Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ko prenosi WB ?
- legenda reala
- Kontakt:
Sport Klub i B92arelinho je napisao/la:Ko prenosi WB ?
HRT prenosi samo svoje tenisere
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
B92, SK etc. Ništa od naših, bosanskohercegovačkih emitera, ako te to zanima.arelinho je napisao/la:Ko prenosi WB ?
Što se mene tiče, BBC ftw.

Inače, kad smo kod prenosa, Sony i BBC će na Wimbledonu po prvi put isprobati emitovanje u Ultra HD rezoluciji, poznatijoj i kao 4K. Dakle, 3D odlazi vrlo skoro u historiju.
Znam, zato sam i napisao sljedeće:MaGiCa je napisao/la:@Claus
Cak i da prodje Nadala, opet to ne moze da bude bez 3 sata tenisa. Pa onda u polufinalu ga ceka najverovatnije isto. Kao i u finalu.
Jasno je da Federer u 2013oj ne moze da veze 3 takva meca. Dakle, neophodno je da mu neko izbaci barem jednog od Big4.
Međutim, napisao sam da su mu šanse 50% ako izbaci Nadala, zna se da mu je on najgori match-up i da će dobiti vjeru u sebe ako to uradi. Onda se može desiti da Murray, Djoker ispadnu, ili da ne odigraju kako znaju pod pritiskom (isto što se može desiti i Rogeru). Uglavnom, ništa nije izgubljeno. Skeptičan sam i skoro 100% siguran da neće odbraniti titulu, no glupo je predavati se unaprijed. Uostalom, ispao je s RG-a s najlakšim žrijebom do sada, može biti da mu godi kada se ima s kim obračunati prije finala.Claus je napisao/la:Dakle, šanse da on osvoji ovaj WB-u su po meni 1%, upravo zbog činjenice da bi išao protiv 3 u ovom trenutku bolja tenisera od njega.

- legenda reala
- Kontakt:
Ovi na B92 su već Rafu izbacili iz svih kombinacija za titulu, koji mrzitelji jbt

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nisam @legenda, ali bih se nadovezao, ukoliko smijem.Greivis je napisao/la:Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?

S obzirom na finale OI-a, kada je napokon probio led, te toga da je odmarao RG, nameće se tvrdnja da je Andy najmoćniji na travi. Stvarčica koja mu je potrebna da to dokaže svima je osvajanje WB-a, a dugo neće imati bolju priliku da pokaže šta zna. Problemi u glavi su prevaziđeni osvajanjem US Opena i zlatom s Olimpijskih igara kada je pomeo Federera, stoga mislim da tvoja konstatacija nije pogrešna.
To je moj post od prije 14 dana.Claus je napisao/la:Inače, tipujem na to da će Andy donijeti Britancima toliko željeni WB, naravno ukoliko bude 100% fit za turnir.

- legenda reala
- Kontakt:
Žao mi je, ali se ne mogu složiti s tom konstatacijom, za mene je i dalje Nole prvi favorit, a Rafa drugiGreivis je napisao/la:Legendarni hoces se sloziti sa mnom da je Andy prvi favorit turnira?

legenda reala je napisao/la:Ovi na B92 su već Rafu izbacili iz svih kombinacija za titulu, koji mrzitelji jbt![]()
[youtube][/youtube]
legenda reala je napisao/la:
Žao mi je, ali se ne mogu složiti s tom konstatacijom, za mene je i dalje Nole prvi favorit, a Rafa drugi
Djokotard iz Gorazda opet jase. Kad ce od tebe da postane objektivan covek

Murray je favorit #1. Najodmorniji, domaci teren, ima igru za ovu travu...sve mu se poklapa, sem zreba.

- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam potpuno ozbiljan i skroz objektivan i tako i mislim što se to tebi ne sviđa je druga stvarMaGiCa je napisao/la:
Djokotard iz Gorazda opet jase. Kad ce od tebe da postane objektivan covek![]()
![]()
Murray je favorit #1. Najodmorniji, domaci teren, ima igru za ovu travu...sve mu se poklapa, sem zreba.

Ma džaba njemu odmor i sve, kad on nije ozbiljan teniser, sva trojica će ga pobjediti u evntualnom okršaju

Šta si hteo reći sa ovim klipom iznad

Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 24 jun 2013, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sekunde me ne bi čudilo finale Djokovic - Murray. Uvjeren sam da Škotu žrijeb neće biti problem, upravo jer mu ne bi trebao izazvati osjećaj umora zbog duže pauze, tako da bi ostavio dovoljno snage za dugotrajno finale s Novakom. Eto, danas je počeo WB i ostaje nam da vidimo kako i šta. Otherwise, idem gledat' Rogera.
Maestro je na terenu i odmah je poceo sa lganim lekcijama za Hanescua. 

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Sat i 9 minuta. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Citizen-X
- Kontakt:
4 poena uzeo hanesku u citavom setu - morace ic stravu saljevat....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- BeyKopites
- Kontakt:
ROGER thatformance je napisao/la:Sat i 9 minuta.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Najtužnije je što je imao 85% prvog servisa unutra. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- legenda reala
- Kontakt:
Vidim simpatizerima je opet dao lažnu nadu
No da se okrenemo najvećem koji upravo izlazi na zagrijavanje, Sretno Rafa
EDIT:Tanko Rafa izgleda,pati se na svoj servis,na Belgijancov ne može primirisati

No da se okrenemo najvećem koji upravo izlazi na zagrijavanje, Sretno Rafa

EDIT:Tanko Rafa izgleda,pati se na svoj servis,na Belgijancov ne može primirisati

Ne trebaju atleticaru ni Fedex ni Nole da ispadne na travi, to urade za njih ovi nizerazredni teniseri.
Zgazi ga Stiv!
Zgazi ga Stiv!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
A ti Rafe 

Nadal 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.