,strasna ekipa a nimalo atraktivna jos prva u gostima,najgora moguca varijanta al definitivno...al ajd tako je kako je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 24 jun 2013, 17:31

Mahmutović, koji se trenutno nalazi na pripremama, naglašava da je Plzen najkvalitetnija ekipa češke lige.

"Definitivno, Željezničar je izvukao najtežeg mogućeg suparnika. Kao protivnike će imati izvanrednu ekipu. Plzen igra najbolji nogomet u češkoj ligi. Dominantni su u veznom redu, a sa nekoliko kvalitetnih igrača drže sredinu terena i kontrolišu utakmicu. Osim toga, opasni su po krilima, gdje imaju brzonoge nogometaše. Plavi o tome moraju voditi računa", kaže za naš portal Mahmutović.

Ipak, rekao je gdje je prvak Češke najranjiviji.

"Željo svoju šansu treba tražiti u lošijoj odbrani Viktorije. Oni konstantno napadaju i ostavljaju malo igrača u zadnjoj liniji. Vjerujem da tim sa Grbavice to može iskoristiti", zaključio je napadač Teplica.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 24 jun 2013, 17:35

Ma samo da je zabiti gol u gostima ;) Ja i nisam toliko pesimistican samo nisam htio Steau a ovo ostalo ko zna vidicemo :)
Jamak zabija !!! ;)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 24 jun 2013, 17:37

Nećemo ni početi u Evropi a već ćemo završit, volio bi da griješima ali protiv učesnika prošlogodišnje LP ovakav Željo se može samo nadati da se ne osramoti. 8-)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 24 jun 2013, 17:42

BLU SKY je napisao/la: Ipak, rekao je gdje je prvak Češke najranjiviji.

"Željo svoju šansu treba tražiti u lošijoj odbrani Viktorije. Oni konstantno napadaju i ostavljaju malo igrača u zadnjoj liniji. Vjerujem da tim sa Grbavice to može iskoristiti", zaključio je napadač Teplica.
Ovaj je lud! Ljudi imaju najbolju odbranu lige, najmanje golova su primili u ligi. Rekao sam već jednom i evo opet... kad im je već tako "loša odbrana" ... Sa velemajstorom Adilovićem i vrhunskim tehničarom E. Čolićem ima bar tri da im damo... :roll: Neko se očito šali sa nama.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 24 jun 2013, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Mana, MrkiMedo, Orvel, Proximic i 48 gostiju.