Imamo slicno misljenje oko nase sredine terena.Nedostajace nam Zola i Svraka.Ovde ce trebati jako mnogo trke u tom dijelu terena.Ne sumnjam da ce Amar mnogo da razmislja o ovom pitanju.Iskreno mislim da Jamak,ne moze da iznese bilo kakvu trku sa ovim cesima,jer to jedva radi u nasoj ligi.Tu su Tomic i Hasanovic ako se oporavi od povrede,koji imaju solidno kretanje ali za nasu ligu,no kada ovako pogledam,mislim da su prespori za ovakvog protivnika.Sigurno cemo probati zgusnuti srednji red,ali po tom pitanju sam iskreno zabrinut.old school je napisao/la:ono sto mi zapinje u nasem timu jeste ta sredina terena koja nam mora biti strasno jaka u ovim utakmicama protiv ceha,odbrana nam je kakva takva nije losa sa kerlom i skaljicem jos da se uigraju,bekovi tu i tamo,ali u sredini zaista ne vidim igraca koji bi mogao prekinuti neki njhov napad ili povuci naprijed osim bekrije ako ostane,znaci trebaju nam dobra dva igraca u sredini i jedan u napadu pa onda krenuti u krvavu borbu pa sta bude i maribor je digao nas na neki cudan nacin tamo penal nepostojeci,i ostala 3 gola nasa nepovezanost,na kosevu sudija cist gol ne sudi,tri crvena znaci nedisciplina,a kasnije taj isti maribor dize lakse nego nas velikane neke,znaci brinimo se o o sebi,spremimo se najbolje sto znamo i poginimo na terenu pa sta bude
Isto i vezano za nase bokove.B.Colic ne moze igrati,tu je Zeljkovic vjerovatno,i on mi je nepoznanica,mozda ispadne dobar,Amar ga je doveo,vjerovatno je vidio nesto u njemu.A Urdinov mi je defanzivno upitan.Nadam se da ce dobro odraditi pripreme i da ce defanzivno biti malo bolji,jer je u prvenstvu ono utakmica sto je odigrao bio super borben,ali sa puno defanzivnih nedostataka.Znao je ispadati bas bez veze u nasoj ligi ,sa takvim protivnicima,brine me kako ce se defanzivno nositi sa ovim,koji su sigurno dosta brži.Uzdam se u njegovu veliku borbenost,koju ce sigurno ispoljiti.Nasa ekipa mora odigrati na savrsenom nivou,onoliko koliko to najvise mozemo,uz ekstremnu borbu na terenu svih 90 minuta.Bez respekta i najjace moguce.Samo tako mozemo pruziti onaj pravi otpor.Ne smije biti straha i panike.Mora biti 150% trke u svim linijama.Nadam se da ce Amar skuhati nesto u sredini terena.